Kewan Gratis Kanggo Gunakake Latar Belakang Powerpoint / Buletin Gereja

Dear Soul,  

Apa sampeyan duwe jaminan yen sampeyan bakal mati dina iki sampeyan bakal ana ing ngarsane Sang Yehuwah ing swarga? Pati kanggo pitados mung minangka lawang sing mbukak menyang urip langgeng.

Wong sing tiba ing Gusti Yesus bakal ketemu karo sing ditresnani ing swarga. Sing wis dilebokake ing kuburan nangis, sampeyan bakal ketemu maneh karo kabungahan! Oh, kanggo ndeleng eseman lan aran ... ora kanggo part maneh!

Nanging, yen sampeyan ora ngandel marang Gusti, sampeyan bakal menyang neraka. Ora ana cara sing nyenengake.

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

 "Manawa kowe ngakoni kalawan tuturmu Gusti Yesus lan pracaya atimu yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." ~ Roma 10: 9

 Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

 Bengi iki, yen sampeyan kepéngin nampa peparinge urip langgeng, sampeyan kudu pracaya dhisik marang Gusti. Sampeyan kudu nyuwun pangapunten dosanira lan ngandel marang Gusti. Kanggo dadi wong sing percaya ing Gusti, njaluk urip langgeng. Ana siji dalan menyang swarga, lan iku liwat Gusti Yesus. Iku rencana apik saka kawilujengan Gusti Allah.

 Sampeyan bisa miwiti sesambungan pribadi karo Panjenengane kanthi ndedonga saka atimu minangka pandonga kaya mangkene:

 "Ya Gusti, aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Padha ngapura Aku, Gusti. Aku nampa Yesus minangka Juruwilujeng kawula. Kawula pitados dhumateng Paduka minangka Gustiku. Matur suwun kanggo nyimpen kula. Ing jeneng Yesus, Amen. "

 Yen sampeyan ora tau nampeni Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi, nanging wis nampa Gusti ing dina iki sawisé maca undhangan iki, sumangga katurunna. Kita seneng krungu saka sampeyan. Jeneng pisanan sampeyan cukup.

Dina iki, aku nggawe perdamaian karo Gusti Allah ...

Tuwuh ing Kaca Facebook Yesus

Gabung karo grup Facebook umum kita "Tuwuh Kanthi Gusti Yesus"Kanggo wutah spiritual sampeyan.

Cara Miwiti Urip Anyar karo Gusti Allah ...

Klik Ing "GodLife" Ngisor

murid

 

Surat saking Swarga

Malaekat-malaekat teka lan ngirid aku menyang ngarsane Gusti Allah, mama dear. Padha digawa karo aku kaya kowe nalika aku bakal turu. Aku tangi menyang tangan Gusti Yesus, sing menehi urip kanggo kula!

Iku apik banget nang kene, mama; apik kaya sampeyan wis tansah ngandika! Kali sing murni banyu urip, sing cetha minangka kristal, nerusake metu saka dhampare Gusti Allah.

Dadi kewalahan karo tresnaku, aku mama! Mbayangno kabungahanku ningali Yesus pasuryan! Eseman - dadi anget ... Raine - dadi sumringah ... "Welcome home my child!" Panjenenganipun kanthi lembut ngandika.

Oh, aja dadi sedih kanggo aku, mama. Aku bisa mlaku lan nyanyi lan nyanyi! Aku seneng banget ing sikil kaya aku ngalamun, mama! Kadang aku gumuyu kaya aku nari ing para malaekat. Kutukan mati wis ilang.

Oh, aja nangis aku, mama. Tenggorokanmu dadi kaya udan mangsa panas. Pati iku sedhih karo pamisahan. Mara padha ngidung, nanging ora kaya wong sing nangis tanpa guna.

Sanajan Allah nimbali kula sepisanan kanthi awal, kanthi mimpi akeh, supaya akeh lagu sing ora bisa dirungokake, aku bakal dadi atimu, ing kenangan sing dikarepake. Wektu-wektu kita bakal nggawa sampeyan liwat.

Oh, elinga, mama, nalika ing wayah wengi aku crawl munggah ing amben? Sampeyan bakal ngomong critane bab Gusti Yesus lan katresnan Panjenengane kanggo kita.

Aku nyawang pasuryane lan ngandika, nalika sampeyan maca kula kanthi lampu lilin. "Bakal para malaikat teka nggawa bali menyang omah, mama?" Sampeyan ngguyu alon-alon, ruffling rambutku. "Ya, angelku, nanging sampeyan kudu ngenteni. Keparenga Panjenenganipun dados Juruwilujeng panjenengan, lan ing getihipun ingkang sampun kasedihan kangge panjenengan. "

Ing dhengkul sampeyan ndedonga kanggo kula, sing luh sumilak pipimu. "Apa iku mama luh?" Aku takon kowe lirih. Sampeyan wis nyawang aku. Ayo ngendhihake lambe sampeyan ... ngetung pikirane bareng ... "Ya, malaekat cilikku, nangis ana ing atiku nginum dungane aku."

Aku ngeling-eling bengi-bengi, mama ~ crita panjenengan sing treasured. Mama lullabies sing aku tucked ing atiku. Ing peteng, slamming lawang daddy kaya mabuk ing wayah wengi. Liwat tembok sing tipis aku bisa krungu sampeyan nangis. Angel ana nangis, ibuku. "Ngrungokake mama ..." Aku nyuwun marang Gusti Allah kanthi alon, ngombe dungo kanthi luh.

Ing wayah wengi nalika sampeyan ndedonga kanggo aku aku mudhun. Rembulan purnama nari ing jubin kayu nalika aku nyuwun supaya Gusti bisa nyimpen aku. Senajan aku ora ngerti apa sing kudu diucapake dhisik, aku ngelingi apa sing kokucap. Ndedonga saka atimu, biyung bocah, sampeyan ngucap kanthi sabar ngowahi lawang kanggo lunga.

"Dear Gusti Yesus, aku wong dosa. Aku nyuwun pangapura. Kula nyuwun pangapunten, menapa sampeyan badhe nyariyosaken sampeyan nalika dipaku sampeyan ing wit. Teka ing atiku, Gusti Yesus, lan para malaékat teka, ngajak aku menyang swarga karo Sampeyan. Lan Yesus, aku krungu mama nangis. Nonton dheweke nalika dheweke turu. Ampun nyuwun donga, awit sampeyan sampun ngapunten. Ing jeneng Gusti Yesus. Amin. "

Yesus teka ing uripku ing wayah wengi, dear ibu! Ing pepeteng aku bisa ngrasakake sampeyan eseman. Lonceng kanggo kula ing swarga! Jenengku ditulis ing Kitab Kehidupan.

Mulane aku ora nangis, ibu mama. Aku ana ing swarga amarga kowe. Sampeyan perlu Yesus saiki, amarga ana sadulur-sadulurku. Ana luwih akeh karya ing bumi kanggo sampeyan.

Siji dina nalika karya rampung, malaekat bakal teka nggawa sampeyan. Amanen ing tangan Yesus, Panjenengane sing tresna lan seda kanggo sampeyan.

Duh gusti,

Apa sampeyan duwe jaminan yen sampeyan mati sampeyan bakal ana ing ngarsane Sang Yehuwah ing swarga? Pati kanggo wong percaya iku mung minangka lawang sing mbukak menyang urip langgeng.

Sing turu ing Gusti Yesus bakal ketemu karo wong sing dikasihi ing swarga. Wong-wong sing wis sampeyan lebokake ing kuburan kanthi nangis, sampeyan bakal ketemu maneh kanthi bungah! Oh, ndeleng eseme lan ngrasakake tutul ... ora bakal pisah maneh!

Nanging, yen sampeyan ora precaya marang Pangeran, sampeyan bakal neraka. Ora ana cara sing nyenengake kanggo ngucapake.

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

"Manawa kowe ngakoni kalawan tuturmu Gusti Yesus lan pracaya atimu yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." ~ Roma 10: 9

Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

Bengi iki, yen sampeyan kepéngin nampa peparinge urip langgeng, sampeyan kudu pracaya dhisik marang Gusti. Sampeyan kudu nyuwun pangapunten dosanira lan ngandel marang Gusti. Kanggo dadi wong sing percaya ing Gusti, njaluk urip langgeng. Ana siji dalan menyang swarga, lan iku liwat Gusti Yesus. Iku rencana apik saka kawilujengan Gusti Allah.

Sampeyan bisa miwiti sesambungan pribadi karo Panjenengane kanthi ndedonga saka ati panjenengan minangka pandonga kaya kasebut ing ngisor iki.

"Ya Gusti, aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Padha ngapura Aku, Gusti. Aku nampa Yesus minangka Juruwilujeng kawula. Kawula pitados dhumateng Paduka minangka Gustiku. Matur suwun kanggo nyimpen kula. Ing jeneng Yesus, Amen. "

Yen sampeyan durung nate nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi, nanging saiki wis nampa dheweke sawise maca undhangan iki, sumangga kita ngerti. Kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

Surat saka Neraka

"Lan ing neraka, dheweke nuli ndedonga, nalika lagi nandhang siksa, banjur weruh Abraham saka kadohan, lan Lazarus ing pangkone. Banjur dheweke bengok-bengok, "Rama Abraham, welasana aku, lan kirim Lazarus, supaya dicelupake pucuke driji ing banyu, lan adhem ilatku; amarga aku kasiksa ing geni iki. ~ Lukas 16: 23-24

Wangsulané, "Mulané bapak, aku njaluk dikongkon lunga menyang omahé bapakku. Amarga aku duwe sedulur lima; Supaya dheweke bisa nekseni, supaya dheweke uga ora bakal tekan ing papan siksa iki. " ~ Lukas 16: 27-28

Wengi iki, nalika maca serat iki, ibu, bapak, kakak, sadulur utawa kanca pinter sing bakal mlebu ing kalanggengan mung kanggo nemtokake keputusan ing neraka.

Bayangake yen nampa surat kaya iki saka salah sawijining wong sing sampeyan tresnani. Ditulis dening wong enom marang Ibune sing wedi karo Gusti Allah. Dheweke seda lan lunga menyang Neraka ... Aja nganti dikandhani!

Surat saka Neraka

Ibu,

Aku nulis kowe saka panggonan sing paling nggegirisi sing aku deleng, lan luwih ngeramake saka sing bisa mbayangno. Iku BLACK kene, supaya DARK sing aku ora bisa malah ndeleng kabeh jiwo Aku terus bumping menyang. Aku mung ngerti wong-wong kaya aku saka getih SATU. Suwe-suwe aku njerit-njerit kaya ngapa-ngapa ana ing rasa lan panandhang. Aku ora bisa nyuwun tulung maneh, lan ora ana gunane, ora ana sing bisa nresnani aku.

SAKIT lan nandhang kasusahan ing papan iki pancen ora bisa diatasi. Aku dadi mikir kabeh, aku ora ngerti apa ana sensasi liyane sing bakal teka. Nyeri banget, ora mandheg awan utawa wengi. Nguripake dina ora katon amarga peteng. Apa ora mung pirang-pirang menit utawa malah detik kaya pirang-pirang taun suwene. Pikirane kasangsaran iki terus tanpa pungkasan luwih saka sing dakkarepake. Pikiranku saya tambah saya suwe saya suwe. Aku rumangsa dadi wong edan, aku malah ora bisa mikir kanthi jelas ing galau iki. Aku wedi yen kelangan pikiran.

FEAR mung ala amarga rasa nyusahake, malah luwih elek. Aku ora ngerti carane sandi predicament bisa dadi Samsaya Awon saka iki, nanging aku terus-terusan wedi yen bisa ing sembarang wektu.

Cangkemku garing, lan mung dadi luwih. Iku dadi garing, supaya ilatku cetha ana ing atiku. Aku ngelingi sing preacher lawas matur sing apa Gusti Yesus Kristus endured minangka dheweke Hung ing salib kasar lawas. Ora ana relief, ora sethithik minangka sethithik banyu kanggo ngombe ilat saya bengkak.

Kanggo nambah kasusahan liyane ing papan siksa iki, aku ngerti yen pantes ana ing kene. Aku diukum kanthi adil amarga tumindakku. Paukuman, rasa lara, sangsara ora luwih ala tinimbang sing kudune daklakoni, nanging ngakoni manawa saiki ora bakal ngatasi rasa lara sing ngobong salawas-lawase ing jiwaku sing sedhih. Aku sengit marang awake dhewe amarga nglakoni dosa supaya entuk nasib sing ala banget, aku sengit marang setan sing ngapusi aku supaya aku bakal tekan papan iki. Lan sejatine aku ngerti yen tumindak ala ora bisa diucapake yen mikir kaya ngono, aku sengit marang Gusti Allah sing ngutus Putra ontang-anting kanggo ngluwari siksa iki. Aku ora bisa nyalahke Kristus sing nandhang sangsara lan getihen lan tiwas kanggo aku, nanging uga aku sengit karo dheweke. Aku malah ora bisa ngendhaleni rasane yen ngerti yen duraka, apes lan nistha. Aku saiki luwih jahat lan nistha tinimbang urip ing alam donya. Oh, yen aku mung ngrungokake.

Sembarang siksa bumi bakal luwih becik katimbang iki. Kanggo mateni pati agonizing alon saka Cancer; Kanggo mati ing bangunan kobong minangka korban serangan teror 9-11. Malah kudu dipaku nganti salib sawise dipukul tanpa kekarepan kaya Putraning Allah; Nanging kanggo milih iki ing wektu saiki aku ora duwe daya. Aku ora duwe pilihan kuwi.

Saiki aku ngerti yèn iki torment lan penderitaan iku apa Gusti Yesus nglairake kula. Aku pitados bilih piyambakipun nandhang sangsara, murub lan seda kangge ngluwari dosa kawula, nanging gerahipun boten langgeng. Sawise telung dina dheweke jumeneng ing kamenangan ing kuburan. Oh, aku pracaya, nanging sayang banget. Minangka lagu undhangan sing lawas ngandika yen aku elinga krungu nganti pirang-pirang, aku "Siji Dina Paling Late".

Kita ALL pitados ing Panggonan iki banget, nanging iman kita Jumlah menyang ora. Sampeyan wis kasep. Pintu ditutup. Wit wis tiba, lan kene bakal lay. Ing NERAKA. Salawasé ilang. Ora Ana Pangarep-arep, Ora Ana Kenyamanan, Ora Damai, Ora Bungah.

Kasusahanku ora bakal ana enteke. Aku kelingan pandhita biyen kaya sing bakal maca "Lan kumelun saka siksane munggah terus ing salawas-lawase: lan dheweke ora duwe istirahat awan awan wengi"

Lan sing mbok menawa sing paling awon babagan panggonan iki sing nggegirisi. Aku ngelingi. Aku ngelingi layanan gereja. Aku ngelingi undangan. Aku tansah ngira yen pancen angel banget, dadi bodho, ora ono gunane. Iku ketoke aku banget "angel" kanggo kuwi. Aku ningali kabeh iku saiki beda, Mama, nanging owah-owahan atiku ora ana apa-apa ing titik iki.

Aku urip kaya wong gemblung, aku nyamar kaya wong gemblung, aku mati kaya wong bodho, lan saiki aku kudu nandhang sangsara lan susah marang wong gemblung.

Oh, ibu, piye carane aku ngelingi dadi banget comforts ngarep. Aku ora bakal ngerti manawa sampeyan ngubengi kening. Ora sarapan sing luwih anget utawa dhaharan sing wis digawe ing omah. Ora bakal maneh aku bakal ngrasakake panggone geni ing wayah wengi mbengi. Saiki geni engulfs ora mung iki perishing awak wracked karo pain ngluwihi mbandhingake, nanging geni bebendune Gusti Allah moho kuwoso consumes sandi banget karo susah sing ora bisa diterangake kanthi bener ing sembarang basa mortal.

Aku arep mlaku liwat sawah ijo sing enom ing musim semi lan ndeleng kembang sing éndah, mandheg kanggo njupuk ing wangi parfum manis. Nanging aku mundur menyang mambu brebstone, belerang, lan panas supaya kuat sing kabeh pikiran sehat liyane mung gagal kula.

Oh, Ibu, minangka bocah enom aku tansah disengiti kanggo ngrungokake pitenah lan ngeling-eling bab bocah-bocah cilik ing pasamuan, lan malah ing omah kita. Aku panginten sing kaya mengkono iku ora nyaman kanggo aku, gangguan banget. Carane aku dawa mung kanggo ndeleng wayahe singkat salah siji saka pasuryan sing ora resik. Nanging ora ana bayi ing Neraka, Ibu.

Ora ana Kitab Suci ing Neraka, ibu sing paling sayang. Ing Kitab Suci mung ana ing tembok-tembok sing ngusung sing ana ing kupinge, sawise sawong jam. Padha ora seneng, sanadyan, lan mung bisa ngeling-eling apa sing dianggep bodho.

Yen ora kanggo wong-wong mau ora duwe, Mangkono uga sampeyan bisa ngerteni yen ana rapat doa sing ora tau rampung ing kene ing Neraka. Ora ana prakara, ora ana Roh Suci mersani atas kita. Dungo kuwi kosong, dadi mati. Padha ora ana apa-apa sing luwih dhuwur tinimbang tangisan kanggo rahmat sing kita kabeh ngerti ora bakal dijawab.

Mangga nyuwun pangapunten Pak. Aku sing paling tuwa, lan mikir aku kudu "kelangan". Mangga pitutur marang wong-wong sing ana ing neraka adoh. Maturnuwun marang sedulurku, malah mungsuh-mungsuhku, supaya aja padha teka menyang papan pangibadah iki.

Minangka nggegirisi minangka panggonan iki, Bu, aku weruh sing ora dadi tujuan akhir. Minangka Ratun Setane ngguyu kabeh ing kene, lan akeh wong sing nggabung karo kita terus-terusan ing pésta kasangsaran iki, kita tansah ngelingake sing sawetara dina ing masa depan, kita kabeh bakal dijaluk individu kanggo katon sadurunge Pangadilan Throne saka moho kuwoso Gusti Allah.

Gusti Allah bakal ngetokake nasibe kita sing langgeng ing buku-buku sabanjure kabeh karya kita sing duraka. Kita ora duwe pertahanan, ora ana alesan, lan ora ana gunane, kajaba kanggo ngakoni kaadilan saka paukuman kita sadurunge hakim paling dhuwur ing salumahing bumi. Sadurungé dicoblos menyang tujuan pungkasan kita, tiwas, Lake of Fire, kita kudu nyawang pasuryané wong sing sengaja nandhang torments neraka sing kita bisa dikirim saka wong-wong mau. Nalika kita ngadeg ana ing ngarsane suci kanggo ngrungokake pangandikan putusan kita, sampeyan bakal ana Ibu kanggo ndeleng kabeh.

Ampun ngapunten kula amargi nggandheng sirah kula kanthi malu, kados dene kawula mangertos, bilih kula mboten badhe saged nyawang dhateng rai panjenengan. Sampeyan bakal wis sesuai karo gambar Juruslamet, lan aku ngerti bakal luwih saka aku bisa ngadeg.

Aku seneng ninggalake panggonan iki lan gabung karo kowe lan akeh liyane sing aku dikenal kanggo sawetara taun cendhak ing bumi. Nanging aku ngerti yen ora bakal bisa. Awit aku ngerti aku ora bakal bisa ngelehake siksa saka sing dikalahake, aku ngomong karo nangis, kanthi sedhih lan keputusane sing ora bisa ditemtokake, aku ora kepengin weruh sapa wae maneh. Mangga ora nggabung karo aku ing kene.

Ing Kasangsaran langgeng, Putra / Putramu, Diukum lan Nibari Selamet

Duh gusti,

Apa sampeyan duwe jaminan yen sampeyan mati sampeyan bakal ana ing ngarsane Sang Yehuwah ing swarga? Pati kanggo wong percaya iku mung minangka lawang sing mbukak menyang urip langgeng.

Sing turu ing Gusti Yesus bakal ketemu karo wong sing dikasihi ing swarga. Wong-wong sing wis sampeyan lebokake ing kuburan kanthi nangis, sampeyan bakal ketemu maneh kanthi bungah! Oh, ndeleng eseme lan ngrasakake tutul ... ora bakal pisah maneh!

Nanging, yen sampeyan ora precaya marang Pangeran, sampeyan bakal neraka. Ora ana cara sing nyenengake kanggo ngucapake.

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

"Manawa kowe ngakoni kalawan tuturmu Gusti Yesus lan pracaya atimu yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." ~ Roma 10: 9

Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

Bengi iki, yen sampeyan kepéngin nampa peparinge urip langgeng, sampeyan kudu pracaya dhisik marang Gusti. Sampeyan kudu nyuwun pangapunten dosanira lan ngandel marang Gusti. Kanggo dadi wong sing percaya ing Gusti, njaluk urip langgeng. Ana siji dalan menyang swarga, lan iku liwat Gusti Yesus. Iku rencana apik saka kawilujengan Gusti Allah.

Sampeyan bisa miwiti sesambungan pribadi karo Panjenengane kanthi ndedonga saka ati panjenengan minangka pandonga kaya kasebut ing ngisor iki.

"Ya Gusti, aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Padha ngapura Aku, Gusti. Aku nampa Yesus minangka Juruwilujeng kawula. Kawula pitados dhumateng Paduka minangka Gustiku. Matur suwun kanggo nyimpen kula. Ing jeneng Yesus, Amen. "

Yen sampeyan durung nate nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi, nanging saiki wis nampa dheweke sawise maca undhangan iki, sumangga kita ngerti. Kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

Surat Cinta Saka Gusti Yesus

Aku takon marang Gusti Yesus: "Kowe tresna banget marang Aku?" Atur wangsulane: "Tebih saking punika!" Sarta mundhut tangane lan seda. Ninggalake kanggo kula, wong dosa sing tiba! Dheweke seda kanggo sampeyan uga.

***

Wengi sadurungku mati, sampeyan ana ing pikiranku. Carane aku kepengin duwe hubungan karo sampeyan, kanggo nglampahi kalanggengan karo sampeyan ing swarga. Nanging dosa dipisahake saka Aku lan RamaKu. A kurban getih resik dibutuhake kanggo bayaran dosa panjenengan.

Wektu wis teka nalika aku kudu nguripake uripku kanggo kowe. Kanthi ati sing abot, aku menyang taman kanggo ndedonga. Ing ngatasé nyawa, aku ngetokake, kaya mangkene, nandhang getih nalika aku sesambat marang Gusti Allah ... "... O Bapakku, yen bisa, cangkem iki bisa mili saka aku, nanging ora kaya aku, nanging arep. "~ Matius 26: 39

Nalika aku ana ing kebon, para prajurit teka nyekel Aku sanajan aku ora salah. Padha nggawa Ingsun ana ing ngarepe Pilatus. Aku ngadeg ana ing ngarepe wong-wong kang dakajakake. Banjur Pilatus mundhut Aku lan nggecek Aku. Lererations ngethok jero menyang sandi bali minangka aku njupuk beating kanggo sampeyan. Banjur para prajurit banjur nyelehake aku, lan nggawa jubah wungu marang aku. Padha damel makutha eri ing endhiku. Darah mengalir mudhun sandi Wayahe ... ora ana kaendahan sing sampeyan kudu kepéngin Aku.

Banjur para prajurit banjur ngunekake Ingsun, pangucape: "Heh, ratune wong Yahudi! Wong-wong mau padha ngirid Aku ana ing ngarepe wong akeh, padha nguwuh: "Kasaliba karana Panjenengane. Crucify Him. "Aku ngadeg ana ing kana, kanthi sedhih, getih, bruised lan diantemi. Palungguh IRatu ngardi dosa-dosan semetone, tur malantaran dosa-dosan ragane. Ditolak lan ditolak wong.

Pilatus kepéngin nglepas Aku, nanging mènèhi kekuwatan marang wong akèh. "Njupukana Panjenengane lan saliben, sabab Aku ora nemu salah apa-apa ana ing wong iku." Atur wangsulane: Banjur ngluwari Aku supaya disalib.

Sampeyan wis ana ing atiku nalika aku nggawa Aku ngliwati gunung sing sepi menyang Golgota. Aku ambruk ngisor bobot. Aku tresna banget marang kowé, lan nglakoni kersané RamaKu kang wis maringi kekuwatan marang aku supaya bisa ngetokake kuwasa. Ana, aku nglairake sedhihmu lan aku nggawa kesandhungmu nyedhiyakake uripku kanggo dosa saka manungsa.

Prajurit-prajurit sneered ngetokake palu abot saka palu sing nyopir kuku kanthi jero menyang tangan lan sikilku. Tresna kanggo ngrusuhi dosa panjenengan kanggo salib, aja nganti ditangani maneh. Wong-wong padha ngojok-ojoki Aku lan ninggal Aku nganti mati. Nanging, dheweke ora nyekel uripku. Aku seneng banget.

Langit dadi ireng. Malah srengenge mandheg. Kula badan wracked karo pain njerit njupuk bobot saka dosa lan nglairake iku paukuman supaya bebendune Gusti Allah bisa wareg.

Nalika kabeh wis rampung. Aku wis netepi RohingSun ana ing tangane RamaKu, lan nyuwil-nyuwil pangandikaningSun, "Ingsun wus rampung." Aku banjur sujud nyembah lan nyembah.

Aku tresna sampeyan ... Yesus.

"Katresnan gedhe ora ana sing ngluwihi iki, supaya wong nylametaké nyawané kanggo kanca-kancané." ~ Yohanes 15: 13

Duh gusti,

Apa sampeyan duwe jaminan yen sampeyan mati sampeyan bakal ana ing ngarsane Sang Yehuwah ing swarga? Pati kanggo wong percaya iku mung minangka lawang sing mbukak menyang urip langgeng.

Sing turu ing Gusti Yesus bakal ketemu karo wong sing dikasihi ing swarga. Wong-wong sing wis sampeyan lebokake ing kuburan kanthi nangis, sampeyan bakal ketemu maneh kanthi bungah! Oh, ndeleng eseme lan ngrasakake tutul ... ora bakal pisah maneh!

Nanging, yen sampeyan ora precaya marang Pangeran, sampeyan bakal neraka. Ora ana cara sing nyenengake kanggo ngucapake.

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

"Manawa kowe ngakoni kalawan tuturmu Gusti Yesus lan pracaya atimu yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." ~ Roma 10: 9

Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

Bengi iki, yen sampeyan kepéngin nampa peparinge urip langgeng, sampeyan kudu pracaya dhisik marang Gusti. Sampeyan kudu nyuwun pangapunten dosanira lan ngandel marang Gusti. Kanggo dadi wong sing percaya ing Gusti, njaluk urip langgeng. Ana siji dalan menyang swarga, lan iku liwat Gusti Yesus. Iku rencana apik saka kawilujengan Gusti Allah.

Sampeyan bisa miwiti sesambungan pribadi karo Panjenengane kanthi ndedonga saka ati panjenengan minangka pandonga kaya kasebut ing ngisor iki.

"Ya Gusti, aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Padha ngapura Aku, Gusti. Aku nampa Yesus minangka Juruwilujeng kawula. Kawula pitados dhumateng Paduka minangka Gustiku. Matur suwun kanggo nyimpen kula. Ing jeneng Yesus, Amen. "

Yen sampeyan durung nate nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi, nanging saiki wis nampa dheweke sawise maca undhangan iki, sumangga kita ngerti. Kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

Undangan kanggo Nampa Kristus

Dear Soul,

Dina iki dalan bisa uga katon tajem, lan sampeyan aran piyambak. Wong sing dipercaya wis ngrasakake sampeyan. Gusti Allah mirsani luhamu. Panjenengane ngrasa nyiksa. Panjenenganipun kepéngin nyenengaké panjenengan, amarga Panjenengané iku kanca sing luwih cedhak katimbang sadulur.

Gusti Allah tresna sampeyan supaya Panjenengane ngongkon mung Putra, Yesus, supaya mati ing panggonane. Panjenengane bakal paring pangapurane tumrap sakehing dosa kang sira lakoni, yen sira gelem ninggalake dosamu lan mratobat.

Mungkin sampeyan rumangsa, "Dheweke ora bakal ngapura dosanku amarga dheweke gedhe banget. Sampeyan ora ngerti dosa-dosan sing wis dilakoni, aku lali banget saka tresnane. "

Aku ngerti pikirane sampeyan, ragamu. Aku uga felt ora pantes lan ora pantes saka katresnan. Aku ngadeg ing sikil salib sing nyuwun sih-piwelas, nanging kuwi sih-rahmate Gusti Allah kita.

Kitab Suci ngandika, "... Aku teka ora nelpon wong mursid, nanging wong dosa supaya mratobat." ~ Mark 2: 17b

Nyawa, sing kalebu sampeyan lan kula.

Ora ana barang sing bisa ditampik, nanging sih-rahmate Gusti Allah tetep luwih gedhe. Dene wong-wong sing ora duwe isin, dheweke teka kanggo nylametake. Dheweke bakal nggayuh tangane kanggo njaga awakmu.

Kanthi atimu sumungkem, matura marang Gusti:

"Aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Ngapura kula, Gusti. "

Mungkin sampeyan kaya wong dosa sing tiba. Dheweke teka marang Gusti Yesus, dheweke ngerti yen dheweke bisa nylametake dheweke. Kanthi luhune ngubengi raine, dheweke wiwit ngumbah sikil karo nangis, lan ngusapi nganggo rambut. Panjenenganipun ngandika, "Dosa-dosané, sing akèh, wis diapura ..." Jiwa, bisa Panjenengan pitutur sing sampeyan iki bengi?

Sampeyan bisa uga netesake luh nalika sampeyan ngobrol karo dheweke. Mungkin sampeyan wis nonton pornografi lan rumangsa isin, utawa wis laku jina lan pengin diapura. “Aja nyingkirake aku saka ing ngarsane. Ngapunten kalepatan ingkang sampun kula tindakaken.” Sampeyan minangka guilty kaya dheweke, nanging Gusti Yesus sing padha ngapura dheweke uga bakal ngapura sampeyan bengi iki.

Siji dina sampeyan bakal ngadeg sadurunge Gusti, transparent ing ngarsane. Buku-buku ing uripmu bakal kabuka kanggo dihukum. Saben panginten ... saben tembung ... saben motif pikiran sampeyan bakal dicethakaké ana ing pepadhang pepadhang. Apa sing bakal kok ucapake ana ing ngarsane? Kandhamu marang Pangéran: "Aku wis ngalami kacingkrangan uripku, aku pengin diapura." Gusti Allah mirsani atimu, ragamu. Manawa, sampeyan milih salah, nanging Panjenengane tetep tresna sampeyan!

Mungkin sampeyan mikir babagan menehi urip kanggo Kristus, nanging sijine dadi siji alasan utawa liyane. "Dina iki, manawa kowe bakal krungu swaraning atine, atimu aja kokpateni." ~ Ibrani 4: 7b

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

"Yen sampeyan ngaku kanthi tutuk yen Gusti Yesus, lan yen precaya ing sajroning ati, manawa Gusti Allah wis mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, sampeyan bakal slamet." ~ Rum 10: 9

Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

Duh gusti,

Apa sampeyan duwe jaminan yen sampeyan mati sampeyan bakal ana ing ngarsane Sang Yehuwah ing swarga? Pati kanggo wong percaya iku mung minangka lawang sing mbukak menyang urip langgeng.

Sing turu ing Gusti Yesus bakal ketemu karo wong sing dikasihi ing swarga. Wong-wong sing wis sampeyan lebokake ing kuburan kanthi nangis, sampeyan bakal ketemu maneh kanthi bungah! Oh, ndeleng eseme lan ngrasakake tutul ... ora bakal pisah maneh!

Nanging, yen sampeyan ora precaya marang Pangeran, sampeyan bakal neraka. Ora ana cara sing nyenengake kanggo ngucapake.

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

"Manawa kowe ngakoni kalawan tuturmu Gusti Yesus lan pracaya atimu yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." ~ Roma 10: 9

Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

Bengi iki, yen sampeyan kepéngin nampa peparinge urip langgeng, sampeyan kudu pracaya dhisik marang Gusti. Sampeyan kudu nyuwun pangapunten dosanira lan ngandel marang Gusti. Kanggo dadi wong sing percaya ing Gusti, njaluk urip langgeng. Ana siji dalan menyang swarga, lan iku liwat Gusti Yesus. Iku rencana apik saka kawilujengan Gusti Allah.

Sampeyan bisa miwiti sesambungan pribadi karo Panjenengane kanthi ndedonga saka ati panjenengan minangka pandonga kaya kasebut ing ngisor iki.

"Ya Gusti, aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Padha ngapura Aku, Gusti. Aku nampa Yesus minangka Juruwilujeng kawula. Kawula pitados dhumateng Paduka minangka Gustiku. Matur suwun kanggo nyimpen kula. Ing jeneng Yesus, Amen. "

Yen sampeyan durung nate nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi, nanging saiki wis nampa dheweke sawise maca undhangan iki, sumangga kita ngerti. Kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

Iman lan Bukti

Apa sampeyan wis nimbang-nimbang apa ana kekuwatan sing luwih dhuwur? Kekuwatan sing nggawe Semesta lan kabeh sing ana. Kekuwatan sing ora nggawa apa-apa lan nggawe bumi, langit, banyu, lan makhluk urip? Saka endi tanduran paling gampang? Makhluk sing paling rumit… manungsa? Aku berjuang karo pitakon kasebut pirang-pirang taun. Aku golek jawaban ing ilmu pengetahuan.

Manawa wangsulan kasebut bisa ditemokake liwat panelitian bab-bab kasebut ing saubenge sing gumun lan mistis tumrap kita. Jawaban kasebut kudu ana ing bagean paling sethithik ing saben makhluk lan perkara. Atom! Intine urip kudu ditemokake ing kana. Ora. Ora ditemokake ing bahan nuklir utawa elektron sing muter. Ora ana ing ruang kosong sing nggawe kabeh perkara sing bisa disentuh lan dideleng.

Wis pirang-pirang ewu taun iki digoleki lan ora ana sing nemokake inti urip ing bab-bab umum ing sekitar kita. Aku ngerti kudu ana kekuwatan, kekuwatan, sing nindakake kabeh ing sakupenge. Apa Gusti Allah? Oke, kenapa dheweke ora mung ngungkapake awake dhewe? Nopo mboten? Yen kekuwatan iki minangka Gusti Allah sing urip, kenapa kabeh misteri kasebut? Apa ora logis yen Dheweke ujar, Oke, aku iki. Aku nindakake kabeh iki. Saiki urusana wae. ”

Nganti ketemu karo wong wadon khusus sing ora gelem sinau Alkitab, mula aku ora ngerti bab iki. Wong-wong ing kana sinau Kitab Suci lan aku mikir mesthine kudu golek barang sing padha karo aku, nanging durung bisa nemokake. Pimpinan klompok kasebut maca wacana ing Kitab Suci sing ditulis dening wong sing biyen sengit karo wong Kristen nanging diganti. Diganti kanthi cara sing luar biasa. Jenenge yaiku Paulus lan dheweke nulis,

Kanggo sih-rahmat, sampeyan bakal disimpen kanthi pracaya; lan dudu dudu awakmu dhewe: iku nugrahaning Allah: dudu saka tumindak, aja nganti ana wong kang umuk. " ~ Efesus 2: 8-9

Tembung-tembung "sih-rahmat" lan "iman" iku narik aku. Apa sejatine tegese? Mau bengi dheweke njaluk aku nonton film, mesthi dheweke ngapusi aku menyang film Kristen. Ing pungkasan acara kasebut ana pesen singkat saka Billy Graham. Ing kene dheweke, bocah tani saka North Carolina, nerangake apa sejatine perjuanganku wiwit saiki. Dheweke ujar, "Sampeyan ora bisa nerangake Tuhan kanthi ilmiah, filosofis, utawa kanthi cara intelektual liyane. "Sampeyan mung kudu yakin yen Gusti Allah nyata.

Sampeyan kudu precaya manawa apa sing dikandhakake dening Gusti Yesus, nuli katulis ing Kitab Suci. Dheweke nitahake langit lan bumi, yen nitahake tanduran lan kewan, yen Dheweke ngucapake kabeh mau dadi ana kaya sing katulis ing buku Purwaning Dumadi ing Kitab Suci. Dheweke nyipta nafas dadi wujud tanpa urip lan dadi manungsa. Dheweke kepengin duwe hubungan sing luwih raket karo wong sing diciptakake, mula wujud manungsa sing Putraning Allah lan rawuh ing bumi lan urip bebarengan karo kita. Wong iki, Yesus, mbayar utang dosa kanggo wong-wong sing bakal precaya, yen disalib ing kayu salib.

Kepiye gampang banget? Mung pracaya? Apa sampeyan yakin manawa kabeh iki kasunyatan? Aku bengi mulih lan turu sithik. Aku gelut karo masalah sing diparingi Gusti Allah - liwat iman sing percaya. Yen Dheweke dadi kekuwatan, inti saka urip lan titah kabeh sing ana lan ana. Banjur Dheweke marani aku. Aku ngerti yen aku kudu percaya. Merga saka sih-rahmaté Gusti Allah, nuli nuduhake katresnané marang aku. Dheweke minangka wangsulan lan dheweke ngutus Putra ontang-anting, Yesus, mati kanggo aku supaya aku bisa precaya. Yen aku bisa hubungan karo Dheweke. Dheweke ngungkapake awake dhewe ing wektu kasebut.

Aku nelpon dheweke kanggo ngandhani yen aku saiki wis ngerti. Saiki aku percaya lan kepengin masrahake nyawaku marang Sang Kristus. Dheweke ngandhani yen dheweke ndedonga supaya aku ora turu nganti iman lan percaya marang Gusti Allah. Uripku diganti selawase. Ya, selawase, amarga saiki aku bisa ngarep-arep ngenteni kalanggengan ing papan sing apik sing diarani swarga.

Aku ora prelu mikir maneh bukti sing mbuktekake manawa Yesus bisa mlaku ana ing banyu, utawa Segara Abang bisa misah supaya wong Israel bisa liwat, utawa ana rolas kedadeyan liyane sing kayane ora bisa ditulis ing Kitab Suci.

Gusti Allah wis mbuktekake Dheweke bola-bali sajrone uripku. Dheweke uga bisa mbukak awake dhewe. Yen sampeyan golek bukti yen ana, takon marang dheweke supaya diwartakake. Tindakake kapercayan kasebut nalika isih bocah, lan percaya tenan marang Panjenengane. Bukak awakmu dhewe kanggo tresnane kanthi iman, dudu bukti.

Duh gusti,

Apa sampeyan duwe jaminan yen sampeyan mati sampeyan bakal ana ing ngarsane Sang Yehuwah ing swarga? Pati kanggo wong percaya iku mung minangka lawang sing mbukak menyang urip langgeng.

Sing turu ing Gusti Yesus bakal ketemu karo wong sing dikasihi ing swarga. Wong-wong sing wis sampeyan lebokake ing kuburan kanthi nangis, sampeyan bakal ketemu maneh kanthi bungah! Oh, ndeleng eseme lan ngrasakake tutul ... ora bakal pisah maneh!

Nanging, yen sampeyan ora precaya marang Pangeran, sampeyan bakal neraka. Ora ana cara sing nyenengake kanggo ngucapake.

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

"Manawa kowe ngakoni kalawan tuturmu Gusti Yesus lan pracaya atimu yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." ~ Roma 10: 9

Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

Bengi iki, yen sampeyan kepéngin nampa peparinge urip langgeng, sampeyan kudu pracaya dhisik marang Gusti. Sampeyan kudu nyuwun pangapunten dosanira lan ngandel marang Gusti. Kanggo dadi wong sing percaya ing Gusti, njaluk urip langgeng. Ana siji dalan menyang swarga, lan iku liwat Gusti Yesus. Iku rencana apik saka kawilujengan Gusti Allah.

Sampeyan bisa miwiti sesambungan pribadi karo Panjenengane kanthi ndedonga saka ati panjenengan minangka pandonga kaya kasebut ing ngisor iki.

"Ya Gusti, aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Padha ngapura Aku, Gusti. Aku nampa Yesus minangka Juruwilujeng kawula. Kawula pitados dhumateng Paduka minangka Gustiku. Matur suwun kanggo nyimpen kula. Ing jeneng Yesus, Amen. "

Yen sampeyan durung nate nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi, nanging saiki wis nampa dheweke sawise maca undhangan iki, sumangga kita ngerti. Kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

Swarga - Ngarep Kita Langgeng

Manggon ing jagat sing tiba iki kanthi nandhang kasangsaran, kuciwa lan panandhang, kita kepéngin swarga! Mripat kita terus munggah nalika roh kita mbengkokaken ing omah kita langgeng ing kamulyan sing Gusti piyambak wis nyawisake kanggo wong sing tresna marang.

Gusti wis ngrencanakake bumi sing anyar dadi luwih ayu, ora bisa kita bayangke. "Mripat durung weruh, utawa kuping dirungokake utawa ora mlebu ing ati manungsa, samubarang sing wis disiapake dening Gusti Allah."

“Ara-ara samun lan ara-ara samun bakal bungah; lan ara-ara samun bakal bungah lan kembang kaya kembang mawar. Bakal mekar banget, lan bakal bungah kanthi nyanyi ... ~ Yesaya 35: 1-2

"Banjur mripate wong wuta bakal kabuka, lan kupinge budheg bakal kabukak. Banjur wong lumpuh bakal mlumpat kaya kancil, lan ilate wong bisu padha surak-surak; amarga ing ara-ara samun bakal ana banyu metu, lan kali bakal ana ing ara-ara samun. " ~ Yésaya 35: 5-6

"Lan wong-wong sing ditebus saka Pangeran Yehuwah bakal bali maneh, lan bakal tekan ing Sion kanthi nyanyian lan kasenengan tanpa wates ing endhas: dheweke bakal entuk kabungahan lan rasa seneng, lan kasusahan lan desahan bakal minggat." ~ Yésaya 35:10

Apa sing bakal kita gunakake ing ngarsane? Oh, luh sing bakal mili nalika kita ndeleng tangan lan sikil kuku kuku! Kahanan sing ora mesthi bakal dingerteni kanggo kita, nalika kita ndeleng Juruslamet kita adhepan.

Paling akeh kita bakal weruh! Kita bakal weruh kamulyané! Panjenengane bakal madhangi kaya srengenge ing sinar murni, minangka Panjenenganipun nampi kita ing kamulyan.

Kita bakal dadi putrane, dijupuk menyang panggonan sing luwih apik. Hubungan kita bakal murni lan sehat, ngrungokake kabeh tembung sing mili saka lambene nalika kita bakal bebarengan ing kamulyan.

"Ngandika, kita yakin, lan luwih seneng ora ana ing awak, lan bakal ana ing ngarsane Pangeran." ~ 2 Korinta 5: 8

"Lan aku Yohanes weruh kutha suci, Yérusalèm anyar, tumurun saka swarga saka ing Allah, disiapake kaya pangantene sing dihiasi kanggo garwane. ~ Wahyu 21: 2

… ”Lan dheweke bakal urip bareng karo wong-wong mau, lan dheweke bakal dadi umate, lan Gusti Allah bakal nunggil karo dheweke, lan bakal dadi Allahe.” ~ Wahyu 21: 3b

"Lan dheweke bakal ndeleng praupane ..." "... lan dheweke bakal mrentah ing salawas-lawase." ~ Wahyu 22: 4a & 5b

"Lan Gusti Allah bakal ngusap kabeh tangis saka mripate; lan ora ana maneh pati, kasusahan, tangis, lan ora ana kasusahan maneh: amarga prekara-prekara sing kepungkur wis sirna. " ~ Wahyu 21: 4

Duh gusti,

Apa sampeyan duwe jaminan yen sampeyan mati sampeyan bakal ana ing ngarsane Sang Yehuwah ing swarga? Pati kanggo wong percaya iku mung minangka lawang sing mbukak menyang urip langgeng.

Sing turu ing Gusti Yesus bakal ketemu karo wong sing dikasihi ing swarga. Wong-wong sing wis sampeyan lebokake ing kuburan kanthi nangis, sampeyan bakal ketemu maneh kanthi bungah! Oh, ndeleng eseme lan ngrasakake tutul ... ora bakal pisah maneh!

Nanging, yen sampeyan ora precaya marang Pangeran, sampeyan bakal neraka. Ora ana cara sing nyenengake kanggo ngucapake.

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

"Manawa kowe ngakoni kalawan tuturmu Gusti Yesus lan pracaya atimu yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." ~ Roma 10: 9

Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

Bengi iki, yen sampeyan kepéngin nampa peparinge urip langgeng, sampeyan kudu pracaya dhisik marang Gusti. Sampeyan kudu nyuwun pangapunten dosanira lan ngandel marang Gusti. Kanggo dadi wong sing percaya ing Gusti, njaluk urip langgeng. Ana siji dalan menyang swarga, lan iku liwat Gusti Yesus. Iku rencana apik saka kawilujengan Gusti Allah.

Sampeyan bisa miwiti sesambungan pribadi karo Panjenengane kanthi ndedonga saka ati panjenengan minangka pandonga kaya kasebut ing ngisor iki.

"Ya Gusti, aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Padha ngapura Aku, Gusti. Aku nampa Yesus minangka Juruwilujeng kawula. Kawula pitados dhumateng Paduka minangka Gustiku. Matur suwun kanggo nyimpen kula. Ing jeneng Yesus, Amen. "

Yen sampeyan durung nate nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi, nanging saiki wis nampa dheweke sawise maca undhangan iki, sumangga kita ngerti. Kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

Sesambetan Kita Ing Swarga

"Nanging aku, para sadulur, aja padha sumelang, bab wong kang padha turu, supaya kowe aja kasusahan kaya wong liya kang ora duwe pangarep-arep. Awit manawa kita padha pracaya, manawa Gusti Yesus wus séda lan tangi maneh, mangkono uga wong kang padha turu ana ing Gusti Yesus, bakal diulungake dening Gusti Allah.

Kanggo Gusti, awaké déwé bakal medun sangka swarga karo swara banter, karo swarané pujangga lan slomprit saka Gusti Allah. Lan sing wis mati ana ing Kristus bakal kawitan wiwitan.

Banjur kita kang isih urip lan bakal ditangkep bareng karo wong-wong mau ana ing mega kanggo nemoni Gusti ing udhara, lan supaya kita bisa tansah ana ing ngarsane Gusti. Mulane padha sregep siji karo sijine. "~ 1 Tesalonika 4: 13-14, 16-18

Akeh wong kepengin weruh yen dheweke nguripake saka kuburan para kekasihe, "Apa kita bakal ngerti kita sing tresna ing swarga"? "Apa kita bakal ndeleng pasuryan maneh"?

Pangeran Yehuwah ngerteni dukane. Panjenenganipun nandhang kasangsaran kita ... Kanggo Panjenenganipun nangis ing kuburan Lazarus kang dikasihi, sanadyan Panjenenganipun wis ngerti yèn Panjenengané bakal mbangkitaké wong mau ing sajrone mèter.

Ana ing kono ana rasa seneng marang kanca-kancane sing dikasihi.

"Aku iki patangen, lan urip: sapa sing pracaya marang Aku, sanadyan wus mati, bakal urip." ~ Yohanes 11: 25

Saiki, kita sedhih kanggo wong sing tiba ing Gusti Yesus, nanging ora minangka wong sing ora duwe pangarep-arep. Kanggo ing wunguné, Gusti Allah bakal nggawa karo wong sing padha turu ing Gusti Yesus. Persahabatan kita sing langgeng. Iku terus ing salawas-lawase.

"Sabab ing wunguné wong-wong iku ora omah-omah, utawa ora diwenehi nikah, nanging kaya para malaékating Allah ing swarga." ~ Matius 22: 3

Sanajan perkawinan kita ing bumi ora bakal tetep ing swarga, sesambetan kita bakal murni lan sehat. Kanggo iku mung potret sing dadi tujuan nganti wong pracaya ing Kristus bakal nikah marang Gusti.

"Lan aku Yohanes nyumurupi kutha suci, Yerusalem Anyar, teka mudhun saka Gusti Allah saka ing swarga, disiapake minangka putri dihias kanggo bojone.

Lan aku krungu swara gedhe saka swarga mangkene: "Lah, Kémah Suci Gusti Allah ana karo manungsa, lan Panjenengane bakal manggon karo wong-wong mau, lan bakal dadi umate, lan Gusti Allah piyambak bakal karo wong-wong mau, lan dadi Gusti Allah.

Lan Gusti Allah bakal ngusapi eluh kabeh saka mripatmu; lan ora bakal ana pati, ora bakal tangine, utawa tangis, lan ora bakal ana maneh kasusahan, amarga sing dhisik bakal sirna. "~ Wahyu 21: 2

Duh gusti,

Apa sampeyan duwe jaminan yen sampeyan mati sampeyan bakal ana ing ngarsane Sang Yehuwah ing swarga? Pati kanggo wong percaya iku mung minangka lawang sing mbukak menyang urip langgeng.

Sing turu ing Gusti Yesus bakal ketemu karo wong sing dikasihi ing swarga. Wong-wong sing wis sampeyan lebokake ing kuburan kanthi nangis, sampeyan bakal ketemu maneh kanthi bungah! Oh, ndeleng eseme lan ngrasakake tutul ... ora bakal pisah maneh!

Nanging, yen sampeyan ora precaya marang Pangeran, sampeyan bakal neraka. Ora ana cara sing nyenengake kanggo ngucapake.

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

"Manawa kowe ngakoni kalawan tuturmu Gusti Yesus lan pracaya atimu yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." ~ Roma 10: 9

Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

Bengi iki, yen sampeyan kepéngin nampa peparinge urip langgeng, sampeyan kudu pracaya dhisik marang Gusti. Sampeyan kudu nyuwun pangapunten dosanira lan ngandel marang Gusti. Kanggo dadi wong sing percaya ing Gusti, njaluk urip langgeng. Ana siji dalan menyang swarga, lan iku liwat Gusti Yesus. Iku rencana apik saka kawilujengan Gusti Allah.

Sampeyan bisa miwiti sesambungan pribadi karo Panjenengane kanthi ndedonga saka ati panjenengan minangka pandonga kaya kasebut ing ngisor iki.

"Ya Gusti, aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Padha ngapura Aku, Gusti. Aku nampa Yesus minangka Juruwilujeng kawula. Kawula pitados dhumateng Paduka minangka Gustiku. Matur suwun kanggo nyimpen kula. Ing jeneng Yesus, Amen. "

Yen sampeyan durung nate nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi, nanging saiki wis nampa dheweke sawise maca undhangan iki, sumangga kita ngerti. Kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

Ngatasi Ketagihan Pornografi

Dheweke nggawa kula munggah uga metu saka
jugangan nggegirisi, metu saka lempung lempung,
lan sikilku ing dhuwur watu,
lan netepake tindakku.

Jabur 40: 2

Dear Soul,
Gusti Allah tresna banget marang kowé nganti ngutus Putrané Yésus kanggo seda kanggo dosa-dosamu. Dosa iku nalika sampeyan ora manut marang Gusti Allah. Mungkin sampeyan rumangsa ora bakal ngapura dosa-dosa sampeyan amarga dosa-dosane gedhe banget, mula sampeyan wis nyimpang saka katresnane.

Kitab Suci ngandika, "...Aku teka ora kanggo nimbali wong mursid, nanging wong dosa supaya mratobat." Markus 2:17b

Nyawa, sing kalebu sampeyan lan kula.

Ora ketompo carane adoh sampeyan wis tiba, sih-rahmaté Gusti Allah isih luwih. Jiwa sing reged lan putus asa Dheweke teka kanggo nylametake. Panjenengané bakal ngangkat tangané kanggo nyekel tanganmu.

Gusti Allah kepengin duwe hubungan pribadi karo sampeyan, lan nglampahi kalanggengan karo sampeyan ing swarga.

Duh gusti,

Apa sampeyan duwe jaminan yen sampeyan mati sampeyan bakal ana ing ngarsane Sang Yehuwah ing swarga? Pati kanggo wong percaya iku mung minangka lawang sing mbukak menyang urip langgeng.

Sing turu ing Gusti Yesus bakal ketemu karo wong sing dikasihi ing swarga. Wong-wong sing wis sampeyan lebokake ing kuburan kanthi nangis, sampeyan bakal ketemu maneh kanthi bungah! Oh, ndeleng eseme lan ngrasakake tutul ... ora bakal pisah maneh!

Nanging, yen sampeyan ora precaya marang Pangeran, sampeyan bakal neraka. Ora ana cara sing nyenengake kanggo ngucapake.

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

"Manawa kowe ngakoni kalawan tuturmu Gusti Yesus lan pracaya atimu yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." ~ Roma 10: 9

Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

Bengi iki, yen sampeyan kepéngin nampa peparinge urip langgeng, sampeyan kudu pracaya dhisik marang Gusti. Sampeyan kudu nyuwun pangapunten dosanira lan ngandel marang Gusti. Kanggo dadi wong sing percaya ing Gusti, njaluk urip langgeng. Ana siji dalan menyang swarga, lan iku liwat Gusti Yesus. Iku rencana apik saka kawilujengan Gusti Allah.

Sampeyan bisa miwiti sesambungan pribadi karo Panjenengane kanthi ndedonga saka ati panjenengan minangka pandonga kaya kasebut ing ngisor iki.

"Ya Gusti, aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Padha ngapura Aku, Gusti. Aku nampa Yesus minangka Juruwilujeng kawula. Kawula pitados dhumateng Paduka minangka Gustiku. Matur suwun kanggo nyimpen kula. Ing jeneng Yesus, Amen. "

Yen sampeyan durung nate nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi, nanging saiki wis nampa dheweke sawise maca undhangan iki, sumangga kita ngerti. Kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

Night Night of the Soul

Oh, wengi peteng ndedonga, nalika kita nggantungake swara kita ing jaring lan manggih kabungahan mung ana ing Gusti!

Pamisahan iki sedhih. Sapa ing antarane kita ora duwe rasa tresna marang wong sing dikasihi, utawa ora merasakake dukane nalika lagi ngresiki tangan lan ngancani kanca-kanca lan para sahabat ing salawas-lawase, kanggo mbantu kita ngalami kesulitan urip?

Akeh sing ngliwati lebak nalika maca iki. Sampeyan bisa ngandhani, wis ilang kanca lan saiki ngalami rasa bingung, ngelingi carane sampeyan bakal nangani jam sepi ing ngarep.

Kita ora nganggep ora ana apa-apa ing ati kita, nalika wong sing dikasihi dijupuk saka kita.

Dadi dijupuk saka sampeyan kanggo wektu sing cedhak ing ngarsane, ora ana ing atine ... We are homesick kanggo swarga lan antisipasi reuni kita sing tresna minangka kita dawa kanggo panggonan sing luwih apik.

Wong sing melu seneng banget. Ora gampang dileboni. Kanggo wong-wong mau ana kritik sing njalari kita, panggonan-panggonan sing wis menehi kita comfort, kunjungan sing wis menehi kita kabungahan. We terus kanggo apa sing larang regane nganti dijupuk saka kita asring karo kesengsem jiwo.

Kadhangkala kasangsaran kasebut nyedhaki kita kaya ombak samodra nyebrangi jiwa kita. Kita nglindhungi saka pain, nemokake papan ing sangisore swiwine Gusti.

Kita bakal ilang dhéwé ing lembah kesedihan yen ora kanggo tangan Pangon kita kanggo nuntun kita liwat bengi dawa lan kesepian. Ing wengi peteng ing nyawa Panjenengane iku Pengayoman kita, Presensi Tresna sing nyedhaki kita lan ing kasangsaran kita.

Kanthi saben luh kang tiba, kesedihan nudges kita pandhita menyang swarga, ing ngendi ora pati, utawa kasusahan, utawa luh bakal tiba. Mung tangis sajrone wayah bengi, nanging bungah ing wayah esuk. Panjenenganipun narik kawigatosan kita ing wekdal ingkang sami.

Liwat mata teary kita antisipasi reuni kita sing nyenengake nalika kita bakal bebarengan karo para kekasih kita ing Gusti.

Ing jaman mbiyen, nyawane nyawamu bakal ngilangake luh, nanging atine, durung tekan omah. Rasa ati sampeyan mung bakal ngetokake hubungan sampeyan karo Gusti. Sing ora mungkin yen sampeyan ora mlaku liwat lembah kesed.

"Rahayu wong kang padha sedhih, awit bakal padha kalipur." ~ Matius 5: 4

Muga-muga Pangéran mberkahi kowé lan netepaké kowé sedina muput, nganti kowé ana ing ngarsané Pangéran ana ing swarga.

Duh gusti,

Apa sampeyan duwe jaminan yen sampeyan mati sampeyan bakal ana ing ngarsane Sang Yehuwah ing swarga? Pati kanggo wong percaya iku mung minangka lawang sing mbukak menyang urip langgeng.

Sing turu ing Gusti Yesus bakal ketemu karo wong sing dikasihi ing swarga. Wong-wong sing wis sampeyan lebokake ing kuburan kanthi nangis, sampeyan bakal ketemu maneh kanthi bungah! Oh, ndeleng eseme lan ngrasakake tutul ... ora bakal pisah maneh!

Nanging, yen sampeyan ora precaya marang Pangeran, sampeyan bakal neraka. Ora ana cara sing nyenengake kanggo ngucapake.

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

"Manawa kowe ngakoni kalawan tuturmu Gusti Yesus lan pracaya atimu yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." ~ Roma 10: 9

Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

Bengi iki, yen sampeyan kepéngin nampa peparinge urip langgeng, sampeyan kudu pracaya dhisik marang Gusti. Sampeyan kudu nyuwun pangapunten dosanira lan ngandel marang Gusti. Kanggo dadi wong sing percaya ing Gusti, njaluk urip langgeng. Ana siji dalan menyang swarga, lan iku liwat Gusti Yesus. Iku rencana apik saka kawilujengan Gusti Allah.

Sampeyan bisa miwiti sesambungan pribadi karo Panjenengane kanthi ndedonga saka ati panjenengan minangka pandonga kaya kasebut ing ngisor iki.

"Ya Gusti, aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Padha ngapura Aku, Gusti. Aku nampa Yesus minangka Juruwilujeng kawula. Kawula pitados dhumateng Paduka minangka Gustiku. Matur suwun kanggo nyimpen kula. Ing jeneng Yesus, Amen. "

Yen sampeyan durung nate nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi, nanging saiki wis nampa dheweke sawise maca undhangan iki, sumangga kita ngerti. Kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

Tungku Pati

"Saiki ora ana paukuman sing katon bungah, nanging nglarani ... Amarga Gusti Allah ngukum sapa sing ditresnani, lan nggegirisi saben putra sing ditampa." ~ Ibrani 12:11a, 12:6

***

Tungku kasangsaran! Carane lara lan ndadekake kita lara. Ing kono Yéhuwah nglatih awaké dhéwé kanggo perang. Ing kana kita sinau ndedonga.

Ana ing kono Gusti Allah nunggal karo kita lan ngumumake marang kita sing bener. Ana ing pundi Panjenenganipun narik kawigatosan kita lan ngobong dosa ing gesang kita.

Ana ing kono, ing pawon, kita nyelehake bantal kita kalawan nangis nalika kesengsem jiwa kita nguwuh-uwuh marang Panjenengane, "Dhuh Pangeran, manawi saged, cangkemipun mandhap saking kula: niku boten, nanging karsa Paduka kalampahan. "

Ana ing kono dheweke nggunakake kegagalan kanggo nyiapake kita kanggo karya-karyane. Ana ing pawon, nalika kita ora duwe apa-apa, nalika kita ora duwe lagu ing wayah wengi.

Punika wonten ingkang kita saenipun kados gesang kita punika nalika saben bab ingkang kita nikmati dipundadosaken saking kita. Iku banjur kita wiwiti sumurup yen kita ana ing sangisoring swiwining Pangeran. Dheweke bakal ngurus kita.

Ing kana kita asring gagal ngerteni karya sing didhelikake Gusti ing jaman kita sing paling tandus. Ing kono, ing pawon, ora ana luh sing dibuwang nanging ngrampungake tujuane ing urip kita.

Ing kono Panjenengane nenun benang ireng menyang tapestry urip kita. Ana ing kono Panjenengane ndhawuhake manawa samubarang kabeh bisa mujudake kabecikan tumrap wong kang padha tresna marang Panjenengane.

Ana ing kono kita bisa dadi nyata karo Gusti Allah, nalika kabeh liyane wis ngandika lan rampung. "Sanadyan dheweke mateni aku, nanging aku bakal ngandel marang dheweke." Nalika kita gugur saka urip iki, lan manggon ing cahya saka kekekalan teka.

Ing kono Panjenengane ndudohake telenging katresnan kang diduwèni marang kita, ”Amarga aku ngira, yèn kasangsaran ing jaman saiki iki ora pantes dibandhingake karo kamulyan sing bakal dicethakaké ana ing kita.” ~ Rum 8:18

Ing kana, ing pawon, kita ngerti "Amarga kasangsaran kita sing entheng, sing mung sedhela, ndadekake kita kamulyan sing luwih gedhe lan langgeng." ~ 2 Korinta 4:17

Ing kono kita tresna marang Gusti Yesus lan ngormati jerone omah sing langgeng, ngerti yen kasangsaran ing jaman kepungkur ora bakal nyebabake kita lara, nanging luwih seneng nambah kamulyane.

Iku nalika kita metu saka pawon sing spring wiwit blossom. Sawise ngurangi kita nangis, kita nyawisake dungane cair sing nyentuh atine Gusti Allah.

Wonten ing ngriku kita sami netesaken luh syafaat ingkang boten badhe dipunlalekaken dening Gusti. "Sapa sing metu lan nangis, nggawa wiji sing larang regane, mesthi bakal teka maneh kanthi bungah, nggawa bentelan." ~ Jabur 126:6

"... nanging kita padha gumunggung ing kasangsaran uga: ngerti yen kasangsaran kudu sabar; lan sabar, pengalaman; lan pengalaman, pangarep-arep. "~ Roma 5: 3-4

Duh gusti,

Apa sampeyan duwe jaminan yen sampeyan mati sampeyan bakal ana ing ngarsane Sang Yehuwah ing swarga? Pati kanggo wong percaya iku mung minangka lawang sing mbukak menyang urip langgeng.

Sing turu ing Gusti Yesus bakal ketemu karo wong sing dikasihi ing swarga. Wong-wong sing wis sampeyan lebokake ing kuburan kanthi nangis, sampeyan bakal ketemu maneh kanthi bungah! Oh, ndeleng eseme lan ngrasakake tutul ... ora bakal pisah maneh!

Nanging, yen sampeyan ora precaya marang Pangeran, sampeyan bakal neraka. Ora ana cara sing nyenengake kanggo ngucapake.

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

"Manawa kowe ngakoni kalawan tuturmu Gusti Yesus lan pracaya atimu yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." ~ Roma 10: 9

Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

Bengi iki, yen sampeyan kepéngin nampa peparinge urip langgeng, sampeyan kudu pracaya dhisik marang Gusti. Sampeyan kudu nyuwun pangapunten dosanira lan ngandel marang Gusti. Kanggo dadi wong sing percaya ing Gusti, njaluk urip langgeng. Ana siji dalan menyang swarga, lan iku liwat Gusti Yesus. Iku rencana apik saka kawilujengan Gusti Allah.

Sampeyan bisa miwiti sesambungan pribadi karo Panjenengane kanthi ndedonga saka ati panjenengan minangka pandonga kaya kasebut ing ngisor iki.

"Ya Gusti, aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Padha ngapura Aku, Gusti. Aku nampa Yesus minangka Juruwilujeng kawula. Kawula pitados dhumateng Paduka minangka Gustiku. Matur suwun kanggo nyimpen kula. Ing jeneng Yesus, Amen. "

Yen sampeyan durung nate nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi, nanging saiki wis nampa dheweke sawise maca undhangan iki, sumangga kita ngerti. Kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

Dina terakhir

Banjur para sakabat matur marang Panjenengane, "… Kandhani, kapan kelakon mau bakal kelakon? lan apa bakal dadi pratandha rawuhmu lan pungkasaning jagad?

Gusti Yesus banjur mangsuli pangandikane: “Ati-ati aja nganti ana wong sing ngapusi kowe. Amarga akeh bakal padha teka nganggo jenengKu, lan ujar, Aku iki Kristus; lan bakal ngapusi wong akeh. Lan sampeyan bakal krungu babagan perang lan desas-desus perang, aja nganti kesusu amarga kabeh prekara iki kudu kelakon, nanging pungkasane durung ana.

Bangsa-bangsa bakal padha nglawan bangsa, lan kerajaan bakal nglawan kraton, lan bakal ana paceklik, lindhu lan lindhu ing macem-macem panggonan. Kabeh mau minangka wiwitaning kasusahan. ” ~ Matius 24: 3b-8

"Bakal akeh nabi palsu sing bakal ngapusi wong akeh. Lan amarga duraka bakal akeh, tresnane wong akeh bakal saya adhem. Nanging sapa sing bakal tahan nganti pungkasan, iku bakal slamet.

Lan Injil Kratoning Allah bakal kawartakaké ing salumahing bumi minangka paseksi marang sakèhing bangsa; banjur wekasane bakal teka.” ~ Matius 24:11-14

"Nanging dina lan jam iku, ora ana wong sing ngerti, uga malaekat ing swarga, kajaba mung RamaKu.

Nanging kayadene jaman biyen Nuh, semono uga Putraning Manungsa bakal rawuh. Kaya ing jaman sadurunge banjir, dheweke mangan lan ngombe, omah-omah lan omah-omah, nganti dina Nuh mlebu ing prau, lan ora ngerti nganti tekane banjir, lan mboyong dheweke kabeh. semono uga Putraning Manungsa bakal teka. ” ~ Matius 24: 36-39

”Mulané, siyapna uga kowé, merga ing wektu sing ora dikira Putraning Manungsa bakal rawuh. "~ Matius 24:44

Oh nyawa, apa sampeyan siyap? Apa sampeyan siyap kanggo nemoni Gusti nalika rawuh? Wong sing ora percaya kudu nindakake kegiyatan normal. Dheweke ora bakal ngrungokake peringatane. Bakal padha kasapu kaya ing jamane Nuh. Geni bakal ngobong bumi lan kabeh sing ana ing jerone.

Pangeran bakal rawuh kaya maling ing wayah wengi. Malah para malaékat ing swarga ora ngerti jam mau. Dina Kaslametan bakal ditutup ing salawas-lawase. Akeh sing ora bakal mlebu amarga jenenge ora ditulis ing buku urip.

Dhuh, nyawa, awas piweling sing nyata! Saben dina, ing warta, isine barang sing padha, crita liyane. Perang lan desas-desus perang. Gempa tambah akeh frekuensi lan intensitase. Dina Pangeran wis cedhak. Injil diwartakake ing papan adoh liwat internet. Gusti wis siyap rawuh.

Tanda-tanda anggone nyedhak wis cedhak. Gusti bakal ngobong bumi. Dheweke bakal nggawe swarga anyar lan bumi anyar. Wong duraka bakal diobong, wong sing ora precaya marang Pangeran Yehuwah.

Kitab Suci ujar, "Mlebu ing gerbang sing sempit: amarga gapura amba lan jembar dalane tumuju ing karusakan, lan akeh wong sing mlebu ing dalan dalan: Amarga gerbang sempit, lan sempit dalane , sing ndadekake urip, lan sawetara wong sing bakal nemokake. ” ~ Matius 7: 13-14

Duh gusti,

Apa sampeyan duwe jaminan yen sampeyan mati sampeyan bakal ana ing ngarsane Sang Yehuwah ing swarga? Pati kanggo wong percaya iku mung minangka lawang sing mbukak menyang urip langgeng.

Sing turu ing Gusti Yesus bakal ketemu karo wong sing dikasihi ing swarga. Wong-wong sing wis sampeyan lebokake ing kuburan kanthi nangis, sampeyan bakal ketemu maneh kanthi bungah! Oh, ndeleng eseme lan ngrasakake tutul ... ora bakal pisah maneh!

Nanging, yen sampeyan ora precaya marang Pangeran, sampeyan bakal neraka. Ora ana cara sing nyenengake kanggo ngucapake.

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

"Manawa kowe ngakoni kalawan tuturmu Gusti Yesus lan pracaya atimu yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." ~ Roma 10: 9

Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

Bengi iki, yen sampeyan kepéngin nampa peparinge urip langgeng, sampeyan kudu pracaya dhisik marang Gusti. Sampeyan kudu nyuwun pangapunten dosanira lan ngandel marang Gusti. Kanggo dadi wong sing percaya ing Gusti, njaluk urip langgeng. Ana siji dalan menyang swarga, lan iku liwat Gusti Yesus. Iku rencana apik saka kawilujengan Gusti Allah.

Sampeyan bisa miwiti sesambungan pribadi karo Panjenengane kanthi ndedonga saka ati panjenengan minangka pandonga kaya kasebut ing ngisor iki.

"Ya Gusti, aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Padha ngapura Aku, Gusti. Aku nampa Yesus minangka Juruwilujeng kawula. Kawula pitados dhumateng Paduka minangka Gustiku. Matur suwun kanggo nyimpen kula. Ing jeneng Yesus, Amen. "

Yen sampeyan durung nate nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi, nanging saiki wis nampa dheweke sawise maca undhangan iki, sumangga kita ngerti. Kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

Ana Pangarep-arep

Dear kanca,

Apa sampeyan ngerti sapa Yesus? Gusti Yesus minangka lifeguard spiritual sampeyan. Bingung? Inggih mung maca ing.

Sampeyan ndeleng, Gusti Allah ngutus Putrane, Yesus, menyang jagad kanggo ngapura dosa kita lan nylametake kita saka siksa sing langgeng ing papan sing diarani neraka.

Ing neraka, sampeyan dhewe ing pepeteng total njerit kanggo urip. Sampeyan lagi diobong urip kanggo kabeh kalanggengan. Langgeng langgeng!

Sampeyan mambu belerang ing neraka, lan krungu getih curdling screams saka wong-wong sing nolak Gusti Yesus Kristus. Kajaba iku, Sampeyan bakal ngelingi kabeh perkara sing nggegirisi sing wis sampeyan lakoni, kabeh wong sing sampeyan pilih. Kenangan iki bakal ngeling-eling sampeyan ing salawas-lawase! Iku ora bakal mandheg. Lan sampeyan bakal pengin sampeyan nggatekake kabeh wong sing ngelingake sampeyan babagan neraka.

Ana pangarep-arep sanadyan. Pangarep-arep sing ditemokake ing Gusti Yesus Kristus.

Gusti Allah ngutus Putrané, Gusti Yésus, kanggo seda kanggo dosa-dosa kita. Dheweke digantung ing kayu salib, dipoyoki lan digebugi, makutha eri dipasang ing sirahe, kanggo mbayar dosa-dosa jagad kanggo wong-wong sing bakal precaya marang Panjenengane.

Dheweke nyiapake papan kanggo wong-wong mau ing papan sing diarani swarga, sing ora ana luh, kasusahan utawa rasa lara. Ora kuwatir utawa peduli.

Panggone endah banget nganti ora bisa dicritakake. Yen sampeyan pengin pindhah menyang swarga lan nglampahi kalanggengan karo Gusti Allah, ngakoni marang Gusti Allah sing dosa pantes neraka lan nampa Gusti Yesus Kristus minangka Juruwilujeng pribadi.

Duh gusti,

Apa sampeyan duwe jaminan yen sampeyan mati sampeyan bakal ana ing ngarsane Sang Yehuwah ing swarga? Pati kanggo wong percaya iku mung minangka lawang sing mbukak menyang urip langgeng.

Sing turu ing Gusti Yesus bakal ketemu karo wong sing dikasihi ing swarga. Wong-wong sing wis sampeyan lebokake ing kuburan kanthi nangis, sampeyan bakal ketemu maneh kanthi bungah! Oh, ndeleng eseme lan ngrasakake tutul ... ora bakal pisah maneh!

Nanging, yen sampeyan ora precaya marang Pangeran, sampeyan bakal neraka. Ora ana cara sing nyenengake kanggo ngucapake.

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

"Manawa kowe ngakoni kalawan tuturmu Gusti Yesus lan pracaya atimu yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." ~ Roma 10: 9

Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

Bengi iki, yen sampeyan kepéngin nampa peparinge urip langgeng, sampeyan kudu pracaya dhisik marang Gusti. Sampeyan kudu nyuwun pangapunten dosanira lan ngandel marang Gusti. Kanggo dadi wong sing percaya ing Gusti, njaluk urip langgeng. Ana siji dalan menyang swarga, lan iku liwat Gusti Yesus. Iku rencana apik saka kawilujengan Gusti Allah.

Sampeyan bisa miwiti sesambungan pribadi karo Panjenengane kanthi ndedonga saka ati panjenengan minangka pandonga kaya kasebut ing ngisor iki.

"Ya Gusti, aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Padha ngapura Aku, Gusti. Aku nampa Yesus minangka Juruwilujeng kawula. Kawula pitados dhumateng Paduka minangka Gustiku. Matur suwun kanggo nyimpen kula. Ing jeneng Yesus, Amen. "

Yen sampeyan durung nate nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi, nanging saiki wis nampa dheweke sawise maca undhangan iki, sumangga kita ngerti. Kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

Apa sing Dikandhakake Kitab Suci Sawise Sampeyan Mati

Saben dina ewu wong bakal njupuk ambegan akhir lan mlebukake menyang kalanggengan, menyang swarga utawa menyang neraka. Senajan kita ora tau ngerti jenenge, realita pati dumadi saben dina.

Apa sing kedadeyan sawise sampeyan mati?

Wekdal sakwise sampeyan mati, jiwo awak mundur saka awak kanggo nunggu Kebangkitan.

Sapa sing nimbali imané ana ing Kristus, bakal digawa déning para malaékat ing ngarsané Gusti. Saiki padha seneng. Ora saka awak lan saiki karo Gusti.

Sauntara kuwi, wong-wong kafir padha nunggu ing Hades kanggo Paukuman final.

"Lan ing sajroning neraka banjur ngetokake mripate, sajrone nyiksa .... Dheweke banjur sesambat lan matur," Dhuh, Rama Abraham, kawula mugi Paduka welasi, lajeng ngutus Lazarus lajeng nyempal drijining jaringipun wonten ing toya, amarga aku tormented ing semangat iki. "~ Lukas 16: 23a-24

"Ing kono bakal ana bledug sing bakal bali menyang bumi, lan roh bakal bali marang Allah kang paring kabecikan." ~ Ecclesiastes 12: 7

Sanajan, kita sedhih amarga kelangan wong sing dikasihi, kita sedhih, nanging ora kaya wong-wong sing ora duwe pengarep-arep.

"Amarga yen kita pitados bilih Yesus seda lan wungu maneh, iya kaya ngono uga wong-wong sing turu ana ing ngarsane Gusti Yesus bakal nggawa wong-wong mau. Banjur kita, sing isih urip lan isih ana, bakal digawa bebarengan karo dheweke ing mega, kanggo nemoni Pangeran ing awang-awang, mula kita bakal tetep bebarengan karo Pangeran. Mula, panglipur siji lan sijine nganggo tembung-tembung kasebut. ” ~ 1 Tesalonika 4:14, 17-18

Nalika awak ora ngandel, sing bisa nemtokake torments dheweke ngalami ?! Roh iku sesambat! "Neraka saka ing ngisor iki dipindhah kanggo sampeyan ketemu sampeyan ing bakal teka ..." ~ Yesaya 14: 9a

Ora ana sing siap kanggo ketemu Gusti Allah!

Sanajan dheweke nangis sajrone nyiksa iku, pandongane ora menehi panglipur apa-apa, amarga jembatan gedhe dianggep ora ana sing bisa ngliwati sisih liyane. Piyambakipun ditinggal ing kasangsaran. Alone ing pengeling-eling dheweke. Semangat pangarep-arep selawase dipateni maneh ningali para kekasihe maneh.

Nanging, larang ana ing ngarsane Sang Yehuwah iku patine wong suci. Diwiwiti dening para malaikat menyang ing ngarsane Sang Yehuwah, saiki padha ditresnani. Kasusahan lan kasangsaran padha liwat. Sanajan ing ngarsane, dheweke bakal kepengin ndeleng wong sing dikasihi maneh.

Duh gusti,

Apa sampeyan duwe jaminan yen sampeyan mati sampeyan bakal ana ing ngarsane Sang Yehuwah ing swarga? Pati kanggo wong percaya iku mung minangka lawang sing mbukak menyang urip langgeng.

Sing turu ing Gusti Yesus bakal ketemu karo wong sing dikasihi ing swarga. Wong-wong sing wis sampeyan lebokake ing kuburan kanthi nangis, sampeyan bakal ketemu maneh kanthi bungah! Oh, ndeleng eseme lan ngrasakake tutul ... ora bakal pisah maneh!

Nanging, yen sampeyan ora precaya marang Pangeran, sampeyan bakal neraka. Ora ana cara sing nyenengake kanggo ngucapake.

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

"Manawa kowe ngakoni kalawan tuturmu Gusti Yesus lan pracaya atimu yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." ~ Roma 10: 9

Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

Bengi iki, yen sampeyan kepéngin nampa peparinge urip langgeng, sampeyan kudu pracaya dhisik marang Gusti. Sampeyan kudu nyuwun pangapunten dosanira lan ngandel marang Gusti. Kanggo dadi wong sing percaya ing Gusti, njaluk urip langgeng. Ana siji dalan menyang swarga, lan iku liwat Gusti Yesus. Iku rencana apik saka kawilujengan Gusti Allah.

Sampeyan bisa miwiti sesambungan pribadi karo Panjenengane kanthi ndedonga saka ati panjenengan minangka pandonga kaya kasebut ing ngisor iki.

"Ya Gusti, aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Padha ngapura Aku, Gusti. Aku nampa Yesus minangka Juruwilujeng kawula. Kawula pitados dhumateng Paduka minangka Gustiku. Matur suwun kanggo nyimpen kula. Ing jeneng Yesus, Amen. "

Yen sampeyan durung nate nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi, nanging saiki wis nampa dheweke sawise maca undhangan iki, sumangga kita ngerti. Kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

Kita Bakal Ngerti Saben Liyane Ing Swarga?

Sapa ing antarane kita sing durung nangis ing kuburan wong sing dikasihi,
utawa ngantuk sing ilang karo pitakonan akeh sing durung dijawab? Kita bakal ngerti kekasih kita sing ana ing swarga? Kita bakal ndeleng pasuryan maneh?

Pati iku sedhih banget karo pemisahane, iku angel kanggo sing ditinggalake. Wong sing seneng banget kerep kesengsem banget, ngrasakake rasa sengit saka kursi sing kosong.

Nanging, kita sedhih kanggo wong sing tiba ing Gusti Yesus, nanging ora kaya wong sing ora duwe pangarep-arep. Kitab Suci ditenun karo nyenengake, ora mung kita ngerti kekasih kita sing ana ing swarga, nanging kita uga bisa bebarengan karo wong-wong mau.

Senadyan kita ngakibatake mundhut barang-barang sing kita tresnani, kita bakal duwe kalanggengan karo wong sing ana ing Gusti. Swara swara sing akrab bakal nyebut jeneng sampeyan. Mulane kita bakal tansah ana ing ngarsane Gusti.

Apa bab kita sing ditresnani sing uga wis tilar donya tanpa Yesus? Sampeyan bakal ndeleng pasuryan maneh? Sapa ngerti sing padha ora ngandelake Yesus ing jaman sing pungkasan? Kita ora tau ngerti langit iki.

"Kanggo aku nrima yen kasangsaran saiki iki ora pantes kanggo dibandhingake karo kamulyan kang bakal dicethakaké ana ing kita. ~ Rum 8: 18

"Awit Gusti piyambak bakal tumedhak saka ing swarga kanthi swaraning swaraning swaraning malaekat lan ing swaraning Gusti Allah, lan wong mati ing Sang Kristus bakal tangi dhisik.

Banjur kita kang isih urip lan bakal ditangkep bareng karo wong-wong mau ana ing mega kanggo nemoni Gusti ing udhara, lan supaya kita bisa tansah ana ing ngarsane Gusti. Mulane padha sregep siji karo sijine. "~ 1 Tesalonika 4: 16-18

Duh gusti,

Apa sampeyan duwe jaminan yen sampeyan mati sampeyan bakal ana ing ngarsane Sang Yehuwah ing swarga? Pati kanggo wong percaya iku mung minangka lawang sing mbukak menyang urip langgeng.

Sing turu ing Gusti Yesus bakal ketemu karo wong sing dikasihi ing swarga. Wong-wong sing wis sampeyan lebokake ing kuburan kanthi nangis, sampeyan bakal ketemu maneh kanthi bungah! Oh, ndeleng eseme lan ngrasakake tutul ... ora bakal pisah maneh!

Nanging, yen sampeyan ora precaya marang Pangeran, sampeyan bakal neraka. Ora ana cara sing nyenengake kanggo ngucapake.

Kitab Suci ngandika, "Sabab kabeh wong wis padha gawe dosa, lan marga saka kaluhurane Gusti Allah." ~ 3: 23

"Manawa kowe ngakoni kalawan tuturmu Gusti Yesus lan pracaya atimu yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." ~ Roma 10: 9

Aja turu tanpa Gusti Yesus nganti sampeyan diparingi panggonan ing swarga.

Bengi iki, yen sampeyan kepéngin nampa peparinge urip langgeng, sampeyan kudu pracaya dhisik marang Gusti. Sampeyan kudu nyuwun pangapunten dosanira lan ngandel marang Gusti. Kanggo dadi wong sing percaya ing Gusti, njaluk urip langgeng. Ana siji dalan menyang swarga, lan iku liwat Gusti Yesus. Iku rencana apik saka kawilujengan Gusti Allah.

Sampeyan bisa miwiti sesambungan pribadi karo Panjenengane kanthi ndedonga saka ati panjenengan minangka pandonga kaya kasebut ing ngisor iki.

"Ya Gusti, aku wong dosa. Aku wis dadi dosa kabeh uripku. Padha ngapura Aku, Gusti. Aku nampa Yesus minangka Juruwilujeng kawula. Kawula pitados dhumateng Paduka minangka Gustiku. Matur suwun kanggo nyimpen kula. Ing jeneng Yesus, Amen. "

Yen sampeyan durung nate nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi, nanging saiki wis nampa dheweke sawise maca undhangan iki, sumangga kita ngerti. Kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

Kudu Ngobrol? Duwe Pitakonan?

Yen sampeyan pengin ngontak kita kanggo panuntun dhumateng kasukman, utawa ngetutake care, aja lali nulis ing kene ing photosforsouls@yahoo.com.

We appreciate your prayers and look forward to meet you in eternity!

 

Klik ing kene kanggo "Peace with God"