Ana Pangarep-arep

Apa sampeyan ngerti sapa sing Yesus? Yesus punika lifeguard rohani panjenengan. Bingung? Uga mung maca ing ...

AfrikaansShqipአማርኛالعربيةՀայերենdili AzərbaycanEuskaraБеларуская моваবাংলাBosanskiБългарскиcatalàcebuanoChichewaSimplified Chinese繁體 中文CorsuHrvatskiČeštinaDanishDutchInggrisesperantoEestifilipinoSuomiFrançaisfryskGalegoქართულიDeutschΕλληνικάગુજરાતીKreyol ayisyenHarshen HausaŌlelo Hawai'iעִבְרִיתहिन्दीhmongMagyarÍslenskaigboBahasa IndonesiaGaeligeItalia日本语Basa Jawaಕನ್ನಡҚазақ тіліភាសាខ្មែរ한국어كوردیКыргызчаພາ ສາ ລາວlatinLatviešu valodaLietuvių TembungLëtzebuergeschМакедонски јазикMalagasiBahasa MelayuമലയാളംmalteseBauwarna Mardika abasa Jawi Te ReoमराठीМонголဗမာ စာनेपालीNorsk bokmålپښتوفارسیPolskiPortuguêsਪੰਜਾਬੀRomânăРусскийSamoanGàidhligСрпски језикSesothoShonaسنڌيසිංහලSlovenčinaSlovenščinaAfsoomaaliEspañolBasa SundaKiswahiliSwedishТоҷикӣதமிழ்తెలుగుไทยTürkçeУкраїнськаاردوO'zbekchaTiếng ViệtCymraegisiXhosaיידישYorùbázulu

Gambar kanggo Souls punika situs web sing dirancang kanggo kasurung wong-wong percaya lan kanggo nyedhaki jiwa sing ilang kanggo Gusti, utamané sing sing aran wis tiba banget adoh saka rahmat Allah kanggo disimpen.

Kita sumurup saben pengunjung minangka jiwa potensial sing bisa kita deleng, lan Gusti wis ngluwihi kabeh sing kita wis mbayangake, kanggo nyimpen wong-wong sing wis diwartakake Injil liwat Photos for Souls.

Kita bakal ngucapake pandonga kanthi njaluk berkah Allah ing pelayanan iki, lan nyiyapake ati marang wong sing wis ngunjungi situs kita, supaya urip bakal diganti, supaya bisa nyedhaki dheweke.

We invite you to stay as long as you want, and browse our collection of nature photographs and inspirational writings.

Bebas ngunduh utawa nyithak foto wae ing galeri kita, kanggo panggunaan pribadi, buletin gereja, kertu, etc ... utawa nambahake pranala kita ing situs sampeyan.

Matur suwun dhumateng dhukungan panjenengan sareng pakaryan kangge panyebaran Injil.

***

Rencana Wikipedia saka Kaslametan ing Various Languages

Carane Aku Dadi Kristen - Nampa Yesus minangka Juruslametku

Sumber Daya kanggo Wutah Spiritual lan Pemuridan

Kudu Ngobrol? Duwe Pitakonan?

Yen sampeyan pengin ngontak kita kanggo panuntun dhumateng kasukman, utawa ngetutake care, aja lali nulis ing kene ing photosforsouls@yahoo.com. We appreciate your prayers and look forward to meet you in eternity!

Klik kene kanggo "Perdamaian Kanthi Gusti Allah"