Aya Dupi Hope

Naha anjeun terang saha Isa téh? Yesus mangrupikeun penjaga rohani anjeun. Lieur? Punten baca waé…

AfrikaansShqipአማርኛالعربيةՀայերենAzərbaycan diliEuskaraБеларуская моваবাংলাBosanskiБългарскиCatalàCebuanoChichewa简体中文繁體中文CorsuHrvatskiČeština‎DanskNederlandsEnglishEsperantoEestiFilipinoSuomiFrançaisFryskGalegoქართულიDeutschΕλληνικάગુજરાતીKreyol ayisyenHarshen HausaŌlelo Hawaiʻiעִבְרִיתहिन्दीHmongMagyarÍslenskaIgboBahasa IndonesiaGaeligeItaliano日本語Basa Jawaಕನ್ನಡҚазақ тіліភាសាខ្មែរ한국어كوردی‎КыргызчаພາສາລາວLatinLatviešu valodaLietuvių kalbaLëtzebuergeschМакедонски јазикMalagasyBahasa MelayuമലയാളംMalteseTe Reo MāoriमराठीМонголဗမာစာनेपालीNorsk bokmålپښتوفارسیPolskiPortuguêsਪੰਜਾਬੀRomânăРусскийSamoanGàidhligСрпски језикSesothoShonaسنڌيසිංහලSlovenčinaSlovenščinaAfsoomaaliEspañolBasa SundaKiswahiliSvenskaТоҷикӣதமிழ்తెలుగుไทยTürkçeУкраїнськаاردوO‘zbekchaTiếng ViệtCymraegisiXhosaיידישYorùbáZulu

Poto kanggo Jiwa mangrupikeun halaman wéb anu dirancang pikeun ngadorong jalma anu percaya sareng ngahontal jiwa anu leungit pikeun Gusti, khususna anu ngaraos parantos murag teuing tina rahmat Gusti pikeun disalametkeun.

 Urang tingali tiap nganjang salaku jiwa potensi anu bisa ngahontal, tur Gusti parantos dipidamel abundantly luhur sagala anu urang imagined, dina nyimpen jalma anu geus dibere injil ngaliwatan Poto pikeun jiwa.

Kami ngahargaan doa anjeun dina nyungkeun berkah Gusti pikeun palayanan ieu, sareng nyiapkeun haté anu parantos nganjang kana situs kami, supados kahirupanna bakal robih, pikeun ngadeukeutkeun aranjeunna ka Anjeunna.

Urang ngajak anjeun cicing salami rék, tur kotektak kempelan urang foto alam jeung tulisan inspirational.

Ngarasa bébas pikeun ngaunduh atanapi nyetak poto naon waé di galéri kami, kanggo panggunaan pribadi anjeun, buletin garéja, kartu, sareng sajabana… atanapi nambihan tautan kami kana situs anjeun.

Hatur pikeun rojongan anjeun dina Maskumambang ku kami pikeun nyebarna Injil.

***

Simple Plan Allah tina Kasalametan di Rupa-rupa Basa

Kumaha Ulah I Janten Kristen - Nampa Yesus janten Jurusalamet abdi

Sumberdaya pikeun Tumuwuh Spiritual anjeun sarta Discipleship

Kudu Obrolan? Gaduh Patarosan?

Lamun hoyong ngahubungan kami pikeun hidayah spiritual, atawa pikeun nuturkeun nepi perawatan, ngarasa bebas nulis ka kami di photosforsouls@yahoo.com. Urang ngahargaan solat anjeun sarta kasampak maju ka pasamoan anjeun di kalanggengan!

Pencét di dieu pikeun "Peace with God"