Birds

Pilih Basa Anjeun Di handap:

AfrikaansShqipአማርኛالعربيةՀայերենAzərbaycan diliEuskaraБеларуская моваবাংলাBosanskiБългарскиCatalàCebuanoChichewa简体中文繁體中文CorsuHrvatskiČeština‎DanskNederlandsEnglishEsperantoEestiFilipinoSuomiFrançaisFryskGalegoქართულიDeutschΕλληνικάગુજરાતીKreyol ayisyenHarshen HausaŌlelo Hawaiʻiעִבְרִיתहिन्दीHmongMagyarÍslenskaIgboBahasa IndonesiaGaeligeItaliano日本語Basa Jawaಕನ್ನಡҚазақ тіліភាសាខ្មែរ한국어كوردی‎КыргызчаພາສາລາວLatinLatviešu valodaLietuvių kalbaLëtzebuergeschМакедонски јазикMalagasyBahasa MelayuമലയാളംMalteseTe Reo MāoriमराठीМонголဗမာစာनेपालीNorsk bokmålپښتوفارسیPolskiPortuguêsਪੰਜਾਬੀRomânăРусскийSamoanGàidhligСрпски језикSesothoShonaسنڌيසිංහලSlovenčinaSlovenščinaAfsoomaaliEspañolBasa SundaKiswahiliSvenskaТоҷикӣதமிழ்తెలుగుไทยTürkçeУкраїнськаاردوO‘zbekchaTiếng ViệtCymraegisiXhosaיידישYorùbáZulu

Dear Jiwa,

Naha anjeun ngagaduhan jaminan yén upami anjeun maot ayeuna, anjeun bakal aya di payuneun Gusti di sawarga? Maot pikeun anu percaya ngan ukur panto anu muka kana hirup langgeng. Sing saha anu bobo ka Yesus bakal ngahiji deui sareng jalma-jalma anu dipikacinta di surga.

Jalma-jalma anu anjeun nempatan di kubur dina cimata, anjeun bakal patepang deui sareng kabagjaan! Oh, ningali seuri aranjeunna sareng ngaraosan sentuhanna ... moal pisah deui!

Nanging, upami anjeun henteu percanten ka Gusti, anjeun bakal naraka. Teu aya cara anu pikaresepeun pikeun nyatakeunana.

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

Jiwa, éta ngawengku anjeun jeung kuring.

Ngan lamun urang sadar awfulness dosa urang ngalawan Allah jeung ngarasa kasedih jero na di hate urang bisa balik tina dosa urang pernah dipikacinta tur narima Gusti Yesus salaku Jurusalamet urang.

... yen Kristus pupus pikeun dosa-dosa urang numutkeun Kitab Suci, anjeunna dikubur, yén anjeunna digugahkeun dina dinten katilu numutkeun Kitab Suci. — 1 Korinta 15:3b-4

". Éta lamun thou shalt ngaku kalawan sungut thy Gusti Yesus tur shalt percanten haté thine yen Allah hath diangkat anjeunna ti nu maraot, thou shalt disimpen" ~ Rum 10: 9

Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

Wengi ayeuna, mun anjeun hoyong narima kado ti hirup langgeng, mimitina anjeun kudu yakin ka Pangeran. Anjeun kudu ménta dosa anjeun bisa dihampura sarta nempatkeun trust anjeun ka Pangeran. Jadi pangagem ka Pangeran, menta hirup langgeng. Aya ngan hiji jalan ka sawarga, tur éta ngaliwatan Gusti Yesus. Éta rencana éndah Allah kasalametan.

Anjeun tiasa ngawitan hubungan pribadi sareng Anjeunna ku sholat tina haté anjeun doa hiji kayaning di handap:

"Duh Gusti, Abdi jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti. Kuring nampa Yesus janten Jurusalamet abdi. Kuring percanten ka Anjeunna sakumaha Gusti abdi. Hatur nuhun pikeun nyimpen kuring. Dina Ngaran Yesus ', Amin. "

Lamun geus pernah nampi Gusti Yesus janten Jurusalamet pribadi anjeun, tapi nampi Anjeunna kiwari sanggeus maca uleman ieu, mangga hayu urang nyaho.

Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun. Ngaran hareup anjeun cukup, atawa nempatkeun "x" dina spasi tetep anonim.

Dinten, abdi digawe karapihan sareng Allah ...

Kumaha Ka Dimimitian Kahirupan Anyar anjeun Sareng Alloh ...

Klik Di "GodLife" handap

discipleship

A Hurup Ti Surga

Para malaikat sumping sareng ngantunkeun abdi ka payuneun Gusti, mama sayang. Aranjeunna ngagentos kuring sapertos anjeun nalika kuring bobo. Kuring hudang kana panangan Yesus, Anu masihan nyawa-Na pikeun kuring!

Geulis pisan di dieu, geulis sapertos anu anjeun kantos nyarios! Walungan cai murni, jernih kawas kristal, ngalir ti tahta Allah.

Kuring jadi overwhelmed ku cinta-Na, dear mama! Bayangkeun kabagjaan kuring ningali Yesus nyanghareupan pahareup-hareup! Seurina – haneut pisan… Beungeutna – sumringah… “Wilujeng sumping anaking!” Ceuk tenderly.

Duh, tong sedih atuh, ma. Cimata anjeun murag sapertos hujan usum panas! Kuring ngarasa hampang dina suku kuring sapertos nari, mama. Kutuk maut geus leungit peurihna.

Sanaos Gusti nimbalan kuring ka bumi awal-awal, kalayan seueur impian, seueur lagu anu teu dinyanyikeun, kuring bakal aya dina ati anjeun, dina kenangan anu anjeun pikahoyong. Momen-momen anu kami alami bakal ngaliwat anjeun.

Abdi émut nalika nalika sare kuring badé naék kana ranjang anjeun? Anjeun bakal nyarioskeun ka kuring carita ngeunaan Yesus sareng kanyaah ka urang.

Abdi émut wengi-wengi éta, mama ~ carita anu berharga anjeun. Lullabies Mamah anu ku kuring diselipkeun dina haté. Cahya bulan nari dina lantai kayu nalika kuring naroskeun ka Gusti pikeun nyalametkeun kuring. 

Yesus sumping kana kahirupan abdi wengi éta, dear mama! Dina poek kuring bisa ngarasa anjeun seuri. Bell rang keur kuring di sawarga! Ngaran abdi ditulis dina Kitab Kahirupan.

Ku kituna ulah ceurik keur kuring, dear mama. Abdi didieu di surga kusabab anjeun. Yesus peryogi anjeun ayeuna, sabab aya dulur kuring. Aya deui padamelan di bumi pikeun anjeun laksanakeun.

Dina hiji poé nalika pagawéan anjeun réngsé, malaikat bakal datang pikeun mawa anjeun. Aman kana panangan Yesus, Anu dipikacinta sareng maot pikeun anjeun.

A Hurup Ti Apan

"Sareng dina naraka anjeunna angkat panonna, keur dina siksa, sareng ningali Ibrahim jauh, sareng Lasarus dina dada na. Sareng anjeunna sasambat teras nyarios, "Rama Ibrahim, karunya ka abdi, sareng kirimkeun Lasarus, supados anjeunna tiasa teuleumkeun tungtung ramo na kana cai, sareng niiskeun létah kuring; sabab kuring kasiksa dina seuneu ieu. ~ Lukas 16: 23-24

A Hurup Ti Apan

Dear Ibu,

Kuring keur nulis ka anjeun ti tempat paling pikareueuseun nu Kuring geus kungsi katempo, sarta leuwih pikareueuseun ti anjeun kantos bisa ngabayangkeun. Éta BLACK dieu, jadi poék éta Kuring malah teu tiasa ningali sadaya jiwa Kuring keur terus bumping kana. Kuring ukur nyaho aranjeunna jalma kawas sorangan ti jeritan curdling getih. sora kuring anu Isro ti screaming kuring sorangan salaku I writhe di nyeri tur sangsara. Kuring malah teu bisa ceurik pikeun pitulung deui, sarta éta henteu dipaké atoh, euweuh hiji didieu yen boga karep wae sakabehna pikeun plight abdi.

SAKIT sareng sangsara di tempat ieu leres-leres teu kaampeuh. Éta pisan nyéépkeun unggal pamikiran kuring, kuring henteu terang upami aya sensasi sanés anu sumping. Nyeri na nyeri pisan, henteu kantos lirén siang atanapi wengi. Giliran dinten henteu némbongan kusabab poék. Naon anu tiasa henteu langkung ti menit atanapi bahkan detik sigana sapertos mangtaun-taun teu aya tungtungna. Pikiran sangsara ieu teras-terasan tanpa tungtungna langkung ti kuring sanggup. Pikiran kuring beuki muter unggal moment anu ngalir. Kuring ngarasa siga jalma gélo, kuring bahkan henteu tiasa mikir jelas dina kaayaan kabingungan ieu. Kuring sieun kuring kaleungitan akal.

Sieun nya sagampil goréng saperti nyeri, meureun malah parah. Kuring teu ningali sabaraha predicament kuring bisa jadi naon baé leuwih goreng ti ieu, tapi Kami di sieun konstan anu eta bisa jadi di momen nanaon.

sungut abdi parched, sarta ngan baris jadi leuwih ti kitu. Éta jadi garing nu cleaves basa kuring keur hateup tina sungut kuring. Kuring ngelingan yen da'wah heubeul nyebutkeun éta naon Yesus Kristus endured sakumaha anjeunna mangkal di nu cross terjal heubeul. Aya lega, teu jadi loba salaku serelek tunggal cai pikeun niiskeun basa ngabareuhan abdi.

Pikeun nambihan deui kasusah dina tempat panyiksaan ieu, kuring terang yén kuring pantes aya di dieu. Kuring keur dihukum adil pikeun kalakuan kuring. Hukuman, kanyeri, kasangsaraan henteu langkung parah tibatan anu kuring pantes, tapi ngaku yén ayeuna moal pernah ngagampangkeun rasa kanyeri anu kaduruk salamina dina jiwa kuring anu celaka. Abdi benci diri kuring sorangan kusabab ngalakukeun dosa pikeun ngahasilkeun nasib anu pikareueuseun, kuring benci ka setan anu nipu kuring sahingga kuring bakal cicing di tempat ieu. Sareng sakumaha kuring terang yén éta mangrupikeun kajahatan anu teu tiasa ucapkeun panginten hal sapertos kitu, kuring benci pisan ka Allah anu ngutus Putra ontang-anting na pikeun nyéwa kuring siksa ieu. Abdi henteu pernah tiasa nyalahkeun Al Masih anu sangsara sareng getih sareng maot pikeun kuring, tapi hate kuring ogé. Abdi bahkan henteu tiasa ngendalikeun parasaan kuring anu kuring terang yén jahat, malarat sareng jahat. Abdi langkung jahat sareng keji ayeuna tibatan kuring kantos ayana di bumi. Duh, Upami abdi ngupingkeun.

Sagala siksa earthly bakal jadi jauh leuwih hade tinimbang ieu. Pikeun maot maot agonizing slow ti Kangker; Pikeun maot dina wangunan diduruk jadi korban serangan teror 9-11. Malah bisa dipaku kana cross a sanggeus ditakolan unmercifully kawas Putra Allah; Tapi mun milih ieu leuwih kaayaan kuring kiwari kuring teu boga kakuatan. Kuring teu boga pilihan éta.

Kuring ayeuna ngarti yén siksa ieu sareng sangsara téh naon Yesus bore keur kuring. Kuring yakin yén anjeunna ngalaman, bled tur pupus kanggo mayar kana dosa abdi, tapi sangsara nya éta henteu langgeng. Sanggeus tilu poe anjeunna jengkar di meunangna leuwih kuburan. Oh, abdi SO percanten, tapi Alas, éta telat. Salaku lagu uleman heubeul nyebutkeun yen kuring inget dédéngéan kitu sababaraha kali, Kami "Hiji Poé telat".

Kami ALL mukmin di tempat dahsyat kieu, tapi iman urang jumlah ka nanaon. Ieu telat. panto anu Cicing. tangkal geus fallen, sarta di dieu Kami eta iklas. Dina naraka. Nagri leungit. Taya Hope, No kanyamanan, No Peace, No Joy.

Moal aya tungtungna aya kasangsaraan kuring. Abdi émut yén da'wah sepuh sakumaha anjeunna bakal maca "Sareng haseup siksaan aranjeunna naék salawasna sareng kantos: Sareng aranjeunna henteu gaduh istirahat siang atanapi wengi"

Na yén sugan hal awon ngeunaan tempat dahsyat ieu. ABDI ÉMUT. Kuring inget jasa garéja. Kuring inget invitations. Kuring salawasna panginten éta sangkan corny, jadi bodo, jadi teu aya gunana. Ieu seemed I teuing "tangguh" kanggo hal saperti. Kuring nempo eta kabeh béda ayeuna, Bu, tapi robah kuring jantung perkara nanaon di titik ieu.

Kuring geus cicing kawas fool a, abdi nyamar kawas fool a, abdi maot kawas fool a, sarta ayeuna kuring kudu sangsara nu torments na anguish of fool a.

Oh, Bu, kumaha kuring sono kitu pisan nu comforts sahiji imah. Pernah deui bakal Kuring nyaho ngusapan lembut Anjeun sakuliah brow fevered abdi. breakfasts Taya deui haneut atawa hidangan imah-asak. Pernah deui bakal Kuring ngarasa kahaneutan tina hawu nu dina peuting usum tiris pisan urang. Ayeuna seuneu engulfs teu ngan awakna perishing ieu wracked kalayan nyeri saluareun ngabandingkeun, tapi seuneu tina murka ti hiji Alloh swt meakeun mahluk pisan jero abdi kalawan anguish nu teu bisa leres dijelaskeun dina sagala basa fana.

Kuring lila mun ngan stroll ngaliwatan Meadow héjo subur di springtime tur nempo kembang geulis, stopping nyandak dina seungit tina parfum amis maranéhanana. Malahan mah keur pasrah ka ambeu ngaduruk of brimstone, walirang, jeung panas jadi sengit nu sadayana panca indra lianna ngan saukur gagal kuring.

Oh, Bu, jadi rumaja mah sok hated ngabogaan ngadangukeun fussing jeung whining tina babies saeutik di garéja, komo di imah urang. Teu sangka éta kasulitan misalna hiji ka abdi, iritasi misalna hiji. Kumaha carana abdi panjang ngan ningali for jurus ringkes salah sahiji jalma rupa saeutik polos. Tapi aya henteu babies di Apan, Bu.

Aya henteu Bibles di Apan, indung dearest. Hijina kitab suci di jero pinding charred tina damned anu maranéhanana anu ngirining di Ceuli jam kuring sanggeus sajam, momen sanggeus moment nalangsara. Aranjeunna nawiskeun teu kanyamanan pisan, sanajan, jeung ukur ngalayanan pikeun ngingetkeun kuring tina naon fool I geus.

Anu eta teu pikeun futility sahijina Ibu, Anjeun bisa disebutkeun girang uninga yen aya rapat doa pernah tungtung didieu di Apan. Perkara teu, teu aya Roh Suci ka intercede atas nama urang. Solat nu kitu kosong, jadi maot. Éta jumlah mun nanaon leuwih ti cries pikeun rahmat nu urang sadayana terang moal pernah dijawab.

Mangga ngingetkeun ilaing mah Bu. Kuring ieu cikal, sarta mikir kuring kungsi jadi "cool". Mangga ngabejaan aranjeunna anu henteu salah dina Apan geus tiis. Mangga ngingetkeun sakabeh babaturan abdi, sanajan musuh abdi, lest aranjeunna datangna ogé ka tempat ieu siksa.

Salaku dahsyat jadi tempat ieu téh, Bu, kuring ningali nu teu tujuan akhir abdi. Salaku Iblis laughs di sakabéh kami di dieu, tur salaku tantara gabung kami terus di salametan ieu kasangsaraan, urang terus ngingetkeun yén sababaraha dinten di mangsa nu bakal datang, urang bakal sagala jadi ngagero individual pikeun muncul saméméh The kiamat Arasy Alloh swt.

Allah baris némbongkeun urang nasib langgeng kami ditulis dina buku gigireun sakabéh karya jahat urang. Urang kudu aya pertahanan, teu munasabah, jeung nanaon ngomong kajaba mun ngaku kaadilan damnation kami saméméh hakim pang luhur sadaya bumi. Ngan méméh keur tuang kana tujuan akhir urang di siksa, Bandung Lautan Api, urang kudu néangan kana nyanghareupan anjeunna anu willingly ngalaman nu torments naraka nu urang bisa jadi dikirimkeun ti aranjeunna. Salaku urang nangtung aya dina datangna suci pikeun ngadéngé pronouncement of damnation urang, maneh bakal aya Ibu ningali eta sadayana.

Mangga ngahampura kuring keur nongkrong sirah kuring di éra, sabab kuring nyaho kuring moal bisa nanggung kasampak kana ramo Anjeun. Anjeun bakal geus jadi conformed kana gambar di Jurusalamet, sarta saha deui atuh bakal leuwih ti abdi tiasa nangtung.

Abdi bogoh ka ninggalkeun tempat ieu sarta gabung maneh na jadi loba batur Kuring geus dipikawanoh pikeun sababaraha taun pondok kuring di bumi. Tapi saha atuh anu moal tiasa. Kusabab kuring nyaho kuring pernah bisa kabur ka torments tina damned, abdi ngomong jeung lawon, ku ngenes jeung asa jero nu pernah bisa ditumpes dijelaskeun, abdi pernah hoyong ningali salah sahiji deui. Mangga ulah kantos gabung atuh di dieu.

Dina anguish langgeng, Putra anjeun / Putri, dikutuk na Kilang kitu Nagri

A Love Letter Ti Yesus

Kuring nanya ka Yesus, "Sabaraha anjeun bogoh ka abdi?" Cenah, "Ieu teuing" na stretched kaluar leungeun-Na pupus. Maot pikeun abdi, hiji jelema nu ngalakukeun dosa fallen! Anjeunna pupus pikeun anjeun teuing.

***

peuting tadi abdi maot, anjeun asup akal. Kumaha carana abdi hoyong gaduh hubungan sareng anjeun, méakkeun kalanggengan sareng anjeun di sawarga. Acan, dosa dipisahkeun anjeun ti Kuring jeung Rama abdi. A kurban getih polos ieu diperlukeun pikeun mayar dosa anjeun.

jam nu kungsi datang lamun ieu mah iklas handap hirup abdi keur anjeun. Kalawan heaviness jantung kuring indit kaluar ka kebon solat. Dina kanyeri nu nyosok jero ngeunaan jiwa kuring ngesang, sabab éta, pakait getih salaku I ngajerit ka Alloh ... "... O Rama abdi, upami eta tiasa, hayu cup ieu lolos ti kuring: Tapi teu jadi kuring bakal tapi sakumaha thou ngajadi layu. "~ Mateus 26: 39

Bari kuring di kebon prajurit sumping ditewak Me sanajan kuring polos kajahatan nanaon. Aranjeunna dibawa Me saméméh aula Pilatus urang. Kuring nangtung saméméh accusers abdi. Lajeng Pilatus nyokot Kuring jeung scourged Me. Lacerations motong deeply kana balik abdi salaku I nyandak teunggeulan pikeun anjeun. Lajeng prajurit dilucuti kuring, sarta nempatkeun hiji jubah Scarlet on Me. Aranjeunna platted makuta tina cucuk kana sirah abdi. Getih flowed handap raray abdi ... aya aya kaendahan anu sakuduna anjeun mikahayang Me.

Lajeng prajurit meledek Me, nyebutkeun, "Bagea, Raja urang Yahudi! Aranjeunna dibawa Me méméh balaréa cheering, shouting, "Crucify Anjeunna. Crucify Anjeunna. "Kuring nangtung aya cicingeun, katurunan, bruised jeung keok. Tatu pikeun transgressions anjeun, bruised pikeun iniquities Anjeun. Hina tur ditampik di lalaki.

Pilatus ditéang rék dipegatkeun Me tapi masihan ka tekanan balaréa. "Candak maraneh ka Anjeunna, sarta crucify anjeunna:. Keur kuring manggihan teu lepat di anjeunna" cenahna ka aranjeunna. Lajeng anjeunna dikirimkeun Me terus disalibkeun.

Anjeun asup akal lamun kuring dibawa cross abdi nepi pasir sorangan waé ka Golgota. Kuring murag handapeun beurat na. Ieu geu pikeun anjeun, sarta ulah will Rama abdi urang nu masihan Me kakuatan ka tega handapeun beban beurat na. Aya, abdi bore griefs anjeun sarta kuring dibawa sorrows Anjeun peletakan handap hirup abdi kanggo dosa umat manusa.

Serdadu sneered méré blows beurat ti palu nyetir nu kuku deeply kana leungeun jeung suku abdi. Sunda dipaku dosa anjeun ka disalib, pernah bisa diurus deui. Aranjeunna hoisted Me up na ditinggalkeun Me paeh. Acan, maranéhna teu butuh hirup abdi. Kuring willingly masihan eta.

langit tumuwuh hideung. Malah panonpoé dieureunkeun bersinar. awak kuring wracked kalayan nyeri excruciating nyokot beurat dosa anjeun sarta bore éta hukuman supados murka Allah bisa jadi wareg.

Nalika sagala hal anu dilakonan. Kuring komitmen sumanget abdi kana leungeun Rama abdi, sarta breathed kaluar kecap pamungkas abdi, "Hal ieu rengse." Kuring sujud sirah kuring tur masihan nepi jurig kitu.

I Love anjeun ... Yesus.

"Cinta Greater hath euweuh lalaki ti ieu, nu lalaki nu iklas turun hirupna pikeun babaturanana." ~ John 15: 13

Hiji Uleman ka Tampa Kristus

Dear Jiwa,

Dinten jalan mungkin geus seemed lungkawing, jeung ngarasa sorangan. Batur nu dipercanten geus kuciwa anjeun. Gusti nilik lawon Anjeun. Anjeunna karasaeun nyeri Anjeun. Anjeunna longs kana kanyamanan anjeun, pikeun Anjeunna mangrupakeun sobat anu batang ngadeukeutan ti lanceukna a.

Alloh mikanyaah pisan ka anjeun yen Anjeunna dikirim ngan Putra-Na, Isa jeung maot di tempat Anjeun. Anjeunna bakal ngahampura anjeun pikeun unggal dosa nu tos komitmen, upami anjeun daék ninggalkeun dosa anjeun jeung ngahurungkeun ti aranjeunna.

Kitab Suci nyebutkeun, "... kuring sumping teu nelepon ka taqwa, tapi sinners kana tobat". ~ Tandaan 2: 17b

Jiwa, éta ngawengku anjeun jeung kuring.

Perkara teu sabaraha jauh kana liang kubur geus fallen, rahmat Allah anu gede kénéh. The jiwa despondent kotor, Anjeunna sumping ka simpen. Anjeunna gé ngahontal ka handap leungeun-Na nyepeng Hormat.

Meureun anjeun kawas jelema nu ngalakukeun dosa fallen ieu anu datang ka Yesus, nyaho Anjeunna hiji anu bisa nyalametkeun dirina. Kalayan cipanon ngocor kana beungeutna, anjeunna mimiti ngumbah suku-Na ku cimata, sareng ngusap ku rambutna. Anjeunna nyarios, "Dosa-dosana, anu seueur pisan, dihampura ..." Jiwa, naha Anjeunna tiasa nyarios ka anjeun wengi ayeuna?

Panginten Sadérék geus ningali pornografi jeung ngarasa éra, atawa geus zinah jeung hayang dihampura. Yesus anu sami anu ngahampura anjeunna ogé bakal ngahampura anjeun wengi ayeuna.

Meureun anjeun dipikir méré kahirupan anjeun ka Kristus, tapi nyimpen dipareuman pikeun hiji alesan atawa nu sejen. ". Dinten lamun maraneh bakal ngadenge sora-Na, heuras teu hate anjeun" ~ Ibrani 4: 7b

Kitab Suci nyebutkeun, "Pikeun sakabeh geus dosa, sarta datangna pondok tina kamulyaan Allah." ~ Rum 3: 23

"Éta upami anjeun ngaku ku sungut anjeun yén Gusti Yesus, sareng anjeun bakal percanten dina haté anjeun yén Gusti parantos ngahirupkeun anjeunna tina maot, anjeun bakal disalametkeun." ~ Rum 10: 9

Ulah turun sare tanpa Yesus dugi anjeun assured hiji tempat di sawarga.

Wengi ayeuna, mun anjeun hoyong narima kado ti hirup langgeng, mimitina anjeun kudu yakin ka Pangeran. Anjeun kudu ménta dosa anjeun bisa dihampura sarta nempatkeun trust anjeun ka Pangeran. Jadi pangagem ka Pangeran, menta hirup langgeng. Aya ngan hiji jalan ka sawarga, tur éta ngaliwatan Gusti Yesus. Éta rencana éndah Allah kasalametan.

Anjeun tiasa ngawitan hubungan pribadi sareng Anjeunna ku sholat tina haté anjeun doa hiji kayaning di handap:

"Duh Gusti, Abdi jelema nu ngalakukeun dosa a. Kuring geus hiji jelema nu ngalakukeun dosa sakabéh kahirupan abdi. Ngahampura abdi, Gusti. Kuring nampa Yesus janten Jurusalamet abdi. Kuring percanten ka Anjeunna sakumaha Gusti abdi. Hatur nuhun pikeun nyimpen kuring. Dina Ngaran Yesus ', Amin. "

Iman jeung Bukti

Naha anjeun parantos ngémutan naha aya kakuatan anu langkung luhur? Kakuatan anu ngawangun Alam Semesta sareng sadayana anu aya di jerona. Kakuatan anu teu nyandak nanaon sareng nyiptakeun bumi, langit, cai, sareng mahluk hirup? Dimana asalna pepelakan paling saderhana? Mahluk anu paling rumit ... manusa? Kuring bajoang sareng patarosan mangtaun-taun. Kuring milarian jawaban dina élmu.

Pasti jawaban na tiasa dipendakan ku diajar hal-hal ieu sakitar anu ngagumun sareng ngagumun urang. Jawaban na kedah di bagian paling menit unggal mahluk sareng hal. Atom! Inti hirup kedah dipendakan didinya. Éta henteu. Éta henteu aya dina bahan nuklir atanapi dina éléktron anu muterkeun di sakurilingna. Éta henteu dina rohangan kosong anu nyiptakeun kaseueuran sadayana anu tiasa urang keuna sareng tingali.

Mangrupikeun rébuan taun milarian ieu sareng teu aya anu mendakan hakekat kahirupan di jero hal-hal umum di sekitar urang. Kuring terang kedah aya kakuatan, kakuatan, anu ngalakukeun ieu sadayana disakuriling kuring. Naha éta Gusti? Oke, naha Anjeunna henteu ngan ukur nyingkabkeun Anjeunna nyalira ka kuring? Naha henteu? Upami kakuatan ieu mangrupakeun Gusti anu hirup naha sadayana misteri? Moal langkung logis pikeun Anjeunna nyarios, Oke, ieu kuring. Kuring ngalakukeun ieu sadayana. Ayeuna lakukeun usaha anjeun. "

Henteu dugi ka pendak sareng awéwé khusus anu kuring hoream nuju diajar Alkitab sareng kuring mimiti ngarti salah sahiji hal ieu. Jalma-jalma di dinya diajar Kitab Suci sareng kuring pikir éta pasti milarian hal anu sami sareng kuring, tapi ngan ukur henteu acan mendakan. Pamingpin grup maca bacaan tina Alkitab anu ditulis ku saurang lalaki anu baheula hate ka urang Kristen tapi dirobah. Dirobih ku cara anu endah. Ngaranna Paul sareng anjeunna nyerat,

Pikeun ku rahmat anjeun disimpen ngaliwatan iman; sareng sanés sanés nyalira: éta kurnia ti Gusti: Sanés tina padamelan, supados teu aya jalma anu kedah bangga. " ~ Epesus 2: 8-9

Éta kecap "rahmat" sareng "iman" mikat kuring. Naon maksadna leres? Engké wengi éta anjeunna naros ka kuring pikeun ningali pilem, tangtosna anjeunna nipu kuring kana pilem Christian. Dina akhir acara aya pesen pondok ku Billy Graham. Ieu anjeunna, budak tani ti Karolina Kalér, ngajelaskeun ka kuring hal anu kuring kantos bajoang sapanjang waktos. Saur anjeunna, "Anjeun henteu tiasa ngajelaskeun Tuhan sacara ilmiah, filosofis, atanapi ku cara inteléktual anu sanés. "Anjeun ngan saukur kedah percanten Gusti leres.

Anjeun kedah iman yén naon anu Anjeunna nyarioskeun sakumaha anu parantos ditulis dina Alkitab. Yén Anjeunna nyiptakeun langit sareng bumi, yén Anjeunna nyiptakeun pepelakan sareng sasatoan, yén Anjeunna nyarios sadayana janten aya sakumaha anu ditulis dina buku Kajadian dina Alkitab. Yén Anjeunna nghirupkeun kahirupan kana bentuk anu teu aya umur sareng janten manusa. Yén Anjeunna hoyong gaduh hubungan anu langkung caket sareng jalma-jalma anu Anjeunna ciptakeun sahingga Anjeunna nyandak wujud lalaki anu Putra Allah sareng sumping ka bumi sareng cicing di antara urang. Lalaki ieu, Isa, mayar hutang dosa pikeun jalma-jalma anu bakal iman ku disalib dina kayu salib.

Kumaha carana tiasa janten saderhana kitu? Ngan percanten? Naha iman yén ieu sadayana mangrupikeun bebeneran? Abdi angkat ka wengi wengi éta sareng bobo sakedik. Kuring merjuangkeun masalah Gusti masihan kuring rahmat - ngalangkungan iman pikeun percanten. Yén Anjeunna mangrupikeun kakuatan éta, hakekat kahirupan sareng nyiptakeun sagala rupa anu aya sareng aya. Teras Anjeunna sumping ka kuring. Kuring terang yén kuring ngan saukur kedah percanten. Nya ku rahmat Gusti anjeunna nunjukkeun kaasih-Na ka kuring. Yén Anjeunna jawaban na yén Anjeunna ngutus Putra ngan hiji-Na, Yesus, maot pikeun kuring sahingga kuring tiasa percanten. Yén kuring tiasa hubungan sareng Anjeunna. Anjeunna ngungkabkeun Dirina ka kuring dina waktos éta.

Abdi nyauran anjeunna kanggo ngawartosan yén kuring ayeuna ngartos. Anu ayeuna kuring percanten sareng hoyong masihan kahirupan abdi ka Al Masih. Anjeunna ngawartoskeun ka kuring yén anjeunna ngadoa yén kuring moal bobo dugi ka nyandak éta kabisat iman sareng percanten ka Gusti. Hirup abdi dirobah salamina. Leres, salamina, sabab ayeuna kuring tiasa ngarepkeun méakkeun kalanggengan di tempat anu saé anu disebat surga.

Henteu deui kuring prihatin ku butuh bukti pikeun ngabuktikeun yén Yesus leres-leres tiasa leumpang dina cai, atanapi yén Laut Beureum tiasa pipisahan pikeun ngamungkinkeun urang Israil nembus, atanapi tina belasan kajadian anu henteu mungkin anu séjén anu ditulis dina Alkitab.

Gusti parantos ngabuktikeun nyalira nyalira dina kahirupan kuring. Anjeunna ogé tiasa ngungkabkeun Anjeunna nyalira ka anjeun. Upami anjeun mendakan milarian buktina ayana Anjeunna naroskeun ka Anjeunna pikeun nembongkeun dirina ka anjeun. Candak éta kabisat iman salaku budak, sareng leres-leres percanten ka Anjeunna. Buka diri anjeun ka cinta-Na ku iman, sanés buktos.

Sawarga - Imah abadi kami

Hirup di dunya ieu fallen kalawan heartaches anak, disappointments jeung sangsara, urang panjang pikeun Sawarga! panon urang balikkeun luhur nalika sumanget urang geus ngagulung ka imah langgeng kami di kamulyaan yén Gusti Dirina geus Nyiapkeun pikeun jalma anu cinta ka Anjeunna.

Yéhuwa parantos ngarencanakeun bumi énggal janten langkung endah, di luar imajinasi urang.

"Gurun sareng tempat anu nyalira bakal kabagjaan pikeun aranjeunna; sareng gurun pasir bakal gumbira sareng mekar sapertos kembang ros. Bakal mekar pisan, sareng suka bungah sareng nyanyi ... ~ Yesaya 35: 1-2

"Maka panon anu buta bakal dibuka, sareng Ceuli anu pireu bakal dibuka. Maka jalma anu lumpuh bakal kabisat sapertos kijang, sareng basa bisu nyanyi: margi di padang gurun cai bakal pecah, sareng aliran di gurun. " ~ Yesaya 35: 5-6

"Sareng tebusan Gusti bakal uih deui, sareng sumping ka Sion kalayan lagu-lagu sareng kabahagiaan abadi dina sirahna: aranjeunna bakal kéngingkeun kabagjaan sareng kabagjaan, sareng kasedihan sareng kedul bakal kabur." ~ Yesaya 35:10

Naon wajib urang sebutkeun dina ayana Na? Oh, éta lawon anu wajib ngalir nalika urang behold leungeun kuku scarred-Na suku! The uncertainties hirup wajib dilakukeun dipikawanoh pikeun urang, nalika urang ningali raray Jurusalamet urang pikeun nyanghareupan.

Paling sadaya urang wajib ningali ka Anjeunna! Urang wajib behold kamulyaan-Na! Anjeunna bakal caang sakumaha panonpoé di radiance murni, sakumaha Mantenna ngabagéakeun urang imah kamulyaan.

"Kami yakin, saur abdi, sareng kersa teu aya di awak, sareng badé aya sareng Gusti." ~ 2 Korinta 5: 8

"Sareng kuring Yohanes ningali kota suci, Yerusalem anyar, turun ti Allah ti sawarga, disiapkeun sakumaha panganten anu dihias pikeun salakina. ~ Wahyu 21: 2

… ”Sareng anjeunna bakal cicing sareng aranjeunna, sareng aranjeunna bakal janten umat-Na, sareng Gusti Mantenna bakal nyarengan aranjeunna, sareng janten Allahna.” ~ Wahyu 21: 3b

"Sareng aranjeunna bakal ningali rupi-Na ..." "... sareng aranjeunna bakal kakuasaan salalanggengna." ~ Wahyu 22: 4a & 5b

"Sareng Allah bakal ngusap sadaya lawon tina panonna; sareng moal aya deui maot, sareng duka, atanapi tangis, ogé moal aya deui nyeri: sabab hal-hal anu baheula parantos musna. " ~ Wahyu 21: 4

Hubungan Urang Di Surga

Seueur jalma heran nalika aranjeunna kaluar tina kuburan jalma anu dipikacinta, "Naha urang bakal terang jalma anu dipikacinta di surga?" "Naha urang bakal ningali deui wajahna"?

Yéhuwa ngartos kasedih urang. Anjeunna nanggung kasedihan urang… Pikeun Anjeunna nangis di kuburan sobatna anu dipikacinta Lasarus sanaos Anjeunna terang yén Anjeunna bakal ngahudangkeun anjeunna dina sababaraha waktos.

Di dinya Anjeunna ngalilipur babaturan-Na anu dipikacinta.

"Kami teh jadian, jeung hirup: sing saha anu percaya ka Kami, sanajan geus maot, tetep bakal hirup." ~ Yohanes 11:25

Sabab lamun urang percaya yen Isa pupus jeung gugah deui, eta oge anu sare di Yesus bakal Allah mawa jeung maranehna. 1 Tesalonika 4:14

Ayeuna, urang duka pikeun jalma anu murag saré di Yesus, tapi teu saperti jalma anu teu boga harepan.

"Kanggo dina jadian maranéhna moal nikah, atawa dibere kawin, tapi sakumaha malaikat Allah di sawarga." ~ Mateus 22:30

Sanajan nikah di bumi urang moal tetep di sawarga, hubungan urang bakal murni tur cageur. Pikeun éta ngan hiji potrét anu dilayanan tujuanana nepi ka percaya ka Kristus bakal nikah ka Gusti.

"Jeung kuring Yohanes nempo kota suci, Yerusalem Anyar, turun ti Allah ti sawarga, disiapkeun sakumaha panganten awewe adorned pikeun salakina.

Jeung kuring ngadéngé sora hébat ti sawarga nyebutkeun, Behold, Kemah Allah jeung manusa, sarta Anjeunna bakal Huni jeung maranehna, jeung maranehna bakal jadi umat-Na, jeung Allah sorangan bakal jeung maranehna, jeung jadi Allah maranéhanana.

Jeung Allah bakal ngusap jauh sagala cimata tina panon maranéhanana; jeung moal aya deui maot, moal aya kasedih, atawa ceurik, moal aya deui nyeri: pikeun hal baheula bakal kaliwat jauh." ~ Wahyu 21:2

Overcoming nu Kecanduan of Pornografi

Anjeunna ngangkat kuring ogé kaluar tina hiji
liang pikareueuseun, kaluar tina lempung lempung,
sareng nempatkeun suku kuring kana batu,
sarta ngadegkeun goings abdi.

Jabur 40: 2

Cikan kuring nyarioskeun kana haté anjeun sakedap .. Kuring teu ka dieu pikeun ngahukum anjeun, atanapi pikeun nangtoskeun dimana anjeun parantos aya. Kuring ngarti ngan kumaha gampang éta bakal bray dina wéb pornografi.

Godaan aya dimana-mana. Ieu masalah anu urang sadaya disanghareupan. Ieu mungkin sigana kawas hal saeutik pikeun nempo naon pleasing mun panon. Masalahna, ningali janten nafsu, sareng nafsu mangrupikeun kahayang anu teu pernah puas.

"Tapi unggal jalma kagoda, nalika ditarik tina hawa nafsuna, sareng dipikat. Maka nalika hawa nafsu parantos nyandung, éta bakal ngalahirkeun dosa, sareng dosa, saatos réngsé, ngalahirkeun maot. " ~ Yakobus 1: 14-15

Mindeng ieu naon draws jiwa hiji kana web pornografi.

Kitab Suci nungkulan masalah ieu umum…

"Tapi kuring nyarios ka anjeun, yén saha waé anu ningal awéwé pikeun napsu, anjeunna parantos zinah sareng anjeunna parantos na jero haténa."

"Sareng upami panon katuhu anjeun nyigeung ka anjeun, lebet kaluar, sareng lebar ti Mantenna; sabab éta kauntungan pikeun anjeun yén salah sahiji anggota-anggota anjeun kedah binasa, sareng henteu sakabeh awak anjeun kedah tuang ka naraka." ~ Mateus 5: 28-29

Iblis ningali perjuangan urang. Anjeunna seuri ka urang deliriously! "Naha anjeun ogé janten lemah sapertos kami? Gusti moal tiasa ngahontal anjeun ayeuna, jiwa anjeun teu kahontal ku Anjeunna. ”

Seueur anu maot dina éngang-énggalna, batur nyarioskeun iman ka Allah. "Naha kuring ngumbara jauh teuing tina rahmat-Na? Naha Leungeunna tiasa tarik ka abdi ayeuna? "

Momen-momen pelesirna cahayana, sakumaha setan kalebet dina kasasar. Perkara teu sabaraha jauh kana liang kubur anjeun parantos murag, kurnia Gusti langkung ageung keneh. Dosa anu parantos Anjeunna ngarepkeun, Anjeunna bakal ngahontal leungeun-Na pikeun nahan Hormat.

The Dark Peuting jiwa

Oh, peuting poék jiwa, nalika urang hang harps kami kana willows sarta manggihan kanyamanan wungkul ka Pangeran!

Papisahan sedih. Saha di antara urang anu henteu ngaraos sedih kaleungitan anu dipikacinta, atanapi henteu ngaraos kasedihna anu nangis dina panangan masing-masing henteu deui ngaraosan sosobatan anu asih, ngabantosan urang ngalangkungan kasusah hirup?

Loba anu ngaliwatan lebak anjeun baca ieu. Anjeun tiasa pakaitna, sanggeus leungit pendamping a diri na ayeuna ngalaman nu heartache pisah, wondering kumaha anjeun bakal Cope jeung jam ngalamun payun.

Anu dicandak ti anjeun kanggo anu sakedap payuneun, henteu dina manah ... Kami ngarep-ngarep surga sareng ngaharepkeun reuni jalma anu dipikacinta salami urang ngarep tempat anu langkung saé.

Nu dalit kitu pikaresepeun. Éta gampang gampang kanggo ngantepkeun. Kanggo aranjeunna mangrupikeun kapal-kapal anu ngajantenkeun urang, tempat-tempat anu parantos masihan kami kanyamanan, kunjungan anu parantos masihan urang kabagjaan. Kami nyekel naon anu berharga dugi ka dicandak tina kami sering kalayan kasedih jero jiwa.

Kadang-kadang sedih na washes leuwih kami kawas gelombang sagara nabrak leuwih jiwa urang. Urang tameng Sunan Gunung Djati ti nyeri na, nyungsi panyumputan di handapeun jangjang Gusti.

Urang bakal éléh dina lebak kasedih upami teu aya Angon anu ngabimbing urang ngalangkungan wengi anu panjang sareng sepi. Dina wengi poék jiwa Anjeunna mangrupikeun Panglipur urang, Hadirin Asih anu ngabagi nyeri sareng kasangsaraan urang.

Kalayan unggal cimata anu murag, kasedihan ngadorong urang ka surga, dimana moal aya maot, atanapi duka, atanapi cimata anu bakal tumiba. Tangisan bisa lumangsung pikeun sapeuting, tapi kabagjaan datang isuk-isuk. Anjeunna mawa urang dina moments urang tina nyeri deepest.

Ngaliwatan panon teary kami antisipasi reuni galumbira kami nalika kami bakal mibanda leuwih kami dipikacinta ka Pangeran.

"Rahayu jalma anu sedih: sabab bakal kanyamanan." ~ Mateus 5: 4

Mungkin Gusti ngaberkahan Anjeun tur tetep anjeun sakabeh poé hirup anjeun, dugi ka aya ku ayana Gusti di sawarga.

The tungku of nalangsara

Tungku sangsara! Kumaha éta nyeri sareng nyababkeun urang nyeri. Di dinya Yéhuwa ngalatih urang pikeun perang. Di dinya urang diajar solat.

Di dinya Allah nyalira sareng urang sareng ngungkabkeun ka urang saha urang leres-leres. Di dinya Anjeunna prunes jauh comforts urang jeung kaduruk jauh dosa dina kahirupan urang.

Di dinya Anjeunna ngagunakeun kagagalan urang pikeun nyiapkeun urang pikeun padamelan-Na. Ieu aya, dina tungku, lamun urang teu boga nanaon keur nawarkeun, lamun urang teu boga lagu dina peuting.

Di dinya urang ngarasa kawas hirup urang geus réngsé nalika sagala hal urang ngarasakeun keur dicokot jauh ti urang. Ti dinya urang mimiti sadar yén urang aya dina jangjang Gusti. Anjeunna bakal ngurus urang.

Di dinya urang sering gagal ngakuan padamelan Gusti anu disumputkeun dina jaman urang anu paling mandul. Di dinya, dina hawu, teu aya cimata anu dibuang tapi ngalaksanakeun tujuan-Na dina kahirupan urang.

Di dinya Anjeunna ninun benang hideung kana tapestry kahirupan urang. Di dinya Anjeunna ngungkabkeun yén sagala hal gawé bareng pikeun kahadéan pikeun jalma anu nyaah ka Anjeunna.

Ieu aya nu urang meunang nyata jeung Allah, nalika sagala sejenna geus ngomong jeung rengse. "Sanaos Anjeunna maéhan kuring, kuring bakal percanten ka Anjeunna." Ieu nalika urang murag kaluar tina cinta jeung kahirupan ieu, sarta hirup dina lampu kalanggengan datang.

Di dinya Anjeunna ngungkabkeun jero-jerona asih-Na ka urang, "Sabab kuring nganggap yén kasangsaraan jaman ayeuna henteu pantes dibandingkeun sareng kamulyaan anu bakal diungkabkeun ka urang." ~ Rum 8:18

Di dinya, dina tungku, urang sadar "Kanggo kasangsaraan ringan urang, anu ngan sakedap, damel pikeun urang beurat kamulyaan anu langkung ageung sareng langgeng." ~ 2 Korinta 4:17

Di dinya urang murag asih ka Yesus sareng ngahargaan jero bumi anu langgeng, terang yén kasangsaraan jaman baheula moal nyababkeun urang nyeri, tapi langkung milih ningkatkeun kamulyaan-Na.

Éta nalika urang kaluar tina tungku yén musim semi mimiti mekar. Saatos Anjeunna nyéépkeun urang kana cimata, urang nawiskeun doa cair anu nyentuh manah Gusti.

“...tapi urang oge bangga dina kasangsaraan: nyaho yen kasangsaraan maparin kasabaran; jeung kasabaran, pangalaman; jeung pangalaman, harepan.” ~ Rum 5:3-4

Aya Dupi Hope

Dear sobat,

Naha anjeun terang saha Yesus? Yesus nyaeta lifeguard spiritual Anjeun. Lieur? Muhun ngan maca dina.

Anjeun tingali, Allah ngutus Putra-Na, Yesus, ka dunya pikeun ngahampura dosa urang jeung nyalametkeun urang tina siksaan langgeng di hiji tempat disebut naraka.

Di naraka, anjeun nyalira dina gelap total ngajerit pikeun kahirupan anjeun. Anjeun keur dibeuleum hirup pikeun sakabéh kalanggengan. Kalanggengan langgeng!

Anjeun bau walirang di naraka, jeung ngadéngé screams curdling getih jalma anu nampik Gusti Yesus Kristus. Di luhureun eta, Anjeun bakal inget sagala hal pikareueuseun nu geus kungsi dipigawé, kabéh jalma nu geus nyokot. Kenangan ieu bakal ngahudangkeun anjeun salamina! Éta moal pernah eureun. Sarta anjeun bakal miharep yén anjeun nengetan sakabeh jalma anu warned anjeun ngeunaan naraka.

Aya harepan sanaos. Harepan anu kapendak dina Yesus Kristus.

Gusti ngutus Putra-Na, Gusti Yesus maot pikeun dosa urang. Anjeunna ngagantung dina salib, dipoyok sareng dielok, makuta tina cucuk dialungkeun kana sirah-Na, mayar dosa-dosa dunya pikeun jalma anu bakal iman ka Anjeunna.

Anjeunna nuju nyiapkeun tempat pikeun aranjeunna di tempat anu disebut surga, dimana teu aya duka, kasedih atanapi nyeri bakal nyababkeun aranjeunna. Henteu hariwang atanapi paduli.

Tempat anu saé geulis janten henteu tiasa dicabut. Upami anjeun badé angkat ka sawarga sareng nyéépkeun kalanggengan sareng Gusti, nyarioskeun ka Allah yén anjeun hiji pendosa pantes naraka sareng nampi Gusti Yesus Kristus salaku Juru Salamet pribadi anjeun.

Naon anu Diomongkeun dina Kitab Suci Kajadian Saatos Anjeun Maot

Saban poé rébuan jalma bakal narik napas ahir maranéhanana sarta lesot kana kalanggengan, boh ka surga boh ka naraka. Hanjakal, kanyataanana maot lumangsung unggal poé.

Naon kajadian momen sanggeus anjeun maot?

Momen sanggeus anjeun maot, jiwa anjeun samentara departs tina awak anjeun ka await kiamat teh.

Jalma anu nempatkeun iman maranéhanana di Kristus bakal dibawa ku malaikat ka ayana Gusti. Aranjeunna ayeuna comforted. Bolos tina awak na hadir jeung Pangeran.

Samentara éta, kafir await di Kadés keur kiamat final.

"Jeung di naraka anjeunna angkat panon na, keur di torments ... Sarta manéhna ngajerit na ngomong, Rama Ibrahim, gaduh rahmat on kuring, sarta ngirim Lasarus, éta anjeunna mungkin dip ujung jari di cai, sarta tiis basa kuring; keur Kuring keur tormented dina seuneu ieu "~ Lukas 16:. 23a-24

"Lajeng wajib di lebu balik ka bumi nya éta: na sumanget wajib balik ka Allah anu masihan eta." ~ Pandita 12: 7

Sanaos, urang duka kusabab kaleungitan jalma anu dipikacinta, urang duka, tapi henteu siga jalma anu teu gaduh harepan.

"Sabab upami urang percanten yén Yesus pupus sareng gugah deui, aranjeunna ogé anu bobo di Yesus bakal dibawa ku Allah sareng anjeunna. Saterusna urang anu hirup jeung tetep bakal bray up babarengan jeung maranehna dina awan, papanggih Gusti dina hawa: jadi urang bakal salawasna jeung Gusti. ~ 1 Tesalonika 4:14, 17

Bari awak unbeliever urang tetep peristirahatan, anu tiasa fathom nu torments anjeunna ngalaman ?! roh na jeritan! "Apan ti handapeun ieu dipindahkeun pikeun thee papanggih thee di thy datang ..." ~ Yesaya 14: 9a

Unprepared anjeunna papanggih Allah!

Sanajan anjeunna cries di siksa-Na, sholat nawarkeun euweuh kanyamanan sama sekali, pikeun Teluk hébat geus dibereskeun mana teu saurang ogé bisa lulus jeung samping lianna. Nyalira anjeunna ditinggalkeun di kasangsaraan Na. Nyalira dina kenangan-Na. The seuneu harepan salawasna dipareuman tina ningali leuwih na dipikacinta deui.

Sabalikna, mulia di payuneun Gusti teh pupusna wali-Na. Dikawal ku malaikat kana ayana PANGERAN, aranjeunna ayeuna comforted. percobaan sarta sangsara disebut kaliwat. Sanajan ayana bakal deeply lasut, maranéhna mibanda harepan ningali leuwih maranéhanana dipikacinta deui.

Naha Urang Bakal Kenal Di Surga?

Saha diantara urang anu henteu acan nangis di kuburan jalma anu dipikacinta,
atanapi mourned leungitna maranéhanana jeung jadi loba patarosan unanswered? Moal urang terang ka urang urang dipikacinta di sawarga? Moal urang ningali beungeutna deui?

Pupusna ngenes sareng pamisahanna, sesah pikeun anu urang tinggalkeun. Jalma anu nyaah pisan sering ngenes pisan, ngaraos nyeri haté tina korsi kosong.

Tapi, kami ngenes pikeun jalma anu kulem dina Yesus, tapi moal jalma-jalma anu henteu miharep. Kitab Suci anu anyaman ku kanyamanan anu mung urang tiasa terang teu urang dipikacinta ka sawarga, tapi di urang oge bakal aranjeunna.

Sanaos urang ngungunkeun kaleungitan urang anu dipikacinta, urang bakal kalanggengan aya sareng jalma-jalma di Gusti. Sora sora dalitna bakal nyauran ngaran anjeun. Janten urang kedah pernah sareng Gusti.

Naon ngeunaan urang dipikacinta anu mungkin maot tanpa Yesus? Dupi anjeun ningali deui rupina? Saha anu terang yén aranjeunna henteu percanten ka Yesus dina waktos terakhir? Urang moal mungkin terang ieu sisi surga.

"Kanggo kuring ngitung yén sangsara ti waktos ayeuna henteu pantes dibandingkeun sareng kamulyaan anu bakal diturunkeun di urang. ~ Roma 8: 18

"Kanggo PANGERAN nyalira bakal turun ti surga kalayan ngagorowok, kalayan sora malaikat, sareng ku tarompét Allah: sareng anu paéh dina Kristus bakal naek heula:

Teras urang anu masih hirup sareng tetep bakal katangkep sareng aranjeunna dina méga amprok ka Pangéran dina hawa: sareng ku kituna urang kedah hirup sareng Gusti. Ku sabab kitu saling selesa ku kecap-kecap ieu. ”~ 1 Tesalonika 4: 16-18

Kudu Obrolan? Gaduh Patarosan?

Lamun hoyong ngahubungan kami pikeun hidayah spiritual, atawa pikeun nuturkeun nepi perawatan, ngarasa bebas nulis ka kami di photosforsouls@yahoo.com.

Urang ngahargaan solat anjeun sarta kasampak maju ka pasamoan anjeun di kalanggengan!

 

Pencét di dieu pikeun "Peace with God"