Ana Pangarep-arep

Apa sampeyan ngerti sapa sejatine Yesus? Yesus minangka penjaga rohani sampeyan. Bingung? Ya mung maca ing…

AfrikaansShqipአማርኛالعربيةՀայերենAzərbaycan diliEuskaraБеларуская моваবাংলাBosanskiБългарскиCatalàCebuanoChichewa简体中文繁體中文CorsuHrvatskiČeština‎DanskNederlandsEnglishEsperantoEestiFilipinoSuomiFrançaisFryskGalegoქართულიDeutschΕλληνικάગુજરાતીKreyol ayisyenHarshen HausaŌlelo Hawaiʻiעִבְרִיתहिन्दीHmongMagyarÍslenskaIgboBahasa IndonesiaGaeligeItaliano日本語Basa Jawaಕನ್ನಡҚазақ тіліភាសាខ្មែរ한국어كوردی‎КыргызчаພາສາລາວLatinLatviešu valodaLietuvių kalbaLëtzebuergeschМакедонски јазикMalagasyBahasa MelayuമലയാളംMalteseTe Reo MāoriमराठीМонголဗမာစာनेपालीNorsk bokmålپښتوفارسیPolskiPortuguêsਪੰਜਾਬੀRomânăРусскийSamoanGàidhligСрпски језикSesothoShonaسنڌيසිංහලSlovenčinaSlovenščinaAfsoomaaliEspañolBasa SundaKiswahiliSvenskaТоҷикӣதமிழ்తెలుగుไทยTürkçeУкраїнськаاردوO‘zbekchaTiếng ViệtCymraegisiXhosaיידישYorùbáZulu

Foto kanggo Jiwa minangka situs web sing dirancang kanggo nyengkuyung para penganut lan nggayuh kekarepane Gusti, utamane sing rumangsa adoh banget saka sih-rahmate Gusti Allah supaya bisa disimpen.

 Kita sumurup saben pengunjung minangka jiwa potensial sing bisa kita deleng, lan Gusti wis ngluwihi kabeh sing kita wis mbayangake, kanggo nyimpen wong-wong sing wis diwartakake Injil liwat Photos for Souls.

Kita bakal ngucapake matur nuwun marang pandongamu nalika njaluk berkah saka Gusti Allah babagan pelayanan iki, lan nyiyapake ati saka wong-wong sing wis ngunjungi situs, supaya urip bakal diganti, supaya dheweke bisa nyedhaki dheweke.

We invite you to stay as long as you want, and browse our collection of nature photographs and inspirational writings.

Bebas kanggo ndownload utawa nyithak foto ing galeri, kanggo keperluan pribadi, buletin gereja, kertu, lsp ... utawa kanggo nambah link ing situs sampeyan.

Matur suwun dhumateng dhukungan panjenengan sareng pakaryan kangge panyebaran Injil.

***

Rencana Wikipedia saka Kaslametan ing Various Languages

Carane Aku Dadi Kristen - Nampa Yesus minangka Juruslametku

Sumber Daya kanggo Wutah Spiritual lan Pemuridan

Kudu Ngobrol? Duwe Pitakonan?

Yen sampeyan pengin ngontak kita kanggo panuntun dhumateng kasukman, utawa ngetutake care, aja lali nulis ing kene ing photosforsouls@yahoo.com. We appreciate your prayers and look forward to meet you in eternity!

Klik ing kene kanggo "Peace with God"