Kembang jeruk

Dear Jiwa,  

Anjeun boga jaminan yén lamun anjeun nepi ka maot dinten Anjeun bakal ku ayana Gusti di sawarga? Pupusna pikeun pangagem hiji tapi hiji doorway nu muka kana hirup langgeng.

Jalma anu digolongkeun saré Yesus bakal reunited kalawan leuwih maranéhanana dipikacinta di sawarga. Jalma nu geus diteundeun dina kubur dina lawon, Anjeun bakal papanggih aranjeunna deui kalayan kabagjaan! Oh, ningali seuri maranéhanana sarta ngarasa touch maranéhna ... pernah ka bagian deui!

Acan, upami anjeun teu percanten ka Gusti, nu nuju bade naraka. Aya jalan pikaresepeun ngomong eta.

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

 ". Éta lamun thou shalt ngaku kalawan sungut thy Gusti Yesus tur shalt percanten haté thine yen Allah hath diangkat anjeunna ti nu maraot, thou shalt disimpen" ~ Rum 10: 9

 Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

 Wengi ayeuna, mun anjeun hoyong narima kado ti hirup langgeng, mimitina anjeun kudu yakin ka Pangeran. Anjeun kudu ménta dosa anjeun bisa dihampura sarta nempatkeun trust anjeun ka Pangeran. Jadi pangagem ka Pangeran, menta hirup langgeng. Aya ngan hiji jalan ka sawarga, tur éta ngaliwatan Gusti Yesus. Éta rencana éndah Allah kasalametan.

 Anjeun tiasa ngawitan hubungan pribadi sareng Anjeunna ku sholat tina haté anjeun doa hiji kayaning di handap:

 "Duh Gusti, Abdi jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti. Kuring nampa Yesus janten Jurusalamet abdi. Kuring percanten ka Anjeunna sakumaha Gusti abdi. Hatur nuhun pikeun nyimpen kuring. Dina Ngaran Yesus ', Amin. "

 Lamun geus pernah nampi Gusti Yesus janten Jurusalamet pribadi anjeun, tapi nampi Anjeunna kiwari sanggeus maca uleman ieu, mangga hayu urang nyaho. Urang bakal cinta ka ngadangu ti anjeun. ngaran hareup anjeun kacukupan.

Dinten, abdi digawe karapihan sareng Allah ...

Tumuwuh dina Halaman Facebook Yesus

Miluan grup Facebook umum kami "Tumuwuh Jeung Yesus"Pikeun kamekaran spiritual anjeun.

Kumaha Ka Dimimitian Kahirupan Anyar anjeun Sareng Alloh ...

Klik Di "GodLife" handap

discipleship

A Hurup Ti Surga

Para malaikat sumping na ushered kuring kana ayana Allah, mama dear. Aranjeunna dibawa kuring kawas anjeun tumaros iraha atuh bakal tumiba saré. Kuring awoke kana leungeun Yesus, anu Salah saha masihan Hirupna keur kuring!

Ieu jadi geulis nepi ka dieu, mama; jadi geulis kawas anjeun geus sok nyarios! Hiji walungan murni tina cai kahirupan, jelas sakumaha kristal, lajengkeun kaluar tina tahta Allah.

Jadi overwhelmed kalawan cinta Nya éta atuh, mama dear! Ngabayangkeun kabagjaan abdi ningali Yesus rupa pikeun nyanghareupan! seuri na - jadi haneut ... raray na - kitu radian ... "! Wilujeng sumping imah anak kuring" Anjeunna tenderly cenah.

Oh, ulah jadi hanjelu pikeun kuring, mama. Abdi tiasa ngajalankeun jeung aing tarian sarta nyanyi! Kuring ngarasa jadi lampu dina suku kuring kawas Kuring ngimpi, mama! Sakapeung mah seuri sakumaha atuh ari dina ayana malaikat. La'nat pati geus leungit nyeureud na.

Oh, ulah ceurik keur kuring jadi, mama. teardrops anjeun turun kawas hujan usum panas. Pupusna aya sorrowful kalayan separation na. Ceurik bari, tapi teu resep jalma anu ceurik kapiran.

Sanajan Allah disebutna kuring ngarep sangkan mimiti, jeung jadi loba impian, jadi loba lagu unsung, abdi gé janten dina haté anjeun, dina kenangan Anjeun cherished. Moments urang tadi bakal mawa anjeun ngaliwatan.

Oh inget, mama, nalika di waktu sare Abdi ngorondang nepi di ranjang anjeun? Anjeun bakal ngawartosan carita Yesus jeung cinta Anjeunna kagungan pikeun urang.

Kuring kokotéténgan kana raray anjeun sarta ngomong, anjeun baca mun kuring ku lilin nu. "Mamah ka malaikat datangna mawa kuring ngarep teuing, mama?" Anjeun chuckled teasingly, ruffling bulu kuring. "Sumuhun, Malaikat saeutik kuring, tapi anjeun kudu ngadagoan. Percanten ka Anjeunna janten Jurusalamet anjeun, sarta dina getih-Na anu ieu héd keur anjeun ".

Dina tuur bended maneh ngado'a pikeun abdi, cimata nu splashed handap macana Anjeun. "Ieu nu a mama cimata?" Kuring nanya ka anjeun mang. Anjeun melong jauh ti kuring. A Hhh lembut lolos biwir anjeun ... ngumpul pikiran anjeun babarengan ... "Sumuhun, Malaikat saeutik kuring, duka di cai haté kuring solat abdi." Ceuk anjeun mang, kissing kuring Goodnight.

Abdi émut maranéhanana peuting, mama ~ carita anjeun treasured. lullabies Mama urang mah tucked dina haté kuring. Dina gelap nu slamming panto Daddy urang echoed mabok di peuting. Ngaliwatan dinding ipis I bisa ngadangu anjeun ceurik. Malaikat weeps, mama abdi. "Jaga mama ..." Kuring nanya Gusti mang, watering solat kuring jeung lawon.

wengi eta mun anjeun ngado'a keur kuring mah ngagaduhan handap dina tuur kuring. moonlight The menari dina lanté kai nalika kuring nanya Allah ngahemat kuring. Sanajan kuring teu nyaho naon ngomong di hareup, abdi apal naon bae. Neneda tina haté, anak dear, anjeun nyarios tenderly ngarobahna kana panto ninggalkeun.

"Dear Yesus, Kami jelema nu ngalakukeun dosa a. Hapunten pikeun dosa abdi. Hapunten maranéhanana jadi hartosna ka anjeun nalika aranjeunna dipaku anjeun tangkal. Datang kana manah, Gusti Yesus, sareng kedah ka malaikat datang, nyandak abdi ka sawarga kalawan Anjeun. Jeung Yesus, abdi ngadangu mama nangis. Lalajo nya bari manehna saré. Ngahampura Daddy for kabawa jadi mean, sabab Anjeun dihampura kuring. Dina Ngaran Yesus '. Amin. "

Yesus sumping kana hirup abdi wengi anu, mama dear! Dina gelap I bisa ngarasa maneh seuri. Bells rang keur kuring di sawarga! Ngaran kuring ditulis dina Kitab Kahirupan.

Ku kituna ulah ceurik pikeun abdi, mama dear. Abdi didieu di sawarga kusabab anjeun. Yesus perlu ayeuna, keur aya baraya kuring. Aya deui karya di bumi pikeun anjeun ngalakukeun.

Hiji poé nalika karya anjeun leuwih, para malaikat bakal datangna mawa anjeun. Aman kana leungeun Yesus, anu Salah saha dipikacinta tur maot keur anjeun.

Dear jiwa,

Dupi anjeun nyayogikeun jaminan anu paeh anjeun bakal aya dina ayana Gusti di sawarga? Pupusna kanggo pangagem hiji sanés hambatan anu muka kana kahirupan langgeng.

Sing saha anu bobo ka Yesus bakal ngahiji deui sareng jalma-jalma anu dipikacinta di surga. Jalma-jalma anu anjeun nempatan di kubur dina cimata, anjeun bakal patepang deui sareng kabagjaan! Oh, ningali seuri aranjeunna sareng ngaraosan sentuhanna ... moal pisah deui!

Nanging, upami anjeun henteu percanten ka Gusti, anjeun bakal naraka. Teu aya cara anu pikaresepeun pikeun nyatakeunana.

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

". Éta lamun thou shalt ngaku kalawan sungut thy Gusti Yesus tur shalt percanten haté thine yen Allah hath diangkat anjeunna ti nu maraot, thou shalt disimpen" ~ Rum 10: 9

Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

Wengi ayeuna, mun anjeun hoyong narima kado ti hirup langgeng, mimitina anjeun kudu yakin ka Pangeran. Anjeun kudu ménta dosa anjeun bisa dihampura sarta nempatkeun trust anjeun ka Pangeran. Jadi pangagem ka Pangeran, menta hirup langgeng. Aya ngan hiji jalan ka sawarga, tur éta ngaliwatan Gusti Yesus. Éta rencana éndah Allah kasalametan.

Anjeun tiasa ngawitan hubungan pribadi sareng Anjeunna ku sholat tina haté anjeun doa hiji kayaning di handap ieu.

"Duh Gusti, Abdi jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti. Kuring nampa Yesus janten Jurusalamet abdi. Kuring percanten ka Anjeunna sakumaha Gusti abdi. Hatur nuhun pikeun nyimpen kuring. Dina Ngaran Yesus ', Amin. "

Upami anjeun teu acan kantos nampi Gusti Yesus salaku Jurusalamet pribadi anjeun, tapi parantos nampi Anjeunna ayeuna saatos maca uleman ieu, punten wartosan kami. Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun.

A Hurup Ti Apan

"Sareng dina naraka anjeunna angkat panonna, keur dina siksa, sareng ningali Ibrahim jauh, sareng Lasarus dina dada na. Sareng anjeunna sasambat teras nyarios, "Rama Ibrahim, karunya ka abdi, sareng kirimkeun Lasarus, supados anjeunna tiasa teuleumkeun tungtung ramo na kana cai, sareng niiskeun létah kuring; sabab kuring kasiksa dina seuneu ieu. ~ Lukas 16: 23-24

Teras saur anjeunna, Abdi nyungkeun bantosan bapak, supados anjeun ngirim anjeunna ka bumi bapak kuring: Kusabab kuring gaduh lima saderek; supados anjeunna tiasa nyaksiankeun aranjeunna, supados henteu ogé sumping ka tempat panyiksaan ieu. " ~ Lukas 16: 27-28

Wengi ayeuna, bari maca surat, batur urang ibu rama, adina, lanceukna atawa sobat dearest bakal dieunakeun kana kalanggengan wungkul papanggih kaputusan maranéhanana di naraka.

Bayangkeun nampi serat sapertos kieu ti salah sahiji jalma anu anjeun resep. Ditulis ku saurang nonoman ka Déwa na anu takwa. Anjeunna pupus sareng lebet ka Naraka ... Sumangga henteu dicarioskeun ku anjeun!

A Hurup Ti Apan

Dear Ibu,

Kuring keur nulis ka anjeun ti tempat paling pikareueuseun nu Kuring geus kungsi katempo, sarta leuwih pikareueuseun ti anjeun kantos bisa ngabayangkeun. Éta BLACK dieu, jadi poék éta Kuring malah teu tiasa ningali sadaya jiwa Kuring keur terus bumping kana. Kuring ukur nyaho aranjeunna jalma kawas sorangan ti jeritan curdling getih. sora kuring anu Isro ti screaming kuring sorangan salaku I writhe di nyeri tur sangsara. Kuring malah teu bisa ceurik pikeun pitulung deui, sarta éta henteu dipaké atoh, euweuh hiji didieu yen boga karep wae sakabehna pikeun plight abdi.

SAKIT sareng sangsara di tempat ieu leres-leres teu kaampeuh. Éta pisan nyéépkeun unggal pamikiran kuring, kuring henteu terang upami aya sensasi sanés anu sumping. Nyeri na nyeri pisan, henteu kantos lirén siang atanapi wengi. Giliran dinten henteu némbongan kusabab poék. Naon anu tiasa henteu langkung ti menit atanapi bahkan detik sigana sapertos mangtaun-taun teu aya tungtungna. Pikiran sangsara ieu teras-terasan tanpa tungtungna langkung ti kuring sanggup. Pikiran kuring beuki muter unggal moment anu ngalir. Kuring ngarasa siga jalma gélo, kuring bahkan henteu tiasa mikir jelas dina kaayaan kabingungan ieu. Kuring sieun kuring kaleungitan akal.

Sieun nya sagampil goréng saperti nyeri, meureun malah parah. Kuring teu ningali sabaraha predicament kuring bisa jadi naon baé leuwih goreng ti ieu, tapi Kami di sieun konstan anu eta bisa jadi di momen nanaon.

sungut abdi parched, sarta ngan baris jadi leuwih ti kitu. Éta jadi garing nu cleaves basa kuring keur hateup tina sungut kuring. Kuring ngelingan yen da'wah heubeul nyebutkeun éta naon Yesus Kristus endured sakumaha anjeunna mangkal di nu cross terjal heubeul. Aya lega, teu jadi loba salaku serelek tunggal cai pikeun niiskeun basa ngabareuhan abdi.

Pikeun nambihan deui kasusah dina tempat panyiksaan ieu, kuring terang yén kuring pantes aya di dieu. Kuring keur dihukum adil pikeun kalakuan kuring. Hukuman, kanyeri, kasangsaraan henteu langkung parah tibatan anu kuring pantes, tapi ngaku yén ayeuna moal pernah ngagampangkeun rasa kanyeri anu kaduruk salamina dina jiwa kuring anu celaka. Abdi benci diri kuring sorangan kusabab ngalakukeun dosa pikeun ngahasilkeun nasib anu pikareueuseun, kuring benci ka setan anu nipu kuring sahingga kuring bakal cicing di tempat ieu. Sareng sakumaha kuring terang yén éta mangrupikeun kajahatan anu teu tiasa ucapkeun panginten hal sapertos kitu, kuring benci pisan ka Allah anu ngutus Putra ontang-anting na pikeun nyéwa kuring siksa ieu. Abdi henteu pernah tiasa nyalahkeun Al Masih anu sangsara sareng getih sareng maot pikeun kuring, tapi hate kuring ogé. Abdi bahkan henteu tiasa ngendalikeun parasaan kuring anu kuring terang yén jahat, malarat sareng jahat. Abdi langkung jahat sareng keji ayeuna tibatan kuring kantos ayana di bumi. Duh, Upami abdi ngupingkeun.

Sagala siksa earthly bakal jadi jauh leuwih hade tinimbang ieu. Pikeun maot maot agonizing slow ti Kangker; Pikeun maot dina wangunan diduruk jadi korban serangan teror 9-11. Malah bisa dipaku kana cross a sanggeus ditakolan unmercifully kawas Putra Allah; Tapi mun milih ieu leuwih kaayaan kuring kiwari kuring teu boga kakuatan. Kuring teu boga pilihan éta.

Kuring ayeuna ngarti yén siksa ieu sareng sangsara téh naon Yesus bore keur kuring. Kuring yakin yén anjeunna ngalaman, bled tur pupus kanggo mayar kana dosa abdi, tapi sangsara nya éta henteu langgeng. Sanggeus tilu poe anjeunna jengkar di meunangna leuwih kuburan. Oh, abdi SO percanten, tapi Alas, éta telat. Salaku lagu uleman heubeul nyebutkeun yen kuring inget dédéngéan kitu sababaraha kali, Kami "Hiji Poé telat".

Kami ALL mukmin di tempat dahsyat kieu, tapi iman urang jumlah ka nanaon. Ieu telat. panto anu Cicing. tangkal geus fallen, sarta di dieu Kami eta iklas. Dina naraka. Nagri leungit. Taya Hope, No kanyamanan, No Peace, No Joy.

Moal aya tungtungna aya kasangsaraan kuring. Abdi émut yén da'wah sepuh sakumaha anjeunna bakal maca "Sareng haseup siksaan aranjeunna naék salawasna sareng kantos: Sareng aranjeunna henteu gaduh istirahat siang atanapi wengi"

Na yén sugan hal awon ngeunaan tempat dahsyat ieu. ABDI ÉMUT. Kuring inget jasa garéja. Kuring inget invitations. Kuring salawasna panginten éta sangkan corny, jadi bodo, jadi teu aya gunana. Ieu seemed I teuing "tangguh" kanggo hal saperti. Kuring nempo eta kabeh béda ayeuna, Bu, tapi robah kuring jantung perkara nanaon di titik ieu.

Kuring geus cicing kawas fool a, abdi nyamar kawas fool a, abdi maot kawas fool a, sarta ayeuna kuring kudu sangsara nu torments na anguish of fool a.

Oh, Bu, kumaha kuring sono kitu pisan nu comforts sahiji imah. Pernah deui bakal Kuring nyaho ngusapan lembut Anjeun sakuliah brow fevered abdi. breakfasts Taya deui haneut atawa hidangan imah-asak. Pernah deui bakal Kuring ngarasa kahaneutan tina hawu nu dina peuting usum tiris pisan urang. Ayeuna seuneu engulfs teu ngan awakna perishing ieu wracked kalayan nyeri saluareun ngabandingkeun, tapi seuneu tina murka ti hiji Alloh swt meakeun mahluk pisan jero abdi kalawan anguish nu teu bisa leres dijelaskeun dina sagala basa fana.

Kuring lila mun ngan stroll ngaliwatan Meadow héjo subur di springtime tur nempo kembang geulis, stopping nyandak dina seungit tina parfum amis maranéhanana. Malahan mah keur pasrah ka ambeu ngaduruk of brimstone, walirang, jeung panas jadi sengit nu sadayana panca indra lianna ngan saukur gagal kuring.

Oh, Bu, jadi rumaja mah sok hated ngabogaan ngadangukeun fussing jeung whining tina babies saeutik di garéja, komo di imah urang. Teu sangka éta kasulitan misalna hiji ka abdi, iritasi misalna hiji. Kumaha carana abdi panjang ngan ningali for jurus ringkes salah sahiji jalma rupa saeutik polos. Tapi aya henteu babies di Apan, Bu.

Aya henteu Bibles di Apan, indung dearest. Hijina kitab suci di jero pinding charred tina damned anu maranéhanana anu ngirining di Ceuli jam kuring sanggeus sajam, momen sanggeus moment nalangsara. Aranjeunna nawiskeun teu kanyamanan pisan, sanajan, jeung ukur ngalayanan pikeun ngingetkeun kuring tina naon fool I geus.

Anu eta teu pikeun futility sahijina Ibu, Anjeun bisa disebutkeun girang uninga yen aya rapat doa pernah tungtung didieu di Apan. Perkara teu, teu aya Roh Suci ka intercede atas nama urang. Solat nu kitu kosong, jadi maot. Éta jumlah mun nanaon leuwih ti cries pikeun rahmat nu urang sadayana terang moal pernah dijawab.

Mangga ngingetkeun ilaing mah Bu. Kuring ieu cikal, sarta mikir kuring kungsi jadi "cool". Mangga ngabejaan aranjeunna anu henteu salah dina Apan geus tiis. Mangga ngingetkeun sakabeh babaturan abdi, sanajan musuh abdi, lest aranjeunna datangna ogé ka tempat ieu siksa.

Salaku dahsyat jadi tempat ieu téh, Bu, kuring ningali nu teu tujuan akhir abdi. Salaku Iblis laughs di sakabéh kami di dieu, tur salaku tantara gabung kami terus di salametan ieu kasangsaraan, urang terus ngingetkeun yén sababaraha dinten di mangsa nu bakal datang, urang bakal sagala jadi ngagero individual pikeun muncul saméméh The kiamat Arasy Alloh swt.

Allah baris némbongkeun urang nasib langgeng kami ditulis dina buku gigireun sakabéh karya jahat urang. Urang kudu aya pertahanan, teu munasabah, jeung nanaon ngomong kajaba mun ngaku kaadilan damnation kami saméméh hakim pang luhur sadaya bumi. Ngan méméh keur tuang kana tujuan akhir urang di siksa, Bandung Lautan Api, urang kudu néangan kana nyanghareupan anjeunna anu willingly ngalaman nu torments naraka nu urang bisa jadi dikirimkeun ti aranjeunna. Salaku urang nangtung aya dina datangna suci pikeun ngadéngé pronouncement of damnation urang, maneh bakal aya Ibu ningali eta sadayana.

Mangga ngahampura kuring keur nongkrong sirah kuring di éra, sabab kuring nyaho kuring moal bisa nanggung kasampak kana ramo Anjeun. Anjeun bakal geus jadi conformed kana gambar di Jurusalamet, sarta saha deui atuh bakal leuwih ti abdi tiasa nangtung.

Abdi bogoh ka ninggalkeun tempat ieu sarta gabung maneh na jadi loba batur Kuring geus dipikawanoh pikeun sababaraha taun pondok kuring di bumi. Tapi saha atuh anu moal tiasa. Kusabab kuring nyaho kuring pernah bisa kabur ka torments tina damned, abdi ngomong jeung lawon, ku ngenes jeung asa jero nu pernah bisa ditumpes dijelaskeun, abdi pernah hoyong ningali salah sahiji deui. Mangga ulah kantos gabung atuh di dieu.

Dina anguish langgeng, Putra anjeun / Putri, dikutuk na Kilang kitu Nagri

Dear jiwa,

Dupi anjeun nyayogikeun jaminan anu paeh anjeun bakal aya dina ayana Gusti di sawarga? Pupusna kanggo pangagem hiji sanés hambatan anu muka kana kahirupan langgeng.

Sing saha anu bobo ka Yesus bakal ngahiji deui sareng jalma-jalma anu dipikacinta di surga. Jalma-jalma anu anjeun nempatan di kubur dina cimata, anjeun bakal patepang deui sareng kabagjaan! Oh, ningali seuri aranjeunna sareng ngaraosan sentuhanna ... moal pisah deui!

Nanging, upami anjeun henteu percanten ka Gusti, anjeun bakal naraka. Teu aya cara anu pikaresepeun pikeun nyatakeunana.

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

". Éta lamun thou shalt ngaku kalawan sungut thy Gusti Yesus tur shalt percanten haté thine yen Allah hath diangkat anjeunna ti nu maraot, thou shalt disimpen" ~ Rum 10: 9

Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

Wengi ayeuna, mun anjeun hoyong narima kado ti hirup langgeng, mimitina anjeun kudu yakin ka Pangeran. Anjeun kudu ménta dosa anjeun bisa dihampura sarta nempatkeun trust anjeun ka Pangeran. Jadi pangagem ka Pangeran, menta hirup langgeng. Aya ngan hiji jalan ka sawarga, tur éta ngaliwatan Gusti Yesus. Éta rencana éndah Allah kasalametan.

Anjeun tiasa ngawitan hubungan pribadi sareng Anjeunna ku sholat tina haté anjeun doa hiji kayaning di handap ieu.

"Duh Gusti, Abdi jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti. Kuring nampa Yesus janten Jurusalamet abdi. Kuring percanten ka Anjeunna sakumaha Gusti abdi. Hatur nuhun pikeun nyimpen kuring. Dina Ngaran Yesus ', Amin. "

Upami anjeun teu acan kantos nampi Gusti Yesus salaku Jurusalamet pribadi anjeun, tapi parantos nampi Anjeunna ayeuna saatos maca uleman ieu, punten wartosan kami. Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun.

A Love Letter Ti Yesus

Kuring nanya ka Yesus, "Sabaraha anjeun bogoh ka abdi?" Cenah, "Ieu teuing" na stretched kaluar leungeun-Na pupus. Maot pikeun abdi, hiji jelema nu ngalakukeun dosa fallen! Anjeunna pupus pikeun anjeun teuing.

***

peuting tadi abdi maot, anjeun asup akal. Kumaha carana abdi hoyong gaduh hubungan sareng anjeun, méakkeun kalanggengan sareng anjeun di sawarga. Acan, dosa dipisahkeun anjeun ti Kuring jeung Rama abdi. A kurban getih polos ieu diperlukeun pikeun mayar dosa anjeun.

jam nu kungsi datang lamun ieu mah iklas handap hirup abdi keur anjeun. Kalawan heaviness jantung kuring indit kaluar ka kebon solat. Dina kanyeri nu nyosok jero ngeunaan jiwa kuring ngesang, sabab éta, pakait getih salaku I ngajerit ka Alloh ... "... O Rama abdi, upami eta tiasa, hayu cup ieu lolos ti kuring: Tapi teu jadi kuring bakal tapi sakumaha thou ngajadi layu. "~ Mateus 26: 39

Bari kuring di kebon prajurit sumping ditewak Me sanajan kuring polos kajahatan nanaon. Aranjeunna dibawa Me saméméh aula Pilatus urang. Kuring nangtung saméméh accusers abdi. Lajeng Pilatus nyokot Kuring jeung scourged Me. Lacerations motong deeply kana balik abdi salaku I nyandak teunggeulan pikeun anjeun. Lajeng prajurit dilucuti kuring, sarta nempatkeun hiji jubah Scarlet on Me. Aranjeunna platted makuta tina cucuk kana sirah abdi. Getih flowed handap raray abdi ... aya aya kaendahan anu sakuduna anjeun mikahayang Me.

Lajeng prajurit meledek Me, nyebutkeun, "Bagea, Raja urang Yahudi! Aranjeunna dibawa Me méméh balaréa cheering, shouting, "Crucify Anjeunna. Crucify Anjeunna. "Kuring nangtung aya cicingeun, katurunan, bruised jeung keok. Tatu pikeun transgressions anjeun, bruised pikeun iniquities Anjeun. Hina tur ditampik di lalaki.

Pilatus ditéang rék dipegatkeun Me tapi masihan ka tekanan balaréa. "Candak maraneh ka Anjeunna, sarta crucify anjeunna:. Keur kuring manggihan teu lepat di anjeunna" cenahna ka aranjeunna. Lajeng anjeunna dikirimkeun Me terus disalibkeun.

Anjeun asup akal lamun kuring dibawa cross abdi nepi pasir sorangan waé ka Golgota. Kuring murag handapeun beurat na. Ieu geu pikeun anjeun, sarta ulah will Rama abdi urang nu masihan Me kakuatan ka tega handapeun beban beurat na. Aya, abdi bore griefs anjeun sarta kuring dibawa sorrows Anjeun peletakan handap hirup abdi kanggo dosa umat manusa.

Serdadu sneered méré blows beurat ti palu nyetir nu kuku deeply kana leungeun jeung suku abdi. Sunda dipaku dosa anjeun ka disalib, pernah bisa diurus deui. Aranjeunna hoisted Me up na ditinggalkeun Me paeh. Acan, maranéhna teu butuh hirup abdi. Kuring willingly masihan eta.

langit tumuwuh hideung. Malah panonpoé dieureunkeun bersinar. awak kuring wracked kalayan nyeri excruciating nyokot beurat dosa anjeun sarta bore éta hukuman supados murka Allah bisa jadi wareg.

Nalika sagala hal anu dilakonan. Kuring komitmen sumanget abdi kana leungeun Rama abdi, sarta breathed kaluar kecap pamungkas abdi, "Hal ieu rengse." Kuring sujud sirah kuring tur masihan nepi jurig kitu.

I Love anjeun ... Yesus.

"Cinta Greater hath euweuh lalaki ti ieu, nu lalaki nu iklas turun hirupna pikeun babaturanana." ~ John 15: 13

Dear jiwa,

Dupi anjeun nyayogikeun jaminan anu paeh anjeun bakal aya dina ayana Gusti di sawarga? Pupusna kanggo pangagem hiji sanés hambatan anu muka kana kahirupan langgeng.

Sing saha anu bobo ka Yesus bakal ngahiji deui sareng jalma-jalma anu dipikacinta di surga. Jalma-jalma anu anjeun nempatan di kubur dina cimata, anjeun bakal patepang deui sareng kabagjaan! Oh, ningali seuri aranjeunna sareng ngaraosan sentuhanna ... moal pisah deui!

Nanging, upami anjeun henteu percanten ka Gusti, anjeun bakal naraka. Teu aya cara anu pikaresepeun pikeun nyatakeunana.

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

". Éta lamun thou shalt ngaku kalawan sungut thy Gusti Yesus tur shalt percanten haté thine yen Allah hath diangkat anjeunna ti nu maraot, thou shalt disimpen" ~ Rum 10: 9

Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

Wengi ayeuna, mun anjeun hoyong narima kado ti hirup langgeng, mimitina anjeun kudu yakin ka Pangeran. Anjeun kudu ménta dosa anjeun bisa dihampura sarta nempatkeun trust anjeun ka Pangeran. Jadi pangagem ka Pangeran, menta hirup langgeng. Aya ngan hiji jalan ka sawarga, tur éta ngaliwatan Gusti Yesus. Éta rencana éndah Allah kasalametan.

Anjeun tiasa ngawitan hubungan pribadi sareng Anjeunna ku sholat tina haté anjeun doa hiji kayaning di handap ieu.

"Duh Gusti, Abdi jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti. Kuring nampa Yesus janten Jurusalamet abdi. Kuring percanten ka Anjeunna sakumaha Gusti abdi. Hatur nuhun pikeun nyimpen kuring. Dina Ngaran Yesus ', Amin. "

Upami anjeun teu acan kantos nampi Gusti Yesus salaku Jurusalamet pribadi anjeun, tapi parantos nampi Anjeunna ayeuna saatos maca uleman ieu, punten wartosan kami. Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun.

Hiji Uleman ka Tampa Kristus

Dear Jiwa,

Dinten jalan mungkin geus seemed lungkawing, jeung ngarasa sorangan. Batur nu dipercanten geus kuciwa anjeun. Gusti nilik lawon Anjeun. Anjeunna karasaeun nyeri Anjeun. Anjeunna longs kana kanyamanan anjeun, pikeun Anjeunna mangrupakeun sobat anu batang ngadeukeutan ti lanceukna a.

Alloh mikanyaah pisan ka anjeun yen Anjeunna dikirim ngan Putra-Na, Isa jeung maot di tempat Anjeun. Anjeunna bakal ngahampura anjeun pikeun unggal dosa nu tos komitmen, upami anjeun daék ninggalkeun dosa anjeun jeung ngahurungkeun ti aranjeunna.

Meureun ngarasa, "Anjeunna moal ngahampura dosa mah aranjeunna teuing hébat. Anjeun teu nyaho dosa Kuring geus komitmen, abdi strayed teuing tebih ti cinta-Na. "

Kuring ngarti pikiran anjeun, jiwa dear. I, teuing, dirasakeun unworthy na undeserving cinta-Na. Kuring nangtung di suku tina cross pleading pikeun rahmat, tapi sapertos anu rahmat Allah urang.

Kitab Suci nyebutkeun, "... kuring sumping teu nelepon ka taqwa, tapi sinners kana tobat". ~ Tandaan 2: 17b

Jiwa, éta ngawengku anjeun jeung kuring.

Perkara teu sabaraha jauh kana liang kubur geus fallen, rahmat Allah anu gede kénéh. The jiwa despondent kotor, Anjeunna sumping ka simpen. Anjeunna gé ngahontal ka handap leungeun-Na nyepeng Hormat.

Kalawan haté anjeun sujud, nyebutkeun ka Gusti:

"Kami jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti ".

Meureun anjeun kawas nu jelema nu ngalakukeun dosa fallen. Manehna sumping ka Yesus, nyaho Anjeunna Dzat anu bisa ngahemat nya. Kalawan lawon ngalirkeun handap beungeut nya, manéhna mimitian ngumbah suku-Na kalawan lawon, sarta tuh ngusap aranjeunna kalayan rambut nya. Cenah, "dosa Her nu loba, aya dihampura ..." Jiwa, tiasa Anjeunna nyebutkeun yen anjeun wengi ayeuna?

Anjeun bisa jadi boga cimata ngalir kana beungeut anjeun nalika anjeun nyaritakeun manehna. Panginten anjeun parantos ningali pornografi sareng anjeun isin, atanapi anjeun parantos zinah sareng anjeun hoyong dihampura. “Ulah jauhkeun abdi ti payuneun Gusti. Hapunten abdi tina kajahatan anu abdi lakukeun." Anjeun geus kaliru sakumaha manéhna, tapi Yesus sarua anu dihampura nya ogé bakal ngahampura anjeun peuting ieu.

Hiji dinten anjeun bakal nangtung sateuacan Gusti, transparan dina ayana Na. Buku ngeunaan hirup anjeun bakal muka bisa judged. Unggal pamikiran ... unggal kecap ... unggal motif jantung anjeun bakal kaungkap dina lampu-Na illuminating. Naon wajib anjeun carioskeun dina ayana Na? Ucapkeun ka Gusti: "Kuring geus dijieun mess hiji kaluar tina hirup kuring, abdi hoyong jadi dihampura." Gusti nilik haté anjeun, jiwa dear. Yakin, anjeun dijieun pilihan salah, tapi Anjeunna tetep mikanyaah anjeun!

Meureun anjeun dipikir méré kahirupan anjeun ka Kristus, tapi nyimpen dipareuman pikeun hiji alesan atawa nu sejen. ". Dinten lamun maraneh bakal ngadenge sora-Na, heuras teu hate anjeun" ~ Ibrani 4: 7b

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

"Éta upami anjeun ngaku ku sungut anjeun yén Gusti Yesus, sareng anjeun bakal percanten dina haté anjeun yén Gusti parantos ngahirupkeun anjeunna tina maot, anjeun bakal disalametkeun." ~ Rum 10: 9

Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

Dear jiwa,

Dupi anjeun nyayogikeun jaminan anu paeh anjeun bakal aya dina ayana Gusti di sawarga? Pupusna kanggo pangagem hiji sanés hambatan anu muka kana kahirupan langgeng.

Sing saha anu bobo ka Yesus bakal ngahiji deui sareng jalma-jalma anu dipikacinta di surga. Jalma-jalma anu anjeun nempatan di kubur dina cimata, anjeun bakal patepang deui sareng kabagjaan! Oh, ningali seuri aranjeunna sareng ngaraosan sentuhanna ... moal pisah deui!

Nanging, upami anjeun henteu percanten ka Gusti, anjeun bakal naraka. Teu aya cara anu pikaresepeun pikeun nyatakeunana.

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

". Éta lamun thou shalt ngaku kalawan sungut thy Gusti Yesus tur shalt percanten haté thine yen Allah hath diangkat anjeunna ti nu maraot, thou shalt disimpen" ~ Rum 10: 9

Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

Wengi ayeuna, mun anjeun hoyong narima kado ti hirup langgeng, mimitina anjeun kudu yakin ka Pangeran. Anjeun kudu ménta dosa anjeun bisa dihampura sarta nempatkeun trust anjeun ka Pangeran. Jadi pangagem ka Pangeran, menta hirup langgeng. Aya ngan hiji jalan ka sawarga, tur éta ngaliwatan Gusti Yesus. Éta rencana éndah Allah kasalametan.

Anjeun tiasa ngawitan hubungan pribadi sareng Anjeunna ku sholat tina haté anjeun doa hiji kayaning di handap ieu.

"Duh Gusti, Abdi jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti. Kuring nampa Yesus janten Jurusalamet abdi. Kuring percanten ka Anjeunna sakumaha Gusti abdi. Hatur nuhun pikeun nyimpen kuring. Dina Ngaran Yesus ', Amin. "

Upami anjeun teu acan kantos nampi Gusti Yesus salaku Jurusalamet pribadi anjeun, tapi parantos nampi Anjeunna ayeuna saatos maca uleman ieu, punten wartosan kami. Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun.

Iman jeung Bukti

Naha anjeun parantos ngémutan naha aya kakuatan anu langkung luhur? Kakuatan anu ngawangun Alam Semesta sareng sadayana anu aya di jerona. Kakuatan anu teu nyandak nanaon sareng nyiptakeun bumi, langit, cai, sareng mahluk hirup? Dimana asalna pepelakan paling saderhana? Mahluk anu paling rumit ... manusa? Kuring bajoang sareng patarosan mangtaun-taun. Kuring milarian jawaban dina élmu.

Pasti jawaban na tiasa dipendakan ku diajar hal-hal ieu sakitar anu ngagumun sareng ngagumun urang. Jawaban na kedah di bagian paling menit unggal mahluk sareng hal. Atom! Inti hirup kedah dipendakan didinya. Éta henteu. Éta henteu aya dina bahan nuklir atanapi dina éléktron anu muterkeun di sakurilingna. Éta henteu dina rohangan kosong anu nyiptakeun kaseueuran sadayana anu tiasa urang keuna sareng tingali.

Mangrupikeun rébuan taun milarian ieu sareng teu aya anu mendakan hakekat kahirupan di jero hal-hal umum di sekitar urang. Kuring terang kedah aya kakuatan, kakuatan, anu ngalakukeun ieu sadayana disakuriling kuring. Naha éta Gusti? Oke, naha Anjeunna henteu ngan ukur nyingkabkeun Anjeunna nyalira ka kuring? Naha henteu? Upami kakuatan ieu mangrupakeun Gusti anu hirup naha sadayana misteri? Moal langkung logis pikeun Anjeunna nyarios, Oke, ieu kuring. Kuring ngalakukeun ieu sadayana. Ayeuna lakukeun usaha anjeun. "

Henteu dugi ka pendak sareng awéwé khusus anu kuring hoream nuju diajar Alkitab sareng kuring mimiti ngarti salah sahiji hal ieu. Jalma-jalma di dinya diajar Kitab Suci sareng kuring pikir éta pasti milarian hal anu sami sareng kuring, tapi ngan ukur henteu acan mendakan. Pamingpin grup maca bacaan tina Alkitab anu ditulis ku saurang lalaki anu baheula hate ka urang Kristen tapi dirobah. Dirobih ku cara anu endah. Ngaranna Paul sareng anjeunna nyerat,

Pikeun ku rahmat anjeun disimpen ngaliwatan iman; sareng sanés sanés nyalira: éta kurnia ti Gusti: Sanés tina padamelan, supados teu aya jalma anu kedah bangga. " ~ Epesus 2: 8-9

Éta kecap "rahmat" sareng "iman" mikat kuring. Naon maksadna leres? Engké wengi éta anjeunna naros ka kuring pikeun ningali pilem, tangtosna anjeunna nipu kuring kana pilem Christian. Dina akhir acara aya pesen pondok ku Billy Graham. Ieu anjeunna, budak tani ti Karolina Kalér, ngajelaskeun ka kuring hal anu kuring kantos bajoang sapanjang waktos. Saur anjeunna, "Anjeun henteu tiasa ngajelaskeun Tuhan sacara ilmiah, filosofis, atanapi ku cara inteléktual anu sanés. "Anjeun ngan saukur kedah percanten Gusti leres.

Anjeun kedah iman yén naon anu Anjeunna nyarioskeun sakumaha anu parantos ditulis dina Alkitab. Yén Anjeunna nyiptakeun langit sareng bumi, yén Anjeunna nyiptakeun pepelakan sareng sasatoan, yén Anjeunna nyarios sadayana janten aya sakumaha anu ditulis dina buku Kajadian dina Alkitab. Yén Anjeunna nghirupkeun kahirupan kana bentuk anu teu aya umur sareng janten manusa. Yén Anjeunna hoyong gaduh hubungan anu langkung caket sareng jalma-jalma anu Anjeunna ciptakeun sahingga Anjeunna nyandak wujud lalaki anu Putra Allah sareng sumping ka bumi sareng cicing di antara urang. Lalaki ieu, Isa, mayar hutang dosa pikeun jalma-jalma anu bakal iman ku disalib dina kayu salib.

Kumaha carana tiasa janten saderhana kitu? Ngan percanten? Naha iman yén ieu sadayana mangrupikeun bebeneran? Abdi angkat ka wengi wengi éta sareng bobo sakedik. Kuring merjuangkeun masalah Gusti masihan kuring rahmat - ngalangkungan iman pikeun percanten. Yén Anjeunna mangrupikeun kakuatan éta, hakekat kahirupan sareng nyiptakeun sagala rupa anu aya sareng aya. Teras Anjeunna sumping ka kuring. Kuring terang yén kuring ngan saukur kedah percanten. Nya ku rahmat Gusti anjeunna nunjukkeun kaasih-Na ka kuring. Yén Anjeunna jawaban na yén Anjeunna ngutus Putra ngan hiji-Na, Yesus, maot pikeun kuring sahingga kuring tiasa percanten. Yén kuring tiasa hubungan sareng Anjeunna. Anjeunna ngungkabkeun Dirina ka kuring dina waktos éta.

Abdi nyauran anjeunna kanggo ngawartosan yén kuring ayeuna ngartos. Anu ayeuna kuring percanten sareng hoyong masihan kahirupan abdi ka Al Masih. Anjeunna ngawartoskeun ka kuring yén anjeunna ngadoa yén kuring moal bobo dugi ka nyandak éta kabisat iman sareng percanten ka Gusti. Hirup abdi dirobah salamina. Leres, salamina, sabab ayeuna kuring tiasa ngarepkeun méakkeun kalanggengan di tempat anu saé anu disebat surga.

Henteu deui kuring prihatin ku butuh bukti pikeun ngabuktikeun yén Yesus leres-leres tiasa leumpang dina cai, atanapi yén Laut Beureum tiasa pipisahan pikeun ngamungkinkeun urang Israil nembus, atanapi tina belasan kajadian anu henteu mungkin anu séjén anu ditulis dina Alkitab.

Gusti parantos ngabuktikeun nyalira nyalira dina kahirupan kuring. Anjeunna ogé tiasa ngungkabkeun Anjeunna nyalira ka anjeun. Upami anjeun mendakan milarian buktina ayana Anjeunna naroskeun ka Anjeunna pikeun nembongkeun dirina ka anjeun. Candak éta kabisat iman salaku budak, sareng leres-leres percanten ka Anjeunna. Buka diri anjeun ka cinta-Na ku iman, sanés buktos.

Dear jiwa,

Dupi anjeun nyayogikeun jaminan anu paeh anjeun bakal aya dina ayana Gusti di sawarga? Pupusna kanggo pangagem hiji sanés hambatan anu muka kana kahirupan langgeng.

Sing saha anu bobo ka Yesus bakal ngahiji deui sareng jalma-jalma anu dipikacinta di surga. Jalma-jalma anu anjeun nempatan di kubur dina cimata, anjeun bakal patepang deui sareng kabagjaan! Oh, ningali seuri aranjeunna sareng ngaraosan sentuhanna ... moal pisah deui!

Nanging, upami anjeun henteu percanten ka Gusti, anjeun bakal naraka. Teu aya cara anu pikaresepeun pikeun nyatakeunana.

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

". Éta lamun thou shalt ngaku kalawan sungut thy Gusti Yesus tur shalt percanten haté thine yen Allah hath diangkat anjeunna ti nu maraot, thou shalt disimpen" ~ Rum 10: 9

Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

Wengi ayeuna, mun anjeun hoyong narima kado ti hirup langgeng, mimitina anjeun kudu yakin ka Pangeran. Anjeun kudu ménta dosa anjeun bisa dihampura sarta nempatkeun trust anjeun ka Pangeran. Jadi pangagem ka Pangeran, menta hirup langgeng. Aya ngan hiji jalan ka sawarga, tur éta ngaliwatan Gusti Yesus. Éta rencana éndah Allah kasalametan.

Anjeun tiasa ngawitan hubungan pribadi sareng Anjeunna ku sholat tina haté anjeun doa hiji kayaning di handap ieu.

"Duh Gusti, Abdi jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti. Kuring nampa Yesus janten Jurusalamet abdi. Kuring percanten ka Anjeunna sakumaha Gusti abdi. Hatur nuhun pikeun nyimpen kuring. Dina Ngaran Yesus ', Amin. "

Upami anjeun teu acan kantos nampi Gusti Yesus salaku Jurusalamet pribadi anjeun, tapi parantos nampi Anjeunna ayeuna saatos maca uleman ieu, punten wartosan kami. Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun.

Sawarga - Imah abadi kami

Hirup di dunya ieu fallen kalawan heartaches anak, disappointments jeung sangsara, urang panjang pikeun Sawarga! panon urang balikkeun luhur nalika sumanget urang geus ngagulung ka imah langgeng kami di kamulyaan yén Gusti Dirina geus Nyiapkeun pikeun jalma anu cinta ka Anjeunna.

Gusti parantos ngarencanakeun bumi énggal janten langkung saé, teu aya dina implengan urang. "Soca henteu acan ningali, atanapi nguping nguping atanapi henteu lebet kana manah manusa, hal-hal anu parantos disiapkeun ku Gusti pikeun aranjeunna."

"Gurun sareng tempat anu nyalira bakal kabagjaan pikeun aranjeunna; sareng gurun pasir bakal gumbira sareng mekar sapertos kembang ros. Bakal mekar pisan, sareng suka bungah sareng nyanyi ... ~ Yesaya 35: 1-2

"Maka panon anu buta bakal dibuka, sareng Ceuli anu pireu bakal dibuka. Maka jalma anu lumpuh bakal kabisat sapertos kijang, sareng basa bisu nyanyi: margi di padang gurun cai bakal pecah, sareng aliran di gurun. " ~ Yesaya 35: 5-6

"Sareng tebusan Gusti bakal uih deui, sareng sumping ka Sion kalayan lagu-lagu sareng kabahagiaan abadi dina sirahna: aranjeunna bakal kéngingkeun kabagjaan sareng kabagjaan, sareng kasedihan sareng kedul bakal kabur." ~ Yesaya 35:10

Naon wajib urang sebutkeun dina ayana Na? Oh, éta lawon anu wajib ngalir nalika urang behold leungeun kuku scarred-Na suku! The uncertainties hirup wajib dilakukeun dipikawanoh pikeun urang, nalika urang ningali raray Jurusalamet urang pikeun nyanghareupan.

Paling sadaya urang wajib ningali ka Anjeunna! Urang wajib behold kamulyaan-Na! Anjeunna bakal caang sakumaha panonpoé di radiance murni, sakumaha Mantenna ngabagéakeun urang imah kamulyaan.

Urang wajib Suharto His, dibawa kabur ka tempat hadé. Hubungan kami bakal jadi murni tur damang, dengekeun unggal kecap nu ngalir tina biwir-Na lamun urang wajib babarengan dina kamulyaan.

"Kami yakin, saur abdi, sareng kersa teu aya di awak, sareng badé aya sareng Gusti." ~ 2 Korinta 5: 8

"Sareng kuring Yohanes ningali kota suci, Yerusalem anyar, turun ti Allah ti sawarga, disiapkeun sakumaha panganten anu dihias pikeun salakina. ~ Wahyu 21: 2

… ”Sareng anjeunna bakal cicing sareng aranjeunna, sareng aranjeunna bakal janten umat-Na, sareng Gusti Mantenna bakal nyarengan aranjeunna, sareng janten Allahna.” ~ Wahyu 21: 3b

"Sareng aranjeunna bakal ningali rupi-Na ..." "... sareng aranjeunna bakal kakuasaan salalanggengna." ~ Wahyu 22: 4a & 5b

"Sareng Allah bakal ngusap sadaya lawon tina panonna; sareng moal aya deui maot, sareng duka, atanapi tangis, ogé moal aya deui nyeri: sabab hal-hal anu baheula parantos musna. " ~ Wahyu 21: 4

Dear jiwa,

Dupi anjeun nyayogikeun jaminan anu paeh anjeun bakal aya dina ayana Gusti di sawarga? Pupusna kanggo pangagem hiji sanés hambatan anu muka kana kahirupan langgeng.

Sing saha anu bobo ka Yesus bakal ngahiji deui sareng jalma-jalma anu dipikacinta di surga. Jalma-jalma anu anjeun nempatan di kubur dina cimata, anjeun bakal patepang deui sareng kabagjaan! Oh, ningali seuri aranjeunna sareng ngaraosan sentuhanna ... moal pisah deui!

Nanging, upami anjeun henteu percanten ka Gusti, anjeun bakal naraka. Teu aya cara anu pikaresepeun pikeun nyatakeunana.

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

". Éta lamun thou shalt ngaku kalawan sungut thy Gusti Yesus tur shalt percanten haté thine yen Allah hath diangkat anjeunna ti nu maraot, thou shalt disimpen" ~ Rum 10: 9

Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

Wengi ayeuna, mun anjeun hoyong narima kado ti hirup langgeng, mimitina anjeun kudu yakin ka Pangeran. Anjeun kudu ménta dosa anjeun bisa dihampura sarta nempatkeun trust anjeun ka Pangeran. Jadi pangagem ka Pangeran, menta hirup langgeng. Aya ngan hiji jalan ka sawarga, tur éta ngaliwatan Gusti Yesus. Éta rencana éndah Allah kasalametan.

Anjeun tiasa ngawitan hubungan pribadi sareng Anjeunna ku sholat tina haté anjeun doa hiji kayaning di handap ieu.

"Duh Gusti, Abdi jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti. Kuring nampa Yesus janten Jurusalamet abdi. Kuring percanten ka Anjeunna sakumaha Gusti abdi. Hatur nuhun pikeun nyimpen kuring. Dina Ngaran Yesus ', Amin. "

Upami anjeun teu acan kantos nampi Gusti Yesus salaku Jurusalamet pribadi anjeun, tapi parantos nampi Anjeunna ayeuna saatos maca uleman ieu, punten wartosan kami. Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun.

Hubungan Urang Di Surga

"Tapi kuring moal bakal anjeun janten teu paduli, sadulur, ngeunaan jalma anu saré, supaya henteu duka henteu, sapertos batur anu henteu gaduh harepan. Pikeun lamun urang percaya yén Yesus maot sareng bangkit deui, maka ogé anu sare dina Yesus bakal Allah bawa sareng Anjeunna.

Kanggo PANGERAN, nyalira bakal turun ti surga kalayan ngagorowok, kalayan sora malaikat, sareng sangkil Allah: sareng anu paéh dina Kristus bakal naek heula:

Teras urang anu masih hirup sareng tetep bakal katangkep sareng aranjeunna dina méga amprok ka Pangéran dina hawa: sareng ku kituna urang kedah hirup sareng Gusti. Ku sabab kitu saling selesa ku kecap-kecap ieu. "~ 1 Tesalonika 4: 13-14, 16-18

Seueur jalma heran nalika méngkol ti kubur anu dipikacinta, "Naha urang bakal terang ka urang anu dipikacinta di surga"? "Naha urang bakal ningali nyanghareupan deui"?

PANGERAN ngarti duka anjeun. Anjeunna mawa duka kami ... Kusabab Anjeunna nangis di kuburan sobat-Nya anu diasihkeun sanajan Anjeunna terang Anjeunna bakal ngangkat anjeunna dina sababaraha waktos.

Aya Anjeunna spoke kanyamanan ka babaturan Na tercinta.

"Kami mangrupikeun kebangkitan sareng kahirupan: saha anu percaya ka Kami, sanajan manéhna maot, tetep bakal hirup." ~ John 11: 25

Ayeuna, urang ngenes pikeun jalma anu sare di Yesus, tapi henteu sapertos anu teu ngagaduhan harepan. Pikeun dina kebangkitan, Gusti bakal mawa sareng Anjeunna anu saré dina Yesus. Persahabatan kami nyaéta salah salamina. Éta teras dina salamina.

"Kanggo dina kebangkitan aranjeunna henteu nikah, atanapi anu dikawin dina pernikahan, tapi sapertos malaikat Allah di surga." ~ Mateus 22: 3

Sanaos perkawinan bumi urang moal dipikagaduh di sawarga, hubungan urang bakal murni sareng damang. Demi éta mangrupikeun potrét anu ngajantenkeun tujuanna dugi ka mukmin ka Kristus kedah nikah ka PANGERAN.

"Sareng kuring Yohanes ningali kota suci, Yerusalem Anyar, turun ti Gusti Allah tina kahyangan, anu disiapkeun salaku pangantén anu dihias pikeun salakina.

Sareng kuring ngadangu sora anu hébat ti langit nyarios, saurna, Kémah Allah aya sareng jalma-jalma, sareng Anjeunna bakal cicing sareng aranjeunna, sareng aranjeunna bakal janten umat-Na, sareng Allah anu nyalira bakal aya sareng aranjeunna, sareng janten Gusti.

Sareng Allah bakal ngusir sadaya lawon tina panon maranéhna; sareng moal aya deui maot, henteu kasedih, atanapi nangis, sareng moal aya deui nyeri: sabab tilas hal-hal bakal kapungkur. "~ Wahyu 21: 2

Dear jiwa,

Dupi anjeun nyayogikeun jaminan anu paeh anjeun bakal aya dina ayana Gusti di sawarga? Pupusna kanggo pangagem hiji sanés hambatan anu muka kana kahirupan langgeng.

Sing saha anu bobo ka Yesus bakal ngahiji deui sareng jalma-jalma anu dipikacinta di surga. Jalma-jalma anu anjeun nempatan di kubur dina cimata, anjeun bakal patepang deui sareng kabagjaan! Oh, ningali seuri aranjeunna sareng ngaraosan sentuhanna ... moal pisah deui!

Nanging, upami anjeun henteu percanten ka Gusti, anjeun bakal naraka. Teu aya cara anu pikaresepeun pikeun nyatakeunana.

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

". Éta lamun thou shalt ngaku kalawan sungut thy Gusti Yesus tur shalt percanten haté thine yen Allah hath diangkat anjeunna ti nu maraot, thou shalt disimpen" ~ Rum 10: 9

Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

Wengi ayeuna, mun anjeun hoyong narima kado ti hirup langgeng, mimitina anjeun kudu yakin ka Pangeran. Anjeun kudu ménta dosa anjeun bisa dihampura sarta nempatkeun trust anjeun ka Pangeran. Jadi pangagem ka Pangeran, menta hirup langgeng. Aya ngan hiji jalan ka sawarga, tur éta ngaliwatan Gusti Yesus. Éta rencana éndah Allah kasalametan.

Anjeun tiasa ngawitan hubungan pribadi sareng Anjeunna ku sholat tina haté anjeun doa hiji kayaning di handap ieu.

"Duh Gusti, Abdi jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti. Kuring nampa Yesus janten Jurusalamet abdi. Kuring percanten ka Anjeunna sakumaha Gusti abdi. Hatur nuhun pikeun nyimpen kuring. Dina Ngaran Yesus ', Amin. "

Upami anjeun teu acan kantos nampi Gusti Yesus salaku Jurusalamet pribadi anjeun, tapi parantos nampi Anjeunna ayeuna saatos maca uleman ieu, punten wartosan kami. Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun.

Overcoming nu Kecanduan of Pornografi

Anjeunna ngangkat kuring ogé kaluar tina hiji
liang pikareueuseun, kaluar tina lempung lempung,
sareng nempatkeun suku kuring kana batu,
sarta ngadegkeun goings abdi.

Jabur 40: 2

Dear Jiwa,
Allah mikanyaah anjeun jadi loba nu Anjeunna ngutus Putra-Na Yesus maot pikeun dosa anjeun. Dosa nyaéta nalika anjeun henteu taat ka Allah. Panginten anjeun ngarasa Anjeunna moal ngahampura dosa-dosa anjeun margi dosa-dosa anjeun ageung teuing, yén anjeun parantos jauh teuing tina asih-Na.

Kitab Suci nyarios, "...Kami sumping henteu pikeun nyauran jalma-jalma soleh, tapi jalma-jalma dosa pikeun tobat." Markus 2:17b

Jiwa, éta ngawengku anjeun jeung kuring.

Sakumaha jauhna kana liang kubur, rahmat Allah langkung ageung. The kotor, jiwa despondent Anjeunna sumping ka nyalametkeun. Anjeunna bakal ngacungkeun leungeun-Na pikeun nangkep leungeun anjeun.

Gusti hoyong gaduh hubungan pribadi sareng anjeun, sareng nyéépkeun kalanggengan sareng anjeun di surga.

Dear jiwa,

Dupi anjeun nyayogikeun jaminan anu paeh anjeun bakal aya dina ayana Gusti di sawarga? Pupusna kanggo pangagem hiji sanés hambatan anu muka kana kahirupan langgeng.

Sing saha anu bobo ka Yesus bakal ngahiji deui sareng jalma-jalma anu dipikacinta di surga. Jalma-jalma anu anjeun nempatan di kubur dina cimata, anjeun bakal patepang deui sareng kabagjaan! Oh, ningali seuri aranjeunna sareng ngaraosan sentuhanna ... moal pisah deui!

Nanging, upami anjeun henteu percanten ka Gusti, anjeun bakal naraka. Teu aya cara anu pikaresepeun pikeun nyatakeunana.

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

". Éta lamun thou shalt ngaku kalawan sungut thy Gusti Yesus tur shalt percanten haté thine yen Allah hath diangkat anjeunna ti nu maraot, thou shalt disimpen" ~ Rum 10: 9

Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

Wengi ayeuna, mun anjeun hoyong narima kado ti hirup langgeng, mimitina anjeun kudu yakin ka Pangeran. Anjeun kudu ménta dosa anjeun bisa dihampura sarta nempatkeun trust anjeun ka Pangeran. Jadi pangagem ka Pangeran, menta hirup langgeng. Aya ngan hiji jalan ka sawarga, tur éta ngaliwatan Gusti Yesus. Éta rencana éndah Allah kasalametan.

Anjeun tiasa ngawitan hubungan pribadi sareng Anjeunna ku sholat tina haté anjeun doa hiji kayaning di handap ieu.

"Duh Gusti, Abdi jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti. Kuring nampa Yesus janten Jurusalamet abdi. Kuring percanten ka Anjeunna sakumaha Gusti abdi. Hatur nuhun pikeun nyimpen kuring. Dina Ngaran Yesus ', Amin. "

Upami anjeun teu acan kantos nampi Gusti Yesus salaku Jurusalamet pribadi anjeun, tapi parantos nampi Anjeunna ayeuna saatos maca uleman ieu, punten wartosan kami. Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun.

The Dark Peuting jiwa

Oh, peuting poék jiwa, nalika urang hang harps kami kana willows sarta manggihan kanyamanan wungkul ka Pangeran!

Pisahkeun éta ngenes. Saha urang anu teu ngaraos leungitna saurang anu dipikacinta, atanapi henteu ngaraos kasedihna dina silih panangan dina panangan masing-masing henteu deui ngaraosan babaturan anu dipikacinta sareng para sahabat salamina, ngabantosan urang dina kanyeri hirup?

Loba anu ngaliwatan lebak anjeun baca ieu. Anjeun tiasa pakaitna, sanggeus leungit pendamping a diri na ayeuna ngalaman nu heartache pisah, wondering kumaha anjeun bakal Cope jeung jam ngalamun payun.

Simkuring ngarasa worthlessness tina leungitna di hate urang, lamun salah dipikacinta dicokot tina urang.

Anu dicandak ti anjeun kanggo anu sakedap payuneun, henteu dina manah ... Kami ngarep-ngarep surga sareng ngaharepkeun reuni jalma anu dipikacinta salami urang ngarep tempat anu langkung saé.

Nu dalit kitu pikaresepeun. Éta gampang gampang kanggo ngantepkeun. Kanggo aranjeunna mangrupikeun kapal-kapal anu ngajantenkeun urang, tempat-tempat anu parantos masihan kami kanyamanan, kunjungan anu parantos masihan urang kabagjaan. Kami nyekel naon anu berharga dugi ka dicandak tina kami sering kalayan kasedih jero jiwa.

Kadang-kadang sedih na washes leuwih kami kawas gelombang sagara nabrak leuwih jiwa urang. Urang tameng Sunan Gunung Djati ti nyeri na, nyungsi panyumputan di handapeun jangjang Gusti.

Urang bakal leungiteun diri urang di lebak kanalangsaan upami henteu kanggo panangan angon urang ngabimbing urang ngaliwatan wengi anu panjang sareng sepi. Dina wengi poék jiwa Anjeunna mangrupikeun Comforter urang, hiji Hadiran asih anu babagi nyeri urang sareng dina sangsara urang.

Kalawan unggal cimata nu ragrag, duka nudges kami homeward arah sawarga, mana henteu maot, atawa ngenes, atawa cimata wajib digolongkeun. Weeping bisa lepas keur peuting, tapi kabagjaan cometh isuk-isuk. Anjeunna mawa kami di moments kami tina nyeri deepest.

Ngaliwatan panon teary kami antisipasi reuni galumbira kami nalika kami bakal mibanda leuwih kami dipikacinta ka Pangeran.

Dina waktos kasedihan jiwa anjeun bakal mindahkeun anjeun duka, tapi raoskeun, urang sanés acan ka bumi. Kerinduan haté anjeun ngan ukur bakal mendakan hubungan anjeun sareng Gusti. Éta moal mungkin upami anjeun henteu ngalangkungan lebak duka.

"Rahayu jalma anu sedih: sabab bakal kanyamanan." ~ Mateus 5: 4

Mungkin Gusti ngaberkahan Anjeun tur tetep anjeun sakabeh poé hirup anjeun, dugi ka aya ku ayana Gusti di sawarga.

Dear jiwa,

Dupi anjeun nyayogikeun jaminan anu paeh anjeun bakal aya dina ayana Gusti di sawarga? Pupusna kanggo pangagem hiji sanés hambatan anu muka kana kahirupan langgeng.

Sing saha anu bobo ka Yesus bakal ngahiji deui sareng jalma-jalma anu dipikacinta di surga. Jalma-jalma anu anjeun nempatan di kubur dina cimata, anjeun bakal patepang deui sareng kabagjaan! Oh, ningali seuri aranjeunna sareng ngaraosan sentuhanna ... moal pisah deui!

Nanging, upami anjeun henteu percanten ka Gusti, anjeun bakal naraka. Teu aya cara anu pikaresepeun pikeun nyatakeunana.

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

". Éta lamun thou shalt ngaku kalawan sungut thy Gusti Yesus tur shalt percanten haté thine yen Allah hath diangkat anjeunna ti nu maraot, thou shalt disimpen" ~ Rum 10: 9

Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

Wengi ayeuna, mun anjeun hoyong narima kado ti hirup langgeng, mimitina anjeun kudu yakin ka Pangeran. Anjeun kudu ménta dosa anjeun bisa dihampura sarta nempatkeun trust anjeun ka Pangeran. Jadi pangagem ka Pangeran, menta hirup langgeng. Aya ngan hiji jalan ka sawarga, tur éta ngaliwatan Gusti Yesus. Éta rencana éndah Allah kasalametan.

Anjeun tiasa ngawitan hubungan pribadi sareng Anjeunna ku sholat tina haté anjeun doa hiji kayaning di handap ieu.

"Duh Gusti, Abdi jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti. Kuring nampa Yesus janten Jurusalamet abdi. Kuring percanten ka Anjeunna sakumaha Gusti abdi. Hatur nuhun pikeun nyimpen kuring. Dina Ngaran Yesus ', Amin. "

Upami anjeun teu acan kantos nampi Gusti Yesus salaku Jurusalamet pribadi anjeun, tapi parantos nampi Anjeunna ayeuna saatos maca uleman ieu, punten wartosan kami. Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun.

The tungku of nalangsara

"Ayeuna euweuh chastening keur kiwari sigana jadi gumbira, tapi grievous ... Pikeun saha Gusti mikanyaah anjeunna chasteneth, sarta scourges unggal putra saha anjeunna narima." ~ Ibrani 12:11a, 12:6

***

Tungku sangsara! Kumaha éta nyeri sareng nyababkeun urang nyeri. Di dinya Yéhuwa ngalatih urang pikeun perang. Di dinya urang diajar solat.

Di ditu yén Allah bakal nyalira sareng sareng urang sareng ngungkabkeun ka urang saha urang leres pisan. Éta aya dimana Anjeunna ngaluarkeun kaseueuran sareng ngaleungitkeun dosa dina kahirupan urang.

Di dinya aya dina hawu, urang ngeringkeun bantal urang kalayan tangis nalika dina kasusah jiwa urang ngagorowok ka Anjeunna, "Duh Gusti, upami éta mungkin, hapuskeun piala ieu ti kuring: tapi teu bakal wasiat kuring tapi dilaksanakeun. ”

Di ditu yén Anjeunna nganggo kagagalan urang pikeun nyiapkeun urang pikeun damel na. Éta aya, dina hawu, nalika urang teu ngagaduhan anu masihan, nalika kami teu gaduh lagu wengi.

Di ditu urang ngarasa kawas kahirupan urang atos nalika unggal hal anu urang pikahoyong dicandak ti kami. Nya éta teras urang mimitian sadar yén urang handapeun jangjang Gusti. Anjeunna bakal ngurus urang.

Di dinya urang sering gagal ngakuan padamelan Gusti anu disumputkeun dina jaman urang anu paling mandul. Di dinya, dina hawu, teu aya cimata anu dibuang tapi ngalaksanakeun tujuan-Na dina kahirupan urang.

Di dinya Anjeunna ninun benang hideung kana tapestry kahirupan urang. Di dinya Anjeunna ngungkabkeun yén sagala hal gawé bareng pikeun kahadéan pikeun jalma anu nyaah ka Anjeunna.

Éta aya yén urang nyata sareng Allah, nalika sagala anu disaur sareng dilakukeun. "Sanaos Anjeunna maéhan kuring, tapi kuring bakal percanten ka Anjeunna." Nalika éta urang kaluar tina cinta ieu hirup, sareng cicing di lampu kalanggengan nu bakal datang.

Di dinya Anjeunna ngungkabkeun jero-jerona asih-Na ka urang, "Sabab kuring nganggap yén kasangsaraan jaman ayeuna henteu pantes dibandingkeun sareng kamulyaan anu bakal diungkabkeun ka urang." ~ Rum 8:18

Di dinya, dina tungku, urang sadar "Kanggo kasangsaraan ringan urang, anu ngan sakedap, damel pikeun urang beurat kamulyaan anu langkung ageung sareng langgeng." ~ 2 Korinta 4:17

Di dinya urang murag asih ka Yesus sareng ngahargaan jero bumi anu langgeng, terang yén kasangsaraan jaman baheula moal nyababkeun urang nyeri, tapi langkung milih ningkatkeun kamulyaan-Na.

Nya nalika urang kaluar tina hawu anu spring mimiti mekar. Saatos Anjeunna ngirangan urang nepi ka urang tangis urang nawiskeun doa-cairan anu nyabak jantung Allah.

Nya di dinya urang ngeclakkeun cimata syafaat anu moal dipopohokeun ku Gusti. "Saha-saha anu kaluar jeung ceurik, mawa siki anu berharga, pasti bakal datang deui kalayan gumbira, mawa gandum sareng anjeunna." ~ Jabur 126:6

"... tapi urang kamulyaan dina kasusahan ogé: nyaho yén kasusah hasil sabar; sareng kasabaran, pangalaman; sareng pangalaman, harepan. "~ Roma 5: 3-4

Dear jiwa,

Dupi anjeun nyayogikeun jaminan anu paeh anjeun bakal aya dina ayana Gusti di sawarga? Pupusna kanggo pangagem hiji sanés hambatan anu muka kana kahirupan langgeng.

Sing saha anu bobo ka Yesus bakal ngahiji deui sareng jalma-jalma anu dipikacinta di surga. Jalma-jalma anu anjeun nempatan di kubur dina cimata, anjeun bakal patepang deui sareng kabagjaan! Oh, ningali seuri aranjeunna sareng ngaraosan sentuhanna ... moal pisah deui!

Nanging, upami anjeun henteu percanten ka Gusti, anjeun bakal naraka. Teu aya cara anu pikaresepeun pikeun nyatakeunana.

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

". Éta lamun thou shalt ngaku kalawan sungut thy Gusti Yesus tur shalt percanten haté thine yen Allah hath diangkat anjeunna ti nu maraot, thou shalt disimpen" ~ Rum 10: 9

Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

Wengi ayeuna, mun anjeun hoyong narima kado ti hirup langgeng, mimitina anjeun kudu yakin ka Pangeran. Anjeun kudu ménta dosa anjeun bisa dihampura sarta nempatkeun trust anjeun ka Pangeran. Jadi pangagem ka Pangeran, menta hirup langgeng. Aya ngan hiji jalan ka sawarga, tur éta ngaliwatan Gusti Yesus. Éta rencana éndah Allah kasalametan.

Anjeun tiasa ngawitan hubungan pribadi sareng Anjeunna ku sholat tina haté anjeun doa hiji kayaning di handap ieu.

"Duh Gusti, Abdi jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti. Kuring nampa Yesus janten Jurusalamet abdi. Kuring percanten ka Anjeunna sakumaha Gusti abdi. Hatur nuhun pikeun nyimpen kuring. Dina Ngaran Yesus ', Amin. "

Upami anjeun teu acan kantos nampi Gusti Yesus salaku Jurusalamet pribadi anjeun, tapi parantos nampi Anjeunna ayeuna saatos maca uleman ieu, punten wartosan kami. Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun.

Poé Terakhir

Maka murid-murid nyarios ka Anjeunna, "… Wartoskeun ka kami, iraha kajadianana? sareng naon anu bakal janten tanda kadatangan anjeun, sareng akhir dunya?

Sareng Yesus waler sareng saur aranjeunna, Ati-ati moal aya anu nipu anjeun. Pikeun loba anu bakal datang dina ngaran kuring, paribasa, Kami Kristus; sareng bakal nipu seueur. Sareng anjeun bakal ngadangu perang sareng rumor perang, tingali yén anjeun moal kaganggu pikeun sagala hal ieu kedah kajantenan, tapi tungtungna na henteu acan.

Pikeun bangsa-bangsa bakal jengkar ngalawan bangsa, sareng karajaan ngalawan karajaan: sareng bakal aya kalaparan, panyakit pikasieuneun, sareng lini di sababaraha tempat. Sadaya ieu mangrupikeun awal tina kasusahan. " ~ Mateus 24: 3b-8

"Sareng seueur nabi palsu bakal jumeneng, sareng bakal nipu seueur. Sareng kusabab kajahatanana bakalan melimpah, kaasih seueur bakal tiis. Tapi anjeunna anu bakal tahan dugi ka akhir, anu sami bakal disalametkeun.

Jeung injil Karajaan bakal diajarkeun di sakuliah dunya pikeun saksi ka sadaya bangsa; lajeng bakal tungtungna datang ". ~ Mateus 24:11-14

"Tapi ngeunaan dinten sareng jam éta moal aya anu terang, henteu, sanés malaikat sawarga, tapi Rama kuring hungkul.

Tapi sakumaha jaman Nuh, ogé bakal datangna Putra Manusa. Kusabab sapertos dina jaman anu sateuacan banjir aranjeunna tuang sareng nginum, kawin sareng manten, dugi ka dinten Nuh lebet kana bahtera, sareng henteu terang dugi ka banjir datang, sareng nyandak maraneh sadayana angkat; kitu deui bakal datangna Putra Manusa. " ~ Mateus 24: 36-39

"Ku sabab kitu anjeun ogé kudu siap: sabab dina sajam anu anjeun pikir henteu Putra Manusa sumping. "~ Mateus 24:44

Duh jiwa, anjeun siap? Naha anjeun siap pendak sareng Gusti dina sumping-Na? Anu henteu percaya bakal ngalakukeun kagiatan normalna. Aranjeunna moal ngupingkeun peringatan-Na. Aranjeunna bakal disapu jauh sapertos jaman Nuh. Seuneu bakal ngaduruk bumi, sareng sagala rupa anu aya di dinya.

Gusti bakal sumping sapertos maling dina wengi. Malah para malaikat di surga henteu terang waktosna. Poé Kasalametan bakal ditutup salamina. Seueur anu bakal ditolak lebetna pikeun namina henteu ditulis dina buku kahirupan.

Duh jiwa, perhatoskeun perhatosan-Na! Unggal dinten, dina berita, barang-barang baheula na sami, carita sanésna. Perang sareng gosip perang. Gempa ningkat dina frékuénsi sareng intensitasna. Ari Gusti parantos caket. Injil nuju dikabarkan di tempat-tempat anu jauh ngalangkungan internét. Gusti badé sumping.

Tanda-tanda Anjeunna ngadeukeutan anu caket. Gusti badé ngaduruk bumi. Anjeunna bakal ngadamel langit anyar sareng bumi anyar. Anu jahat bakal diduruk, jalma-jalma anu henteu ngandelkeun ka Gusti.

Kitab Suci nyarios, "Asup ka anjeun dina gerbang anu sempit: sabab lega panto gerbangna, sareng lega jalanna, anu ngarah kana karuksakan, sareng seueur anu lebet dina jalan raya: Kusabab jalan anu sempit sareng sempit , anu ngarah kana kahirupan, sareng sakedik aya anu mendakanana. " ~ Mateus 7: 13-14

Dear jiwa,

Dupi anjeun nyayogikeun jaminan anu paeh anjeun bakal aya dina ayana Gusti di sawarga? Pupusna kanggo pangagem hiji sanés hambatan anu muka kana kahirupan langgeng.

Sing saha anu bobo ka Yesus bakal ngahiji deui sareng jalma-jalma anu dipikacinta di surga. Jalma-jalma anu anjeun nempatan di kubur dina cimata, anjeun bakal patepang deui sareng kabagjaan! Oh, ningali seuri aranjeunna sareng ngaraosan sentuhanna ... moal pisah deui!

Nanging, upami anjeun henteu percanten ka Gusti, anjeun bakal naraka. Teu aya cara anu pikaresepeun pikeun nyatakeunana.

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

". Éta lamun thou shalt ngaku kalawan sungut thy Gusti Yesus tur shalt percanten haté thine yen Allah hath diangkat anjeunna ti nu maraot, thou shalt disimpen" ~ Rum 10: 9

Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

Wengi ayeuna, mun anjeun hoyong narima kado ti hirup langgeng, mimitina anjeun kudu yakin ka Pangeran. Anjeun kudu ménta dosa anjeun bisa dihampura sarta nempatkeun trust anjeun ka Pangeran. Jadi pangagem ka Pangeran, menta hirup langgeng. Aya ngan hiji jalan ka sawarga, tur éta ngaliwatan Gusti Yesus. Éta rencana éndah Allah kasalametan.

Anjeun tiasa ngawitan hubungan pribadi sareng Anjeunna ku sholat tina haté anjeun doa hiji kayaning di handap ieu.

"Duh Gusti, Abdi jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti. Kuring nampa Yesus janten Jurusalamet abdi. Kuring percanten ka Anjeunna sakumaha Gusti abdi. Hatur nuhun pikeun nyimpen kuring. Dina Ngaran Yesus ', Amin. "

Upami anjeun teu acan kantos nampi Gusti Yesus salaku Jurusalamet pribadi anjeun, tapi parantos nampi Anjeunna ayeuna saatos maca uleman ieu, punten wartosan kami. Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun.

Aya Dupi Hope

Dear sobat,

Naha anjeun terang saha Yesus? Yesus nyaeta lifeguard spiritual Anjeun. Lieur? Muhun ngan maca dina.

Anjeun tingali, Allah ngutus Putra-Na, Yesus, ka dunya pikeun ngahampura dosa urang jeung nyalametkeun urang tina siksaan langgeng di hiji tempat disebut naraka.

Di naraka, anjeun nyalira dina gelap total ngajerit pikeun kahirupan anjeun. Anjeun keur dibeuleum hirup pikeun sakabéh kalanggengan. Kalanggengan langgeng!

Anjeun bau walirang di naraka, jeung ngadéngé screams curdling getih jalma anu nampik Gusti Yesus Kristus. Di luhureun eta, Anjeun bakal inget sagala hal pikareueuseun nu geus kungsi dipigawé, kabéh jalma nu geus nyokot. Kenangan ieu bakal ngahudangkeun anjeun salamina! Éta moal pernah eureun. Sarta anjeun bakal miharep yén anjeun nengetan sakabeh jalma anu warned anjeun ngeunaan naraka.

Aya harepan sanaos. Harepan anu kapendak dina Yesus Kristus.

Gusti ngutus Putra-Na, Gusti Yesus maot pikeun dosa urang. Anjeunna ngagantung dina salib, dipoyok sareng dielok, makuta tina cucuk dialungkeun kana sirah-Na, mayar dosa-dosa dunya pikeun jalma anu bakal iman ka Anjeunna.

Anjeunna nuju nyiapkeun tempat pikeun aranjeunna di tempat anu disebut surga, dimana teu aya duka, kasedih atanapi nyeri bakal nyababkeun aranjeunna. Henteu hariwang atanapi paduli.

Tempat anu saé geulis janten henteu tiasa dicabut. Upami anjeun badé angkat ka sawarga sareng nyéépkeun kalanggengan sareng Gusti, nyarioskeun ka Allah yén anjeun hiji pendosa pantes naraka sareng nampi Gusti Yesus Kristus salaku Juru Salamet pribadi anjeun.

Dear jiwa,

Dupi anjeun nyayogikeun jaminan anu paeh anjeun bakal aya dina ayana Gusti di sawarga? Pupusna kanggo pangagem hiji sanés hambatan anu muka kana kahirupan langgeng.

Sing saha anu bobo ka Yesus bakal ngahiji deui sareng jalma-jalma anu dipikacinta di surga. Jalma-jalma anu anjeun nempatan di kubur dina cimata, anjeun bakal patepang deui sareng kabagjaan! Oh, ningali seuri aranjeunna sareng ngaraosan sentuhanna ... moal pisah deui!

Nanging, upami anjeun henteu percanten ka Gusti, anjeun bakal naraka. Teu aya cara anu pikaresepeun pikeun nyatakeunana.

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

". Éta lamun thou shalt ngaku kalawan sungut thy Gusti Yesus tur shalt percanten haté thine yen Allah hath diangkat anjeunna ti nu maraot, thou shalt disimpen" ~ Rum 10: 9

Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

Wengi ayeuna, mun anjeun hoyong narima kado ti hirup langgeng, mimitina anjeun kudu yakin ka Pangeran. Anjeun kudu ménta dosa anjeun bisa dihampura sarta nempatkeun trust anjeun ka Pangeran. Jadi pangagem ka Pangeran, menta hirup langgeng. Aya ngan hiji jalan ka sawarga, tur éta ngaliwatan Gusti Yesus. Éta rencana éndah Allah kasalametan.

Anjeun tiasa ngawitan hubungan pribadi sareng Anjeunna ku sholat tina haté anjeun doa hiji kayaning di handap ieu.

"Duh Gusti, Abdi jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti. Kuring nampa Yesus janten Jurusalamet abdi. Kuring percanten ka Anjeunna sakumaha Gusti abdi. Hatur nuhun pikeun nyimpen kuring. Dina Ngaran Yesus ', Amin. "

Upami anjeun teu acan kantos nampi Gusti Yesus salaku Jurusalamet pribadi anjeun, tapi parantos nampi Anjeunna ayeuna saatos maca uleman ieu, punten wartosan kami. Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun.

Naon anu Diomongkeun dina Kitab Suci Kajadian Saatos Anjeun Maot

Saban poé rébuan jalma bakal nyandak napas pamungkas maranéhanana sarta dieunakeun kana kalanggengan, boh ka sawarga atawa ka naraka. Sanajan urang bisa pernah kenal ngaran maranéhanana, realitas maot kajadian unggal poé.

Naon kajadian momen sanggeus anjeun maot?

Momen sanggeus anjeun maot, jiwa anjeun samentara departs tina awak anjeun ka await kiamat teh.

Jalma anu nempatkeun iman maranéhanana di Kristus bakal dibawa ku malaikat ka ayana Gusti. Aranjeunna ayeuna comforted. Bolos tina awak na hadir jeung Pangeran.

Samentara éta, kafir await di Kadés keur kiamat final.

"Jeung di naraka anjeunna angkat panon na, keur di torments ... Sarta manéhna ngajerit na ngomong, Rama Ibrahim, gaduh rahmat on kuring, sarta ngirim Lasarus, éta anjeunna mungkin dip ujung jari di cai, sarta tiis basa kuring; keur Kuring keur tormented dina seuneu ieu "~ Lukas 16:. 23a-24

"Lajeng wajib di lebu balik ka bumi nya éta: na sumanget wajib balik ka Allah anu masihan eta." ~ Pandita 12: 7

Sanaos, urang duka kusabab kaleungitan jalma anu dipikacinta, urang duka, tapi henteu siga jalma anu teu gaduh harepan.

"Margi upami urang yakin yén Yesus pupus sareng gugah deui, maka ogé jalma-jalma anu bobo di Yesus bakal dibarengan ku Gusti. Maka urang anu hirup sareng tetep bakal kaboyong babarengan sareng aranjeunna dina méga, pendak sareng Gusti dina hawa: maka urang bakal salawasna sareng Gusti. Ku sabab kitu silih bélaan ku kecap-kecap ieu. " ~ 1 Tesalonika 4:14, 17-18

Bari awak unbeliever urang tetep peristirahatan, anu tiasa fathom nu torments anjeunna ngalaman ?! roh na jeritan! "Apan ti handapeun ieu dipindahkeun pikeun thee papanggih thee di thy datang ..." ~ Yesaya 14: 9a

Unprepared anjeunna papanggih Allah!

Sanajan anjeunna cries di siksa-Na, sholat nawarkeun euweuh kanyamanan sama sekali, pikeun Teluk hébat geus dibereskeun mana teu saurang ogé bisa lulus jeung samping lianna. Nyalira anjeunna ditinggalkeun di kasangsaraan Na. Nyalira dina kenangan-Na. The seuneu harepan salawasna dipareuman tina ningali leuwih na dipikacinta deui.

Sabalikna, mulia di payuneun Gusti teh pupusna wali-Na. Dikawal ku malaikat kana ayana PANGERAN, aranjeunna ayeuna comforted. percobaan sarta sangsara disebut kaliwat. Sanajan ayana bakal deeply lasut, maranéhna mibanda harepan ningali leuwih maranéhanana dipikacinta deui.

Dear jiwa,

Dupi anjeun nyayogikeun jaminan anu paeh anjeun bakal aya dina ayana Gusti di sawarga? Pupusna kanggo pangagem hiji sanés hambatan anu muka kana kahirupan langgeng.

Sing saha anu bobo ka Yesus bakal ngahiji deui sareng jalma-jalma anu dipikacinta di surga. Jalma-jalma anu anjeun nempatan di kubur dina cimata, anjeun bakal patepang deui sareng kabagjaan! Oh, ningali seuri aranjeunna sareng ngaraosan sentuhanna ... moal pisah deui!

Nanging, upami anjeun henteu percanten ka Gusti, anjeun bakal naraka. Teu aya cara anu pikaresepeun pikeun nyatakeunana.

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

". Éta lamun thou shalt ngaku kalawan sungut thy Gusti Yesus tur shalt percanten haté thine yen Allah hath diangkat anjeunna ti nu maraot, thou shalt disimpen" ~ Rum 10: 9

Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

Wengi ayeuna, mun anjeun hoyong narima kado ti hirup langgeng, mimitina anjeun kudu yakin ka Pangeran. Anjeun kudu ménta dosa anjeun bisa dihampura sarta nempatkeun trust anjeun ka Pangeran. Jadi pangagem ka Pangeran, menta hirup langgeng. Aya ngan hiji jalan ka sawarga, tur éta ngaliwatan Gusti Yesus. Éta rencana éndah Allah kasalametan.

Anjeun tiasa ngawitan hubungan pribadi sareng Anjeunna ku sholat tina haté anjeun doa hiji kayaning di handap ieu.

"Duh Gusti, Abdi jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti. Kuring nampa Yesus janten Jurusalamet abdi. Kuring percanten ka Anjeunna sakumaha Gusti abdi. Hatur nuhun pikeun nyimpen kuring. Dina Ngaran Yesus ', Amin. "

Upami anjeun teu acan kantos nampi Gusti Yesus salaku Jurusalamet pribadi anjeun, tapi parantos nampi Anjeunna ayeuna saatos maca uleman ieu, punten wartosan kami. Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun.

Bakal Urang Apal Unggal lianna Dina Surga?

Saha diantara urang anu henteu acan nangis di kuburan jalma anu dipikacinta,
atanapi mourned leungitna maranéhanana jeung jadi loba patarosan unanswered? Moal urang terang ka urang urang dipikacinta di sawarga? Moal urang ningali beungeutna deui?

Pupusna ngenes sareng pamisahanna, sesah pikeun anu urang tinggalkeun. Jalma anu nyaah pisan sering ngenes pisan, ngaraos nyeri haté tina korsi kosong.

Tapi, kami ngenes pikeun jalma anu kulem dina Yesus, tapi moal jalma-jalma anu henteu miharep. Kitab Suci anu anyaman ku kanyamanan anu mung urang tiasa terang teu urang dipikacinta ka sawarga, tapi di urang oge bakal aranjeunna.

Sanaos urang ngungunkeun kaleungitan urang anu dipikacinta, urang bakal kalanggengan aya sareng jalma-jalma di Gusti. Sora sora dalitna bakal nyauran ngaran anjeun. Janten urang kedah pernah sareng Gusti.

Naon ngeunaan urang dipikacinta anu mungkin maot tanpa Yesus? Dupi anjeun ningali deui rupina? Saha anu terang yén aranjeunna henteu percanten ka Yesus dina waktos terakhir? Urang moal mungkin terang ieu sisi surga.

"Kanggo kuring ngitung yén sangsara ti waktos ayeuna henteu pantes dibandingkeun sareng kamulyaan anu bakal diturunkeun di urang. ~ Roma 8: 18

"Kanggo PANGERAN nyalira bakal turun ti surga kalayan ngagorowok, kalayan sora malaikat, sareng ku tarompét Allah: sareng anu paéh dina Kristus bakal naek heula:

Teras urang anu masih hirup sareng tetep bakal katangkep sareng aranjeunna dina méga amprok ka Pangéran dina hawa: sareng ku kituna urang kedah hirup sareng Gusti. Ku sabab kitu saling selesa ku kecap-kecap ieu. ”~ 1 Tesalonika 4: 16-18

Dear jiwa,

Dupi anjeun nyayogikeun jaminan anu paeh anjeun bakal aya dina ayana Gusti di sawarga? Pupusna kanggo pangagem hiji sanés hambatan anu muka kana kahirupan langgeng.

Sing saha anu bobo ka Yesus bakal ngahiji deui sareng jalma-jalma anu dipikacinta di surga. Jalma-jalma anu anjeun nempatan di kubur dina cimata, anjeun bakal patepang deui sareng kabagjaan! Oh, ningali seuri aranjeunna sareng ngaraosan sentuhanna ... moal pisah deui!

Nanging, upami anjeun henteu percanten ka Gusti, anjeun bakal naraka. Teu aya cara anu pikaresepeun pikeun nyatakeunana.

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

". Éta lamun thou shalt ngaku kalawan sungut thy Gusti Yesus tur shalt percanten haté thine yen Allah hath diangkat anjeunna ti nu maraot, thou shalt disimpen" ~ Rum 10: 9

Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

Wengi ayeuna, mun anjeun hoyong narima kado ti hirup langgeng, mimitina anjeun kudu yakin ka Pangeran. Anjeun kudu ménta dosa anjeun bisa dihampura sarta nempatkeun trust anjeun ka Pangeran. Jadi pangagem ka Pangeran, menta hirup langgeng. Aya ngan hiji jalan ka sawarga, tur éta ngaliwatan Gusti Yesus. Éta rencana éndah Allah kasalametan.

Anjeun tiasa ngawitan hubungan pribadi sareng Anjeunna ku sholat tina haté anjeun doa hiji kayaning di handap ieu.

"Duh Gusti, Abdi jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti. Kuring nampa Yesus janten Jurusalamet abdi. Kuring percanten ka Anjeunna sakumaha Gusti abdi. Hatur nuhun pikeun nyimpen kuring. Dina Ngaran Yesus ', Amin. "

Upami anjeun teu acan kantos nampi Gusti Yesus salaku Jurusalamet pribadi anjeun, tapi parantos nampi Anjeunna ayeuna saatos maca uleman ieu, punten wartosan kami. Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun.

Kudu Obrolan? Gaduh Patarosan?

Lamun hoyong ngahubungan kami pikeun hidayah spiritual, atawa pikeun nuturkeun nepi perawatan, ngarasa bebas nulis ka kami di photosforsouls@yahoo.com.

Urang ngahargaan solat anjeun sarta kasampak maju ka pasamoan anjeun di kalanggengan!

 

Pencét di dieu pikeun "Peace with God"