Aya Dupi Hope

Sugan aya nu apal saha Yesus nyaeta? Yesus geus lifeguard spiritual Anjeun. Lieur? Ogé ngan maca dina ...

AfrikaansShqipአማርኛالعربيةՀայերենdili AzərbaycanEuskaraБеларуская моваবাংলাBosanskiБългарскиCatalàCebuanoChichewa简体 中文繁體 中文CorsuHrvatskiČeštinaDanskNederlandsInggrisEsperantoBASA SUNDAFilipinoSuomiFrançaisfryskGalegoქართულიDeutschΕλληνικάગુજરાતીKreyol ayisyenHarshen HausaŌlelo Hawai'iעִבְרִיתहिन्दीHmongMagyarÍslenskaIgboBahasa IndonesiaGaeligeItalianoJepangkabaya Jawaಕನ್ನಡҚазақ тіліភាសាខ្មែរ한국어كوردیКыргызчаພາ ສາ ລາວLatinlatviešu valodaLietuvių kalbaLëtzebuergeschМакедонски јазикMalagasyBahasa MalayuമലയാളംMalteseMaori Te ReoमराठीМонголဗမာ စာनेपालीNorsk bokmålپښتوفارسیPolskiPortuguêsਪੰਜਾਬੀRomânăРусскийSamoanGàidhligСрпски језикSesothoShonaسنڌيසිංහලSlovenčinaslovenščinaAfsoomaaliEspañolkabaya SundaKiswahiliSvenskaТоҷикӣதமிழ்తెలుగుไทยTürkçeУкраїнськаاردوO'zbekchaTiếng ViệtCymraegisiXhosaיידישYorùbáZulu

Poto pikeun jiwa téh ramatloka dirancang ajak mukmin jeung ka ngahontal jiwa leungit pikeun Gusti, utamana maranéhanana anu ngarasa aranjeunna geus fallen teuing tebih ti rahmat Allah bisa disimpen.

Urang tingali tiap nganjang salaku jiwa potensi anu bisa ngahontal, tur Gusti parantos dipidamel abundantly luhur sagala anu urang imagined, dina nyimpen jalma anu geus dibere injil ngaliwatan Poto pikeun jiwa.

Urang bakal ngahargaan solat anjeun dina nanyakeun berkah Allah on mentri ieu, sarta nyiapkeun hate jalma anu geus dilongok situs urang, sangkan nu kahirupan maranéhanana bakal robah, mawa aranjeunna ngadeukeutan ka Anjeunna.

Urang ngajak anjeun cicing salami rék, tur kotektak kempelan urang foto alam jeung tulisan inspirational.

Ngarasa Luncat ka ngundeur atanapi nyitak photograph sagala di galeri urang, keur dipake anjeun pribadi, bulletins garéja, kartu, jsb ... atawa nambahan panumbu kami onto situs anjeun.

Hatur pikeun rojongan anjeun dina Maskumambang ku kami pikeun nyebarna Injil.

***

Simple Plan Allah tina Kasalametan di Rupa-rupa Basa

Kumaha Ulah I Janten Kristen - Nampa Yesus janten Jurusalamet abdi

Sumberdaya pikeun Tumuwuh Spiritual anjeun sarta Discipleship

Kudu Obrolan? Gaduh Patarosan?

Lamun hoyong ngahubungan kami pikeun hidayah spiritual, atawa pikeun nuturkeun nepi perawatan, ngarasa bebas nulis ka kami di photosforsouls@yahoo.com. Urang ngahargaan solat anjeun sarta kasampak maju ka pasamoan anjeun di kalanggengan!

Klik di dieu pikeun "Peace Jeung Allah"