Kembang putih

 

Pilih basa sampeyan ing ngisor iki:

AfrikaansShqipአማርኛالعربيةՀայերենAzərbaycan diliEuskaraБеларуская моваবাংলাBosanskiБългарскиCatalàCebuanoChichewa简体中文繁體中文CorsuHrvatskiČeština‎DanskNederlandsEnglishEsperantoEestiFilipinoSuomiFrançaisFryskGalegoქართულიDeutschΕλληνικάગુજરાતીKreyol ayisyenHarshen HausaŌlelo Hawaiʻiעִבְרִיתहिन्दीHmongMagyarÍslenskaIgboBahasa IndonesiaGaeligeItaliano日本語Basa Jawaಕನ್ನಡҚазақ тіліភាសាខ្មែរ한국어كوردی‎КыргызчаພາສາລາວLatinLatviešu valodaLietuvių kalbaLëtzebuergeschМакедонски јазикMalagasyBahasa MelayuമലയാളംMalteseTe Reo MāoriमराठीМонголဗမာစာनेपालीNorsk bokmålپښتوفارسیPolskiPortuguêsਪੰਜਾਬੀRomânăРусскийSamoanGàidhligСрпски језикSesothoShonaسنڌيසිංහලSlovenčinaSlovenščinaAfsoomaaliEspañolBasa SundaKiswahiliSvenskaТоҷикӣதமிழ்తెలుగుไทยTürkçeУкраїнськаاردوO‘zbekchaTiếng ViệtCymraegisiXhosaיידישYorùbáZulu

Dear Soul,

Apa sampeyan yakin manawa sampeyan mati dina iki, sampeyan bakal ana ing ngarsane Pangeran ing swarga? Pati kanggo wong sing pracaya iku mung lawang sing mbukak urip langgeng. Sing turu ing Gusti Yesus bakal ketemu karo wong sing dikasihi ing swarga.

Wong-wong sing wis sampeyan lebokake ing kuburan kanthi nangis, sampeyan bakal ketemu maneh kanthi rasa seneng! Oh, ndeleng eseme lan ngrasakake tutul ... ora bakal pisah maneh!

Nanging, yen sampeyan ora precaya marang Pangeran, sampeyan bakal neraka. Ora ana cara sing nyenengake kanggo ngucapake.

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

Nyawa, sing kalebu sampeyan lan kula.

Mung nalika kita nyadari nggegirisi dosa kita marang Gusti Allah lan ngrasakake sedhih banget ing ati kita, kita bisa nyingkiri dosa sing biyen kita tresnani lan nampa Gusti Yesus minangka Juru Slamet kita.

…yen Kristus seda kanggo dosa-dosa kita, miturut Kitab Suci, dikubur, lan ditangekake ing telung dinane, miturut Kitab Suci. — 1 Korinta 15:3b-4

"Manawa kowe ngakoni kalawan tuturmu Gusti Yesus lan pracaya atimu yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." ~ Roma 10: 9

Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

Bengi iki, yen sampeyan kepéngin nampa peparinge urip langgeng, sampeyan kudu pracaya dhisik marang Gusti. Sampeyan kudu nyuwun pangapunten dosanira lan ngandel marang Gusti. Kanggo dadi wong sing percaya ing Gusti, njaluk urip langgeng. Ana siji dalan menyang swarga, lan iku liwat Gusti Yesus. Iku rencana apik saka kawilujengan Gusti Allah.

Sampeyan bisa miwiti sesambungan pribadi karo Panjenengane kanthi ndedonga saka atimu minangka pandonga kaya mangkene:

"Ya Gusti, aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Padha ngapura Aku, Gusti. Aku nampa Yesus minangka Juruwilujeng kawula. Kawula pitados dhumateng Paduka minangka Gustiku. Matur suwun kanggo nyimpen kula. Ing jeneng Yesus, Amen. "

Yen sampeyan ora tau nampeni Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi, nanging wis nampa Gusti ing dina iki sawisé maca undhangan iki, sumangga katurunna.

Kita bakal seneng krungu saka sampeyan. Jeneng ngarep sampeyan cukup, utawa tandhani "x" ing papan kasebut supaya ora anonim.

Dina iki, aku nggawe perdamaian karo Gusti Allah ...

Cara Miwiti Urip Anyar karo Gusti Allah ...

Klik Ing "GodLife" Ngisor

murid

Surat Cinta Saka Gusti Yesus

Aku takon marang Gusti Yesus: "Kowe tresna banget marang Aku?" Atur wangsulane: "Tebih saking punika!" Sarta mundhut tangane lan seda. Ninggalake kanggo kula, wong dosa sing tiba! Dheweke seda kanggo sampeyan uga.

***

Wengi sadurungku mati, sampeyan ana ing pikiranku. Carane aku kepengin duwe hubungan karo sampeyan, kanggo nglampahi kalanggengan karo sampeyan ing swarga. Nanging dosa dipisahake saka Aku lan RamaKu. A kurban getih resik dibutuhake kanggo bayaran dosa panjenengan.

Wektu wis teka nalika aku kudu nguripake uripku kanggo kowe. Kanthi ati sing abot, aku menyang taman kanggo ndedonga. Ing ngatasé nyawa, aku ngetokake, kaya mangkene, nandhang getih nalika aku sesambat marang Gusti Allah ... "... O Bapakku, yen bisa, cangkem iki bisa mili saka aku, nanging ora kaya aku, nanging arep. "~ Matius 26: 39

Nalika aku ana ing kebon, para prajurit teka nyekel Aku sanajan aku ora salah. Padha nggawa Ingsun ana ing ngarepe Pilatus. Aku ngadeg ana ing ngarepe wong-wong kang dakajakake. Banjur Pilatus mundhut Aku lan nggecek Aku. Lererations ngethok jero menyang sandi bali minangka aku njupuk beating kanggo sampeyan. Banjur para prajurit banjur nyelehake aku, lan nggawa jubah wungu marang aku. Padha damel makutha eri ing endhiku. Darah mengalir mudhun sandi Wayahe ... ora ana kaendahan sing sampeyan kudu kepéngin Aku.

Banjur para prajurit banjur ngunekake Ingsun, pangucape: "Heh, ratune wong Yahudi! Wong-wong mau padha ngirid Aku ana ing ngarepe wong akeh, padha nguwuh: "Kasaliba karana Panjenengane. Crucify Him. "Aku ngadeg ana ing kana, kanthi sedhih, getih, bruised lan diantemi. Palungguh IRatu ngardi dosa-dosan semetone, tur malantaran dosa-dosan ragane. Ditolak lan ditolak wong.

Pilatus kepéngin nglepas Aku, nanging mènèhi kekuwatan marang wong akèh. "Njupukana Panjenengane lan saliben, sabab Aku ora nemu salah apa-apa ana ing wong iku." Atur wangsulane: Banjur ngluwari Aku supaya disalib.

Sampeyan wis ana ing atiku nalika aku nggawa Aku ngliwati gunung sing sepi menyang Golgota. Aku ambruk ngisor bobot. Aku tresna banget marang kowé, lan nglakoni kersané RamaKu kang wis maringi kekuwatan marang aku supaya bisa ngetokake kuwasa. Ana, aku nglairake sedhihmu lan aku nggawa kesandhungmu nyedhiyakake uripku kanggo dosa saka manungsa.

Prajurit-prajurit sneered ngetokake palu abot saka palu sing nyopir kuku kanthi jero menyang tangan lan sikilku. Tresna kanggo ngrusuhi dosa panjenengan kanggo salib, aja nganti ditangani maneh. Wong-wong padha ngojok-ojoki Aku lan ninggal Aku nganti mati. Nanging, dheweke ora nyekel uripku. Aku seneng banget.

Langit dadi ireng. Malah srengenge mandheg. Kula badan wracked karo pain njerit njupuk bobot saka dosa lan nglairake iku paukuman supaya bebendune Gusti Allah bisa wareg.

Nalika kabeh wis rampung. Aku wis netepi RohingSun ana ing tangane RamaKu, lan nyuwil-nyuwil pangandikaningSun, "Ingsun wus rampung." Aku banjur sujud nyembah lan nyembah.

Aku tresna sampeyan ... Yesus.

"Katresnan gedhe ora ana sing ngluwihi iki, supaya wong nylametaké nyawané kanggo kanca-kancané." ~ Yohanes 15: 13

Undangan kanggo Nampa Kristus

Dear Soul,

Dina iki dalan bisa uga katon tajem, lan sampeyan aran piyambak. Wong sing dipercaya wis ngrasakake sampeyan. Gusti Allah mirsani luhamu. Panjenengane ngrasa nyiksa. Panjenenganipun kepéngin nyenengaké panjenengan, amarga Panjenengané iku kanca sing luwih cedhak katimbang sadulur.

Gusti Allah tresna sampeyan supaya Panjenengane ngongkon mung Putra, Yesus, supaya mati ing panggonane. Panjenengane bakal paring pangapurane tumrap sakehing dosa kang sira lakoni, yen sira gelem ninggalake dosamu lan mratobat.

Kitab Suci ngandika, "... Aku teka ora nelpon wong mursid, nanging wong dosa supaya mratobat." ~ Mark 2: 17b

Nyawa, sing kalebu sampeyan lan kula.

Ora ana barang sing bisa ditampik, nanging sih-rahmate Gusti Allah tetep luwih gedhe. Dene wong-wong sing ora duwe isin, dheweke teka kanggo nylametake. Dheweke bakal nggayuh tangane kanggo njaga awakmu.

Mungkin sampeyan kaya wong dosa sing tiba iki, sing marani Gusti Yésus, ngerti nèk Dèkné sing bisa nylametké dhèwèké. Karo luh kang mili ing raine, dheweke wiwit ngumbah sikilé Gusti Yésus nganggo luhé, lan ngusapi nganggo rambuté. Dheweke kandha, "Dosa-dosane sing akeh banget, wis diapura ..." Jiwa, apa dheweke bisa ngomong babagan sampeyan bengi iki?

Mbokmenawa sampeyan wis nonton pornografi lan rumangsa isin, utawa wis laku jina lan pengin diapura. Gusti Yesus sing padha ngapura dheweke uga bakal ngapura sampeyan bengi iki.

Mungkin sampeyan mikir babagan menehi urip kanggo Kristus, nanging sijine dadi siji alasan utawa liyane. "Dina iki, manawa kowe bakal krungu swaraning atine, atimu aja kokpateni." ~ Ibrani 4: 7b

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

"Yen sampeyan ngaku kanthi tutuk yen Gusti Yesus, lan yen precaya ing sajroning ati, manawa Gusti Allah wis mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, sampeyan bakal slamet." ~ Rum 10: 9

Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

Bengi iki, yen sampeyan kepéngin nampa peparinge urip langgeng, sampeyan kudu pracaya dhisik marang Gusti. Sampeyan kudu nyuwun pangapunten dosanira lan ngandel marang Gusti. Kanggo dadi wong sing percaya ing Gusti, njaluk urip langgeng. Ana siji dalan menyang swarga, lan iku liwat Gusti Yesus. Iku rencana apik saka kawilujengan Gusti Allah.

Sampeyan bisa miwiti sesambungan pribadi karo Panjenengane kanthi ndedonga saka atimu minangka pandonga kaya mangkene:

"Ya Gusti, aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Padha ngapura Aku, Gusti. Aku nampa Yesus minangka Juruwilujeng kawula. Kawula pitados dhumateng Paduka minangka Gustiku. Matur suwun kanggo nyimpen kula. Ing jeneng Yesus, Amen. "

Iman lan Bukti

Apa sampeyan wis nimbang-nimbang apa ana kekuwatan sing luwih dhuwur? Kekuwatan sing nggawe Semesta lan kabeh sing ana. Kekuwatan sing ora nggawa apa-apa lan nggawe bumi, langit, banyu, lan makhluk urip? Saka endi tanduran paling gampang? Makhluk sing paling rumit… manungsa? Aku berjuang karo pitakon kasebut pirang-pirang taun. Aku golek jawaban ing ilmu pengetahuan.

Manawa wangsulan kasebut bisa ditemokake liwat panelitian bab-bab kasebut ing saubenge sing gumun lan mistis tumrap kita. Jawaban kasebut kudu ana ing bagean paling sethithik ing saben makhluk lan perkara. Atom! Intine urip kudu ditemokake ing kana. Ora. Ora ditemokake ing bahan nuklir utawa elektron sing muter. Ora ana ing ruang kosong sing nggawe kabeh perkara sing bisa disentuh lan dideleng.

Wis pirang-pirang ewu taun iki digoleki lan ora ana sing nemokake inti urip ing bab-bab umum ing sekitar kita. Aku ngerti kudu ana kekuwatan, kekuwatan, sing nindakake kabeh ing sakupenge. Apa Gusti Allah? Oke, kenapa dheweke ora mung ngungkapake awake dhewe? Nopo mboten? Yen kekuwatan iki minangka Gusti Allah sing urip, kenapa kabeh misteri kasebut? Apa ora logis yen Dheweke ujar, Oke, aku iki. Aku nindakake kabeh iki. Saiki urusana wae. ”

Nganti ketemu karo wong wadon khusus sing ora gelem sinau Alkitab, mula aku ora ngerti bab iki. Wong-wong ing kana sinau Kitab Suci lan aku mikir mesthine kudu golek barang sing padha karo aku, nanging durung bisa nemokake. Pimpinan klompok kasebut maca wacana ing Kitab Suci sing ditulis dening wong sing biyen sengit karo wong Kristen nanging diganti. Diganti kanthi cara sing luar biasa. Jenenge yaiku Paulus lan dheweke nulis,

Kanggo sih-rahmat, sampeyan bakal disimpen kanthi pracaya; lan dudu dudu awakmu dhewe: iku nugrahaning Allah: dudu saka tumindak, aja nganti ana wong kang umuk. " ~ Efesus 2: 8-9

Tembung-tembung "sih-rahmat" lan "iman" iku narik aku. Apa sejatine tegese? Mau bengi dheweke njaluk aku nonton film, mesthi dheweke ngapusi aku menyang film Kristen. Ing pungkasan acara kasebut ana pesen singkat saka Billy Graham. Ing kene dheweke, bocah tani saka North Carolina, nerangake apa sejatine perjuanganku wiwit saiki. Dheweke ujar, "Sampeyan ora bisa nerangake Tuhan kanthi ilmiah, filosofis, utawa kanthi cara intelektual liyane. "Sampeyan mung kudu yakin yen Gusti Allah nyata.

Sampeyan kudu precaya manawa apa sing dikandhakake dening Gusti Yesus, nuli katulis ing Kitab Suci. Dheweke nitahake langit lan bumi, yen nitahake tanduran lan kewan, yen Dheweke ngucapake kabeh mau dadi ana kaya sing katulis ing buku Purwaning Dumadi ing Kitab Suci. Dheweke nyipta nafas dadi wujud tanpa urip lan dadi manungsa. Dheweke kepengin duwe hubungan sing luwih raket karo wong sing diciptakake, mula wujud manungsa sing Putraning Allah lan rawuh ing bumi lan urip bebarengan karo kita. Wong iki, Yesus, mbayar utang dosa kanggo wong-wong sing bakal precaya, yen disalib ing kayu salib.

Kepiye gampang banget? Mung pracaya? Apa sampeyan yakin manawa kabeh iki kasunyatan? Aku bengi mulih lan turu sithik. Aku gelut karo masalah sing diparingi Gusti Allah - liwat iman sing percaya. Yen Dheweke dadi kekuwatan, inti saka urip lan titah kabeh sing ana lan ana. Banjur Dheweke marani aku. Aku ngerti yen aku kudu percaya. Merga saka sih-rahmaté Gusti Allah, nuli nuduhake katresnané marang aku. Dheweke minangka wangsulan lan dheweke ngutus Putra ontang-anting, Yesus, mati kanggo aku supaya aku bisa precaya. Yen aku bisa hubungan karo Dheweke. Dheweke ngungkapake awake dhewe ing wektu kasebut.

Aku nelpon dheweke kanggo ngandhani yen aku saiki wis ngerti. Saiki aku percaya lan kepengin masrahake nyawaku marang Sang Kristus. Dheweke ngandhani yen dheweke ndedonga supaya aku ora turu nganti iman lan percaya marang Gusti Allah. Uripku diganti selawase. Ya, selawase, amarga saiki aku bisa ngarep-arep ngenteni kalanggengan ing papan sing apik sing diarani swarga.

Aku ora prelu mikir maneh bukti sing mbuktekake manawa Yesus bisa mlaku ana ing banyu, utawa Segara Abang bisa misah supaya wong Israel bisa liwat, utawa ana rolas kedadeyan liyane sing kayane ora bisa ditulis ing Kitab Suci.

Gusti Allah wis mbuktekake Dheweke bola-bali sajrone uripku. Dheweke uga bisa mbukak awake dhewe. Yen sampeyan golek bukti yen ana, takon marang dheweke supaya diwartakake. Tindakake kapercayan kasebut nalika isih bocah, lan percaya tenan marang Panjenengane. Bukak awakmu dhewe kanggo tresnane kanthi iman, dudu bukti.

Swarga - Ngarep Kita Langgeng

Manggon ing jagat sing tiba iki kanthi nandhang kasangsaran, kuciwa lan panandhang, kita kepéngin swarga! Mripat kita terus munggah nalika roh kita mbengkokaken ing omah kita langgeng ing kamulyan sing Gusti piyambak wis nyawisake kanggo wong sing tresna marang.

Yéhuwah wis ngrancang bumi anyar dadi luwih éndah, ngluwihi sing kita bayangké.

“Ara-ara samun lan ara-ara samun bakal bungah; lan ara-ara samun bakal bungah lan kembang kaya kembang mawar. Bakal mekar banget, lan bakal bungah kanthi nyanyi ... ~ Yesaya 35: 1-2

"Banjur mripate wong wuta bakal kabuka, lan kupinge budheg bakal kabukak. Banjur wong lumpuh bakal mlumpat kaya kancil, lan ilate wong bisu padha surak-surak; amarga ing ara-ara samun bakal ana banyu metu, lan kali bakal ana ing ara-ara samun. " ~ Yésaya 35: 5-6

"Lan wong-wong sing ditebus saka Pangeran Yehuwah bakal bali maneh, lan bakal tekan ing Sion kanthi nyanyian lan kasenengan tanpa wates ing endhas: dheweke bakal entuk kabungahan lan rasa seneng, lan kasusahan lan desahan bakal minggat." ~ Yésaya 35:10

Apa sing bakal kita gunakake ing ngarsane? Oh, luh sing bakal mili nalika kita ndeleng tangan lan sikil kuku kuku! Kahanan sing ora mesthi bakal dingerteni kanggo kita, nalika kita ndeleng Juruslamet kita adhepan.

Paling akeh kita bakal weruh! Kita bakal weruh kamulyané! Panjenengane bakal madhangi kaya srengenge ing sinar murni, minangka Panjenenganipun nampi kita ing kamulyan.

"Ngandika, kita yakin, lan luwih seneng ora ana ing awak, lan bakal ana ing ngarsane Pangeran." ~ 2 Korinta 5: 8

"Lan aku Yohanes weruh kutha suci, Yérusalèm anyar, tumurun saka swarga saka ing Allah, disiapake kaya pangantene sing dihiasi kanggo garwane. ~ Wahyu 21: 2

… ”Lan dheweke bakal urip bareng karo wong-wong mau, lan dheweke bakal dadi umate, lan Gusti Allah bakal nunggil karo dheweke, lan bakal dadi Allahe.” ~ Wahyu 21: 3b

"Lan dheweke bakal ndeleng praupane ..." "... lan dheweke bakal mrentah ing salawas-lawase." ~ Wahyu 22: 4a & 5b

"Lan Gusti Allah bakal ngusap kabeh tangis saka mripate; lan ora ana maneh pati, kasusahan, tangis, lan ora ana kasusahan maneh: amarga prekara-prekara sing kepungkur wis sirna. " ~ Wahyu 21: 4

Sesambetan Kita Ing Swarga

Akèh wong sing nggumunké wektu metu saka kuburané wong sing ditresnani, ”Apa awaké dhéwé bakal ngerti wong sing ditresnani ing swarga”? "Apa kita bakal ndeleng pasuryane maneh?"

Yéhuwah ngerti kasusahan kita. Panjenengané mikul kasusahan kita… Amarga Panjenengané nangis ana ing kuburané Lazarus, kancané sing ditresnani, sanajan Panjenengané ngerti bakal nangèkaké dhèwèké ing sawetara wektu.

Ana ing kono Panjenengané nglipur kanca-kancané sing ditresnani.

"Aku iki patangen lan urip: sing sapa pracaya marang Aku, sanadyan wis mati, iku bakal urip." ~ Yokanan 11:25

Sabab manawa kita padha pracaya yen Gusti Yesus wus seda lan wungu maneh, iya mangkono uga wong-wong kang padha turu ana ing Gusti Yesus bakal digawa dening Gusti Allah bebarengan karo wong-wong mau. 1 Tesalonika 4:14

Saiki, kita sedhih kanggo wong-wong sing keturon ing Gusti Yesus, nanging ora kaya wong-wong sing ora duwe pangarep-arep.

"Amarga ing patangen, wong-wong mau ora bakal omah-omah lan ora omah-omah, nanging padha kaya malaekat Allah ing swarga." ~ Matius 22:30

Senajan bebrayan ing bumi ora bakal tetep ana ing swarga, hubungan kita bakal resik lan sehat. Amarga iku mung potret sing bisa ditindakake nganti wong-wong sing pracaya marang Kristus bakal omah-omah karo Gusti.

"Lan aku Yohanes weruh kutha suci, Yerusalem Anyar, mudhun saka ing swarga saka Gusti Allah, disiapake kaya penganten putri sing dihias kanggo bojone.

Aku banjur krungu swara gedhe saka ing swarga ngandika: Lah, Tarub Suci Allah ana karo manungsa, lan Panjenengane bakal dedalem karo wong-wong mau, lan wong-wong mau bakal dadi umaté, lan Gusti Allah piyambak bakal nunggil karo wong-wong mau lan dadi Gusti Allahé.

Lan Gusti Allah bakal ngusapi sakèhé luh saka ing mripaté; lan ora bakal ana pati manèh, ora bakal ana kasusahan utawa tangis, lan ora bakal ana lara manèh, amarga samubarang kang lawas bakal sirna.” ~ Wahyu 21:2

Ngatasi Ketagihan Pornografi

Dheweke nggawa kula munggah uga metu saka
jugangan nggegirisi, metu saka lempung lempung,
lan sikilku ing dhuwur watu,
lan netepake tindakku.

Jabur 40: 2

Ayo kula wicara ing atimu kanggo wayahe .. Aku ora kene kanggo ngukum sampeyan, utawa kanggo ngadili ngendi sampeyan wis. Aku ngerti mung gampang kanggo dicekel ing pornografi.

Godaan ana ing endi-endi. Iku masalah sing kita kabeh diadhepi. Iku bisa uga katon kaya bab cilik kanggo ndeleng sing nyenengake kanggo mripat. Masalahe, nggoleki dadi nepsu, lan hawa nepsu iku kepinginan sing ora bakal kepenak.

"Nanging saben wong bakal digodha, yen ditarik saka hawa nepsune, lan kepincut. Banjur yen hawa nafsu wis ngandheg, iku bakal nuwuhake dosa, lan dosa yen rampung, nuwuhake pati. " ~ Yakobus 1: 14-15

Biasane iki nyedhiyakake nyawa menyang web pornografi.

Kitab Suci nanggepi masalah umum iki ...

"Nanging Aku pitutur marang kowe: Sing sapa tumindake wanita kanthi najisake dheweke, wis laku jina karo dheweke ing sajroning ati."

"Lan manawa mripatmu tengen dadi sandhungan tumrap kowe, nyuwek-nyuwek lan mbuwang saka sampeyan, amarga ana salah sijine anggotamu sing bakal mati, lan ora kabeh badanmu bakal kacemplungake ing naraka." ~ Matius 5: 28-29

Setan ndeleng perjuangan kita. Dheweke ngguyu kita kanthi delir! "Apa sampeyan uga dadi ringkih kaya kita? Gusti Allah ora bisa nyedhak saiki, jiwamu ora bisa digayuh. ”

Akeh sing tiwas ing tlethak-tlaga, liyane sing nimbali iman marang Gusti Allah. "Apa aku wis nglirwakake saka sih-rahmaté? Apa tangane mudhun kanggo kula saiki? "

Ing wayah wengi, ing penggalih kesenengan ora bisa ditemokake, amarga kesandhung bisa ditemokake. Ora ana barang sing bisa ditampik, nanging sih-rahmate Gusti Allah tetep luwih gedhe. Dosa sing tiba Panjenenganipun kepéngin nylametaké, Panjenengané bakal ngudhunaké tangané kanggo nyekel kowé.

Night Night of the Soul

Oh, wengi peteng ndedonga, nalika kita nggantungake swara kita ing jaring lan manggih kabungahan mung ana ing Gusti!

Perpisahan iku sengsara. Sapa ing antarane kita sing ora nate sedhih amarga kelangan wong sing ditresnani, lan ora ngrasakake sedhih amarga nangis ing tangan siji lan sijine ora bisa ngrasakake kekancan sing tresna, nulungi kita liwat kasusahaning urip?

Akeh sing ngliwati lebak nalika maca iki. Sampeyan bisa ngandhani, wis ilang kanca lan saiki ngalami rasa bingung, ngelingi carane sampeyan bakal nangani jam sepi ing ngarep.

Dadi dijupuk saka sampeyan kanggo wektu sing cedhak ing ngarsane, ora ana ing atine ... We are homesick kanggo swarga lan antisipasi reuni kita sing tresna minangka kita dawa kanggo panggonan sing luwih apik.

Wong sing melu seneng banget. Ora gampang dileboni. Kanggo wong-wong mau ana kritik sing njalari kita, panggonan-panggonan sing wis menehi kita comfort, kunjungan sing wis menehi kita kabungahan. We terus kanggo apa sing larang regane nganti dijupuk saka kita asring karo kesengsem jiwo.

Kadhangkala kasangsaran kasebut nyedhaki kita kaya ombak samodra nyebrangi jiwa kita. Kita nglindhungi saka pain, nemokake papan ing sangisore swiwine Gusti.

Kita bakal kelangan awake dhewe ing lembah kasusahan yen ora ana Pangon sing nuntun kita liwat bengi sing dawa lan sepi. Ing wayah wengi sing peteng ndhedhet, Panjenengane minangka Panglipur kita, Ngarsane Maha Asih sing nandhang lara lan nandhang sangsara.

Saben luh sing tiba, kasusahan nudges kita menyang swarga, ngendi ora pati, utawa kasusahan, utawa luh bakal tiba. Tangis bisa nganti sewengi, nanging ing wayah esuk ana kabungahan. Panjenenganipun mbeta kita ing wayahe kita pain paling jero.

Liwat mata teary kita antisipasi reuni kita sing nyenengake nalika kita bakal bebarengan karo para kekasih kita ing Gusti.

"Rahayu wong kang padha sedhih, awit bakal padha kalipur." ~ Matius 5: 4

Muga-muga Pangéran mberkahi kowé lan netepaké kowé sedina muput, nganti kowé ana ing ngarsané Pangéran ana ing swarga.

Tungku Pati

Tungku kasangsaran! Carane lara lan ndadekake kita lara. Ing kono Yéhuwah nglatih awaké dhéwé kanggo perang. Ing kana kita sinau ndedonga.

Ana ing kono Gusti Allah piyambak karo kita lan nuduhake sapa sejatine kita. Ing kono Panjenengane prunes adoh comfort kita lan Burns adoh dosa ing gesang kita.

Ing kono Panjenengane nggunakake kegagalan kita kanggo nyiapake kita kanggo karyane. Ing kono, ing pawon, nalika kita ora duwe apa-apa, nalika kita ora duwe lagu ing wayah wengi.

Ing kana kita ngrasa yen urip kita wis rampung nalika kabeh sing kita senengi dijupuk saka kita. Nalika iku kita wiwit ngerti yen kita ana ing sangisore swiwine Gusti. Dheweke bakal ngurus kita.

Ing kono kita asring gagal ngerteni karya sing didhelikake Gusti ing jaman kita sing paling tandus. Ing kono, ing pawon, ora ana luh sing dibuwang, nanging ngrampungake tujuane ing urip kita.

Ing kono Panjenengane nenun benang ireng menyang tapestry urip kita. Ing kono Panjenengane ndhawuhake manawa samubarang kabeh bisa bebarengan kanggo kabecikan kanggo wong-wong sing tresna marang Panjenengane.

Ing kono kita bakal nyata karo Gusti Allah, nalika kabeh wis diucapake lan ditindakake. "Sanajan Panjenengané matèni aku, nanging aku bakal precaya marang Panjenengané." Iku nalika kita tiba metu saka katresnan karo urip iki, lan manggon ing cahya kalanggengan teka.

Ing kono Panjenengane ndudohake telenging katresnan kang diduwèni marang kita, ”Amarga aku ngira, yèn kasangsaran ing jaman saiki iki ora pantes dibandhingake karo kamulyan sing bakal dicethakaké ana ing kita.” ~ Rum 8:18

Ing kana, ing pawon, kita ngerti "Amarga kasangsaran kita sing entheng, sing mung sedhela, ndadekake kita kamulyan sing luwih gedhe lan langgeng." ~ 2 Korinta 4:17

Ing kono kita tresna marang Gusti Yesus lan ngormati jerone omah sing langgeng, ngerti yen kasangsaran ing jaman kepungkur ora bakal nyebabake kita lara, nanging luwih seneng nambah kamulyane.

Nalika kita metu saka tungku musim semi wiwit mekar. Sawise Panjenengane nyuda kita nangis, kita ngaturake pandonga cair sing nyentuh atine Gusti Allah.

“…nanging kita uga padha ngegung-egungake kasangsaran: ngerti yen kasangsaran iku nuwuhake kasabaran; lan sabar, pengalaman; lan pengalaman, pangarep-arep. ~ Rum 5:3-4

Ana Pangarep-arep

Dear kanca,

Apa sampeyan ngerti sapa Yesus? Gusti Yesus minangka lifeguard spiritual sampeyan. Bingung? Inggih mung maca ing.

Sampeyan ndeleng, Gusti Allah ngutus Putrane, Yesus, menyang jagad kanggo ngapura dosa kita lan nylametake kita saka siksa sing langgeng ing papan sing diarani neraka.

Ing neraka, sampeyan dhewe ing pepeteng total njerit kanggo urip. Sampeyan lagi diobong urip kanggo kabeh kalanggengan. Langgeng langgeng!

Sampeyan mambu belerang ing neraka, lan krungu getih curdling screams saka wong-wong sing nolak Gusti Yesus Kristus. Kajaba iku, Sampeyan bakal ngelingi kabeh perkara sing nggegirisi sing wis sampeyan lakoni, kabeh wong sing sampeyan pilih. Kenangan iki bakal ngeling-eling sampeyan ing salawas-lawase! Iku ora bakal mandheg. Lan sampeyan bakal pengin sampeyan nggatekake kabeh wong sing ngelingake sampeyan babagan neraka.

Ana pangarep-arep sanadyan. Pangarep-arep sing ditemokake ing Gusti Yesus Kristus.

Gusti Allah ngutus Putrané, Gusti Yésus, kanggo seda kanggo dosa-dosa kita. Dheweke digantung ing kayu salib, dipoyoki lan digebugi, makutha eri dipasang ing sirahe, kanggo mbayar dosa-dosa jagad kanggo wong-wong sing bakal precaya marang Panjenengane.

Dheweke nyiapake papan kanggo wong-wong mau ing papan sing diarani swarga, sing ora ana luh, kasusahan utawa rasa lara. Ora kuwatir utawa peduli.

Panggone endah banget nganti ora bisa dicritakake. Yen sampeyan pengin pindhah menyang swarga lan nglampahi kalanggengan karo Gusti Allah, ngakoni marang Gusti Allah sing dosa pantes neraka lan nampa Gusti Yesus Kristus minangka Juruwilujeng pribadi.

Apa sing Dikandhakake Kitab Suci Sawise Sampeyan Mati

Saben dina ewonan wong bakal ngempet ambegan pungkasan lan mlebu ing kalanggengan, menyang swarga utawa neraka. Sayange, kasunyatan pati saben dina.

Apa sing kedadeyan sawise sampeyan mati?

Wekdal sakwise sampeyan mati, jiwo awak mundur saka awak kanggo nunggu Kebangkitan.

Sapa sing nimbali imané ana ing Kristus, bakal digawa déning para malaékat ing ngarsané Gusti. Saiki padha seneng. Ora saka awak lan saiki karo Gusti.

Sauntara kuwi, wong-wong kafir padha nunggu ing Hades kanggo Paukuman final.

"Lan ing sajroning neraka banjur ngetokake mripate, sajrone nyiksa .... Dheweke banjur sesambat lan matur," Dhuh, Rama Abraham, kawula mugi Paduka welasi, lajeng ngutus Lazarus lajeng nyempal drijining jaringipun wonten ing toya, amarga aku tormented ing semangat iki. "~ Lukas 16: 23a-24

"Ing kono bakal ana bledug sing bakal bali menyang bumi, lan roh bakal bali marang Allah kang paring kabecikan." ~ Ecclesiastes 12: 7

Sanajan, kita sedhih amarga kelangan wong sing dikasihi, kita sedhih, nanging ora kaya wong-wong sing ora duwe pengarep-arep.

"Amarga yen kita pracaya yen Gusti Yesus wis seda lan wungu maneh, mangkono uga wong-wong sing padha turu ana ing Gusti Yesus bakal digawa karo Gusti Allah. Banjur kita kang isih urip, kang isih padha urip, bakal kapundhut bebarengan karo wong-wong mau ana ing mega, methukake Gusti ana ing awang-awang, mangkono uga kita bakal tansah nunggil karo Gusti.” ~ 1 Tesalonika 4:14, 17

Nalika awak ora ngandel, sing bisa nemtokake torments dheweke ngalami ?! Roh iku sesambat! "Neraka saka ing ngisor iki dipindhah kanggo sampeyan ketemu sampeyan ing bakal teka ..." ~ Yesaya 14: 9a

Ora ana sing siap kanggo ketemu Gusti Allah!

Sanajan dheweke nangis sajrone nyiksa iku, pandongane ora menehi panglipur apa-apa, amarga jembatan gedhe dianggep ora ana sing bisa ngliwati sisih liyane. Piyambakipun ditinggal ing kasangsaran. Alone ing pengeling-eling dheweke. Semangat pangarep-arep selawase dipateni maneh ningali para kekasihe maneh.

Nanging, larang ana ing ngarsane Sang Yehuwah iku patine wong suci. Diwiwiti dening para malaikat menyang ing ngarsane Sang Yehuwah, saiki padha ditresnani. Kasusahan lan kasangsaran padha liwat. Sanajan ing ngarsane, dheweke bakal kepengin ndeleng wong sing dikasihi maneh.

Apa Kita Bakal Kenal Ing Swarga?

Sapa ing antarane kita sing durung nangis ing kuburan wong sing dikasihi,
utawa ngantuk sing ilang karo pitakonan akeh sing durung dijawab? Kita bakal ngerti kekasih kita sing ana ing swarga? Kita bakal ndeleng pasuryan maneh?

Pati iku sedhih banget karo pemisahane, iku angel kanggo sing ditinggalake. Wong sing seneng banget kerep kesengsem banget, ngrasakake rasa sengit saka kursi sing kosong.

Nanging, kita sedhih kanggo wong sing tiba ing Gusti Yesus, nanging ora kaya wong sing ora duwe pangarep-arep. Kitab Suci ditenun karo nyenengake, ora mung kita ngerti kekasih kita sing ana ing swarga, nanging kita uga bisa bebarengan karo wong-wong mau.

Senadyan kita ngakibatake mundhut barang-barang sing kita tresnani, kita bakal duwe kalanggengan karo wong sing ana ing Gusti. Swara swara sing akrab bakal nyebut jeneng sampeyan. Mulane kita bakal tansah ana ing ngarsane Gusti.

Apa bab kita sing ditresnani sing uga wis tilar donya tanpa Yesus? Sampeyan bakal ndeleng pasuryan maneh? Sapa ngerti sing padha ora ngandelake Yesus ing jaman sing pungkasan? Kita ora tau ngerti langit iki.

"Kanggo aku nrima yen kasangsaran saiki iki ora pantes kanggo dibandhingake karo kamulyan kang bakal dicethakaké ana ing kita. ~ Rum 8: 18

"Awit Gusti piyambak bakal tumedhak saka ing swarga kanthi swaraning swaraning swaraning malaekat lan ing swaraning Gusti Allah, lan wong mati ing Sang Kristus bakal tangi dhisik.

Banjur kita kang isih urip lan bakal ditangkep bareng karo wong-wong mau ana ing mega kanggo nemoni Gusti ing udhara, lan supaya kita bisa tansah ana ing ngarsane Gusti. Mulane padha sregep siji karo sijine. "~ 1 Tesalonika 4: 16-18

Kudu Ngobrol? Duwe Pitakonan?

Yen sampeyan pengin ngontak kita kanggo panuntun dhumateng kasukman, utawa ngetutake care, aja lali nulis ing kene ing photosforsouls@yahoo.com.

We appreciate your prayers and look forward to meet you in eternity!

 

Klik ing kene kanggo "Peace with God"